ne kažem da je Uncharted loš naprotiv, al su veoma slični u načinu izvođenja a grafički su tu negdje.
Uncharted i RE4 su graficki "tu negde"?
Jesi ti siguran da pricas o Unchartedu sa PS-a 3 ili si ga pobrkao sa nekom drugom igrom?
RE4 ima najgori upravljachki sistem ikada, nishta ne vidish shta se deshava, slobodno mozesh da igrash sa povezom na ochima, razlike nema
RE4 ima najgori upravljachki sistem ikada, nishta ne vidish shta se deshava, slobodno mozesh da igrash sa povezom na ochima
Greška, mislio sam na RE5.
Ja bih rekao da je to namerno tako odradjeno,nabija tenziju.![]()
Ti verovatno nisi igrao RE pre nego shto se pojavio na X360
I ovde niko ne bi trebao da se racuna u "normalne" usere vec da svi budu zahtevni i traze najbolje, a ne da igraju sve redom, jer ako ih nema dovoljno, nastaje neshto shto se zove Wii, a ti ako zelish da konzole i igre u buducnosti budu onakve kao na Wii, onda stvarno jesi normalan user. RE5 je najobicnija pucachina i to ne valja.
A kod mene bas obrnuto, u stanju sam po mesec dana da "cepam" samo te "starudije"... Imalo je nekako vise duse, sta znam...Zato kad pogledaš sada neku staru igru, znaš da treba da očekuješ mnogo lošiju grafiku i izvođenje i malo nostalgije, a na kraju kad vidiš, ne možeš ni da počneš da igraš koliko to loše izgleda... preneraziš se i batališ dalje ponovno igranje, koliko god da si nostalgičan...
Ti verovatno nisi igrao RE pre nego shto se pojavio na X360![]()
RE4 ima najgori upravljachki sistem ikada, nishta ne vidish shta se deshava, slobodno mozesh da igrash sa povezom na ochima, razlike nema
Tomb Raider 1?![]()
Nostalgija ... I rest my case!
Lara takes the only logical action in response to the discovery of actual dinosaurs living in a forgotten valley, she fills them with bullets.
Pa o tome se i radi, RE4 je isti kao RE5 i očajni su oba. Raniji nastavci (1-3) su već bili drugačije koncepirane igre i bile su nešto sasvim drugo.Ne znam o čemu driver priča kad su prethodni nastavci u pitanju. RE4 je kao isti kao RE5, a ono grafika i fizika nula. Izvođenje je isto. Prethodni nastavci su koncipirani isto kao i prvi delovi Alone in The Dark-a...![]()
Kazes za jednu od najboljih horor avantura iz prosle generacije konzola da je ocajna?:S:Pa o tome se i radi, RE4 je isti kao RE5 i očajni su oba.
Mozda je to tvoje misljenje i to ok je imati ga,ali treba usput i biti malo objektivan.
Ne, kažem za jednu od najizvikanijih igara da je očajna. Ili, kažem za igru koja je prešla u izvođenje "na licu mesta" a u kojoj ne može da se puca i kreće u isto vreme da je očajna. Mislim, to sam rekao i za Halo 3 koji na metacritic-u razvaljuje totalno, kakve veze ima prosek ocena?Kazes za jednu od najboljih horor avantura iz prosle generacije konzola da je ocajna?:S:
Ne, kažem za jednu od najizvikanijih igara da je očajna. Ili, kažem za igru koja je prešla u izvođenje "na licu mesta" a u kojoj ne može da se puca i kreće u isto vreme da je očajna. Mislim, to sam rekao i za Halo 3 koji na metacritic-u razvaljuje totalno, kakve veze ima prosek ocena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari