Evo me posle malo duzeg vremena..imao sam obaveze,naravno i probleme onomad oko kupovine a posle i malo vremena provedenog pored istog racunara...
U svakom slucaju...ona firma koja mi je rezervisala karticu me je i ispalila...znaci radnici su idiJoti nastrasniji,neodgovorni i pomalo bezobrazni ali kao ljubazni kad im pokazes zube...tako da zaboravio sam njih i jedva nasao grafiku u jednoj jedinoj radnji ja mislim koja je u tom trenutku imala istu grafiku..
tako da sam u ogromnoj jurnjavi uspeo da nadjem sve komponente za jedan dan i kuci sve to slozio i sklopio...
Iskreno...imao sam tegoba pri installaciji cele masine..nije sve to islo skroz glatko kako sam navikao i nisam odusevljen kompom kao brzinom nekom pri dizanju windowsa,radu ili slicnom u win-u, pogotovo problemi sa AHCI od starta sto mislim da su najveci razlozi celog smaranja i kocenja ali grafika kao grafika...PREZADOVOLJAN...Kida..
Bio sam skeptik sta god sam instalirao da li da pojacam na full jer me bilo strah da cu da se smorim sto sam dao 100.000din za komp a da nesto zasecka..haha..ali posle kratkog tripa samo sam furao na full detalje i definitivno sam zadovoljan..cak imam trip da to toliko opusteno radi da se graficka smara i kuka za vecim zadacima..

Kad nabavim GTA 4 videcemo sta ce da kaze ali za sad je sve stvarno perfektno..Po meni preporuka ko ima pare..
I obavezno servis pack 2 pre instalacije drajvera..

..jedino sto me je zezalo u startu jer se nisam pridrzavao reda..
Probane igrice..u tom trenutku..Assassin Creed,Gears of War,Need for Speed-ovi,PES,Menager,COD i sl..Sve klizi..
Pozz