Šta je novo?

Ikom kablovski net ili ADSL?

Ne znam ako je tebi dve godine kratak period...

Citam... prvo tri godine, pa onda sada dve godine... pa ce na kraju da ispadne da je IKOM pre samo godinu dana ogranicavao protok. Ja sam na IKOM-u od 2005. (cini mi se maj). Te godine su me nesto ogranicavali do jeseni i od onda su prestali... poslao sam im par gnevnih mejlova pozivajuci se na ugovor i ludilo tadasnjeg protoka i eto... ja se ne secam da sam ijedan dan posle toga bio ogranicavan. Znaci, samo jedna ruzna uspomena sa samog pocetka (par meseci) koriscenja od (sad ce u maju) cetiri godine.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Kizo,ae prochitaj ponovo...Dve godine sam koristio Ikom kablovski,a pre tri godine sam preshao na ADSL.Te dve godine su bili katastrofalni.Jasnije?:D

Aha, znaci pre pet godina si poceo da koristis IKOM, tj. 2004. pa sve do 2006. Ok, mogu da pretpostavim da su pre mog uclanjenja 2005. bili jos gori, jer nisu nesto blistali ni od maja 2005. pa tog leta do negde septembra.

Uh, tebe su onda dosta zezali kad im do 2006. nisi doakao. Ja se stvarno ne secam da su mene nesto dugo ogranicavali u download-u. Hahaha... bas se sad secam i jednog mejla... nesto je bilo u stilu "zasto mi je toliko umanjena brzina?", na sta sam dobio odgovor support-a "ti si za toliko i toliko vremena imao toliko protoka, sto je odlican rezultat za 64k brzinu", i odmah je usledio moj zaprepascujuci reply "staaaa... toliko... to mu dodje toliko (oko 1-2kB/s)... bolje sam imao i na dialup-u... pa gde je tu odlican rezultat". Uglavnom, nisam se mnogo dugo mucio sa njima :)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Cek cek, otvorili su portove????? Ili sam ja to pogresno razumeo.
Evo ja sam jedan od onih koji su pljuvali do skoro ikom, za ovih 9 meseci sto sam kod njih zvao sam ih oko 150 puta (bukvalno mislim tako negde). Ali svaki kvar koji sam prijavio resili su u kratkom vremenu. A da ih pohvalim radi mi super net vec mesec dana ih nisam zvao ni jednom. Nisam morao cak ni modem da restartujem.

Haha istina je
OK!
Port 26797 is open and accepting connections.

Da jos jedna stvar, Dobija se pay tv na 1024 brzini. Bar sam ja dobio, ali to dobijas posle 2-3 meseca koriscenja.

Poslednja izmena:
Jos kada bi nas obradovali sa povecanjem brzine. :D
(Ikom)

Vrh Dno