Kod mene je bilo veselo. Deinstaliram 8.12...restart...plavi ekran...restart...radi..crn ekran....
Sistem restore na dan pre,pregazim stari driver sa 9.1 i sve radi ok.
Vidim da mi se nVidia smeši uskoro :smoke:
Otkud ja znam@Yoti:
Nego, sta bi sa sideport-om?
Najjednostavnije:
Treba ti HD4870
Julski ASUS-ov drajver za nju,
Potom raspakujes drajver i rucno ga instaliras, restart, upalis CF-X, shut down, izvadis HD4870 dignes sistem i uzivasNadam se da ce ti ploca izdrzati
RAM mora biti apsolutno stabilan! Moj savet Ti je da paging stavis na poslednju particiju!
:wave:
Probaj![]()
Ko te vukao za jezik :d Nece joj nista biti za 5 minuta, dovoljno je to prostora za vazduh
Moraces dobro da napnes sistem da bi izneoSve zivo pisti kada upalis nesto zahtevno
Meni se sve zapalilo zato sto sam poterao dve HD4870x2 sa zestoko overklokovanom masinom na slabim napajanjima
![]()
CPU od tada radi samo u X64 windows-u, u 32-bit samo BSOD prilikom instalacije :d
OT
Mislim da jako gresis ako odes na P45 sa tom grafikom!
Proguglaj malo i vidi prednost X38/ X48 vs P45 chipseta u tvom slucajuImas dovoljno velik mnozioc na tom procesoru za pristojan overclock na od mene preporucenim chipsetovima
http://www.legionhardware.com/document.php?id=761&p=8X48 je bolja varijanta? Sta znam moja ploca nece da da cuje preko 400fsb.![]()
Otkud ja znam![]()
Nego kakav je problem da se upaliUz HD4870x2 Ti treba jos jedna HD4870 da bi ubacio odgovarajuci drajver i to je to
Off topic: Kakva korist od side porta i koje tačno grafičke imaju mogućnost za uključenje istog?
Pozz
On topic: Postoji li poboljšanje performansi sa 9.1 catalystom?
Imam X 2 karticu tako da mi CF ne znaci mnogo, jedino ako dokupim jos jednu X 2 i postavim CF. Ako nadjem novog vlasnika staroj poluci uzecu najverovatnije P5Q-E nadam se da ce ivuci stabilnih 500 fsb-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari