Mogu reci da je Ikom katastrofa (vracar). Obici u sirokom luku ako se ja pitam.
Izgleda da jesu...Sasvim moguce. Ipak nisam siguran da su uspeli da promene sve zaposlene koji su bili katastrofa (kada god sam sa njima imao kontakt)![]()
Inace, da sam mogao da biram sigurno bih uzeo neki adsl paket..(jer su za ove pare brzine duplo brze i ip je jedinstven).
Pa to je prakticno identicna cena kao kod Telekoma za isti paket.
Ne razumem sta si hteo da kazes![]()
Hehe, pa znaju ljudi šta rade (uzgred, čuo sam da su gazde neki Jevreji - oni su majstori za namlaćivanje para). Ko god je na IKOM-u je tu iz krajjjnjeeeee nužde - tako da znaju da mogu da rade skoro šta hoće sa korisnicima, jer nemaju kud.
Ja se mogu 'pohvaliti' da sam korisnik Ikom-a.
I mogu ti reci, da sam prilicno zadovoljan (da cuknem u drvo, pljucnem 3 puta (pljuc, pljuc, pljuc)), jako lepo radi-za sada.
Jedina mana je sto ne mogu da skidam sa rapid-a, ali kako kazes-imas premium, mozes bez razmisljanja da predjes na neki njihov paket.
Ponuda je:
Flat 1-64/64 Kbps =1,100
Flat 2-128/64 Kbps =1,300
Flat 3-512/128 Kbps =1,700
Flat 4-1024/256 Kbps =2,200
Flat 5-2048/512 Kbps =2,800
Flat 6-3072/512 Kbps =3,900
PS. Uzeo sam paket Flat 3. Prva dva meseca su gratis, a u tu cenu ukljucena je i preplata za kablovsku televiziju.
Upravo zato.Zato sto si iza NAT-a pa imas isti IP kao i jos x korisnika?
Objasni ti meni kako ne mozes da skidas sa rapida?
Zato sto si iza NAT-a pa imas isti IP kao i jos x korisnika? Kakve to ima veze sa rapidom??
Jel' nisi informisan da na RapidShare free samo jedna IP adresa može da vuče samo jedan download, i kad ispuni određenu kvotu mora da čeka 14 minuta?
U tome i jeste poentaPa to znaci da neko drugi ko deli isti IP kao i ti vec skida neki fajl sa RS-a i moras da cekas.
U tome i jeste poenta
Kad imas nekoga na istoj ip ko nonstop skida sa rapida onda malo teze dodjes na red. Sve zavisi kako te zapadne..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari