max9998
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.12.2002
- Poena
- 620
Evo moguceg resenja za utisavanje bubnjeva, vrhovi palica se umotaju u penastu traku za izolaciju prozora: http://www.rockband.com/forums/showthread.php?t=36382
Jel neko zna gde moze u BGD da se nabavi gitara za GH III za PC ?
Ni ja nigde nisam dobio odgovor na to pitanje,ne bitno da li BGD ili bilo gde drugo??
Da li je gitara sa PS2 ili PS3 kompatibilna sa racunarom?
Suludo mi je davati 8k dinara za Aerosmith GH3 samo da bi imao gitaru...
A shta mislish koliko je preko gitara ?Ispod 5000 dinara sa poshtarinom se ne moze kupiti, i na to vrlo lako naplate 1500-2000 carinske dazbine, pa te dodje skuplje nego ovde. Ako ti treba gitara, 8k za nju uopshte nije mnogo, a josh ako imash mogucnost da prodash igru na ebayu, eto najbolje kombinacije.
Hehe dobra fora... Nadam se da ce ta od GH3 biti kompatibilna i za GH4.
Stigao mi je kabel, podesio sam osetljivost, ali buka i dalje postoji. Probaću nečim da obavijem palice ili nešto slično. Bubnjevi su mi i na mediumu teški, a expert je nezamisliv bez duple pedale.
Jel to znachi da gitaru svirash na expert bez problema ?
Nisam probao bubnjeve josh uvek, ali sam u pocetku (u GH1) isto tako mislio za gitaru, a vec u GH2 nisam svirao nishta ispod expert, i to casual bez stresa :d
Da se razumemo nisu sve pesme u GH teže nego na pravoj gitari, npr da bi se Cliffs Of Dover svirao na real gitari samo tehniku treba vežbati nekoliko godina, prsti treba da lete po vratu gitare. U tom smislu bolji je osećaj "svirati" na guitar hero, zabavnije je, ali možete da zamislite kako bi ste bili ponosni i cool da na real gitari to možete da odsvirate. O Through Fire And Flames da ne govorim, tu pesmu ni gitarista Dragonforca uživo ne može da izvede, lično mislim da on nema nikakvu tehniku i da se iživljava na gitari. Onaj početni deo je na gitari lakše odsvirati 10 x. A ubacivanje nepostojećih nota isuviše komplikuje stvar, to samo opravdava ono expert, kao što si rekao.Ajde to kazi onima shto se loze da je GH za decu i da je prava gitara teza sto putaJa mislim da bi sada gitaru uchio daleko brze nego neko ko nikada GH nije probao, i vishe mi fali teorije nego bilo chega, chak sam se i lozio da je kupim (zbog igre, nikada me to nije interesovalo dovoljno iako sam iz "muzichke" porodice
), ali nema se vremena
I te nelogichne i sa milion nota pesme uopshte ni ne sviram, svirao sam ih po jednom da bih mogao da otkljucham ostale, jer stvarno ima debilnih pesama za koje se vidi da su tu samo da bi bile shto teze i da bi opravdale nivo tezine.
Btw, ne znam da li si svirao prvi deo, ali meni je od svih GH i RB delova, za sviranje omiljena pesma Bark At The Moon iz keca, i naravno na expertu samo ima smisla.
A kakav je onaj gh aerosmith, jel to igrao neko? Posto sam jedino to video da ima sa gitarom za sada...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari