Šta je novo?

HP 6735s

i uopste mi ne smeta sto se wirelles adapter prikazuje kao sefuly remove.Topla preporuka od mene,a za Vistu sam cuo da je pravila problem sa zvukom.
Ok, to i nije neki problem (safely remove), a za Vistu zvucni problem ne postoji ako se ne stavi service pack, tako rece covek u nekom od prethodnih postova. Nego, ne znam npr. da li je ovo
PJ je napisao(la):
Da li je neko imao problem da mu se ubija Catalyst Control Centre: Host application?
ili
Ocoolaja je napisao(la):
Da li je jos neko imao problema sa "nestajanjem" LAN adaptera iz Device Propertiesa-a?
Danas mi se to desilo iz cista mira (naravno i mreza je pukla), posle restarta je bilo ok, kao da se zaglupeo...
XP ili Vista problem (tema ima puno strana pa ako je autor ranije naveo koji Win ima, izvinjavam se).

Poslednja izmena:
Ipak su sredili, naime: Problem sa Xp-om i 2D grafikom, je znacajno redukovan(ako ne i uklonjen) u novoj verziji catalyst driver-a 8.12.
Inace sa Atijevim drajverima sam vecito imao problema, za razliku od Nvidia-inih koji su dosta ispeglaniji(iz nekog mog iskustva).

Pozz.

Kron, moj problem sa CCC je XP SP3 i drajveri sa HP sajta.

Na ovom računaru su drajveri sa HP sajta. Videću da stavim te sa ATI-jevog.

Da li se nekome dešavalo da prilikom vraćanja sistema iz sleep-a, prodje neko vreme pre nego što se ekran upali? Ovo mi se dešava kada je lap duže vreme u sleep modu.

Meni se dešavalo da ekran uopšte neće da se probudi ako je računar uspavan bez priključenog napajanja, a onda pre buđenja zakačen na kabla za napajanje i probuđen.

To je jedini problem na koji sam naišao, inače sam jako zadovoljan sa ovim laptopom (HP 6735b, Vista 64).

Bruka koliko me grafulja nervira sa seckanjem prilikom skrolovanja pojedinih sajtova...

BodyGuarDMX, ne preteruj.
Ili ako već kažeš 20%, daj neke argumente i daj primer bolje kupovine.

:D :d laptop je odlichan ja ne razumem tj nisam imao probleme na koje se pojedini ovde zale, naprotiv radi odlichno (pod xp-om). jedino shto ne gotivim je zagrevanje u nekim zahtevnijim aplikacijama (igrama :) )

Koja je razlika u procesorima:
AMD Athlon64 X2 QL60 (Puma platforma) 1.9GHz/3600FSB/2x512k
i
AMD Turion X2 DualCore RM70 2.0GHz/1GB/3600FSB?
Totalni sam duduk za mobilne platforme....pa ako nekog ne mrzi da objasni u 1 rechenici...

Nashao poredjenje...pazario laptop devojci....

driver za modem za XP nema nigde...gde ste ga vi iskopali???

Nashao poredjenje...pazario laptop devojci....

driver za modem za XP nema nigde...gde ste ga vi iskopali???

Drajver za modem skini od modela 6735b ili 6730s ili 6715b/s. Svi rade.

Dosta ljudi se žalilo na probleme sa instaliranjem BT-a. Na kraju su ga svi nekako instalirali, a bilo je dovoljno čitati predzahteve prilikom pokretanja arhive sa drajverom :)

Prvo treba uključiti BT na dugme. Ukoliko ste instalirali HP Wireless Assitent, potrebno je uraditi enable software-skim putem. U slučaju da niste instalirali HP Wireless Assitent, BT instalacija nekada prođe, nekada ne, ne znam od čega zavisi.

Drajver za modem bi trebao da bude kompaktibilan sa drajverom za HP 6820S, ako ne budes mogao da nadjes javi pa da ti sibnem link.

I gore navedeni modeli su takodje kompaktibilni kao sto rece PJ,

P.S sry zbog dupliranja, qcali smo istovremeno :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno