sto je zaista cudno je da se postize veci fps na 1680x1050 u DX10 u odnosu na 1280x1024 DX10
bice interesantno ako u 1900x1200 se poveca rez u odnosu na 1680x1050 , onda bih se tek odvalio od smeha !
@Yoti
Znaci sad treba da procitamo pazljivo par zadnjih postova i resimo zagonetkuhe he, malo je kasno, ako moze ja cu sutra pokusati
![]()
Oprosti, ali Ti nikako ne bi trebao da iznosis ovakve zakljucke i ocekujemo malo objektivnije iznosenje cinjenica u javnostNemoj da se pravis neupucen
Ta karta koju guras nije pravljena/ zamisljena da se igra, niti da se benchuje u 1280x1024Jednostavno ne ide :smash:
Tose odabijte, jer u startu niste u istini
Read a fuckn manual
U pitanju je CF-X
:wave:
@monteboy
Nisam instalirao patch vec samo osnovnu igru, isto tako sam uradio i sa Crysis Warhead samo osnovan igra, tako bi trebao i ti da instaliras da bi se uporedili rezultati na pravi nacin. Mislim da imamo istu verziju Viste SP1. Jedino sam instalirao operativni sisitem drivere i igre koje smo testirali, tako da ne vidim ged moze da postoji razlika osim ako ti nisi instalirao patcheve za ove dve igre, ako jesi ponovi testove bez njih.
@Yoti
Pa niko i ne testira samo u 1280x1024, sve smo radili u svim rezolucijama, 3Dmarkovi nisu bitni, njih smo tek onako reda radi![]()
*******i je napisao(la):@animaN
Zasto se nebi ti priklucio ovom uporedjivanu, bese imas Q9xxx procesor djoka ima x2 pa provrtite ove iste testove kao ja i monteby tako cemo imati konpletnu sliku o tome kakav je PII sto se tice gaminga u odnosu na konkurenciju![]()
Nemam sada vremena za toRadim na jednom projektu...A i red je da mesto bar na kratko ostavim mladjima, a i ti si konstruktivan konachno tako da mi ne pada na pamet da bilo shta pipam
![]()
Od sinoc samo 2 posta? Ma dajte, ja sam ocekivao bar dve strane. :d
Niko mi nije odgovorio, je li neko naisao na primer piid) 920 - kako se klokuje?
Hmm... Ne vidim testove stabilnosti, ovo je samo validacija? Znaci da se isplati tih 20ak evra za 940.
kod mene: (FBWH Tool, ambush)
dx10 (1680x1050, enth. 2xAA) ~22fps
dx9 - - - - - II - - - -- - - - ~27fps
Ne znam ja kako vi to testirate. Moj test je pod vista x64, sve ostalo je u dlaku ko iz "moja masina". Ako treba mogu izvrteti ponovo i okaciti screenove. I onda pogledaj kolko kosta phenom 2 i 4870x2 vs e8200 i gtx260
Gde nalazite razliku od 20 evra ako je suditi po ovome nije baš tako :trust: http://www.itsvet.com/proizvodi/amd/comp_comp_cpu/producer/47Hmm... Ne vidim testove stabilnosti, ovo je samo validacija? Znaci da se isplati tih 20ak evra za 940.
Zasto me uzimas u usta, taman se thread smirioNije proslo mnogo dana i opet monty ispade u pravu.
Secate se prepirke uvezi cena gdje je *******i tvrdio zajedno sa alfauntsom da ne vaze zapadne cene za srbiju![]()
Zasto me uzimas u usta, taman se thread smirio![]()
Bilo bi dobro da prestanes da se ponasas ko neko dete i da nastavimo u pravcu kojim smo krenuli, niko ti ne trazi da se dokazujes ali ako imas neku veliku zelju da to radis ili te to ispunjava samo nastavi, svako od nas to moze da radi i da ono sto je rekao tumaci na nacin koji njemu odgovara da bi to islo u prilog nekim njegovim prethodnim tvrdnjama, ali to nikuda ne vodi, da ne pricam o tome da je daleko od bilo kakve realnosti takvo subjektivno tumacenje samog sebe.
Ja imam samo jedno kratko pitanje. Da li 940 postoji i u Black Edition i u non-BE, ili postoji samo BE?
Samo BE![]()
@monteboy
Sve tvoje opservacije na temu cena performanse su bile pogresne ili naklonjenje PII platformi, sto nikako nije slika realnosti, barem ne ovde kod nas. Sada mi je jasna i tvoja zelja za dokazivanjem, ti to tumacis kao nadmetanje, ok to je prihvatljivo, ali nemoras po svaku cenu braniti ono sto kazes, narocito ne kada nisi upravu, tebi je dovoljno 10% da budes upravu pa da to sto si rekao raznim sumnjivim argumentima pretvaras u nesto sto bi trebalo da bude 100% istina, to se ne radi tako i to je nesto sto ti zameram, meni licno ne smeta ali ima ljudi koji citaju ovo sto mi pisemo i sticu pogresan zakljucak na osnovu onoga sto si napisao a to je cesto tvoje tvrdoglavo branjenje tvdnji klimavim argumentiam uklopljeno u dobro osmiljen govor, samo zarad toga sto si takmicarskog duha, nije sve u zivotu nadmetanje i ne treba se tumaciti na taj nacina sve sto se izgovori i imati takav stav prema svemu.
Ring je mesto gde sam rodjennekad manje a nekad vise ali uvek sam sprman za borbu
to da nisam tvrdoglav i da nisam pristalica toga da branim sve sto kazem po svaku cenu smatram vrlinom, dok tebi to sluzi da bi se dokazivo i nabijao drugima na nos kako su nesto rekli sto se kasnije ispostavilo kao netacno ili delimicno tacno, mnogo puta do sad sam rekao i promenio misljenje ako nisam upravu i u zivotu volim iskljucivo da baratam cinjenicama, za razliku od tebe.
Moja komnetari na tvoje overklokersko umec su bili saljivito si mogao i sam da primetis, sam si mi dao povoda za takve komentare rezultatom koji si prilozio i strastvenim komentarom koji je opet bio naklonjen PII procesoru
nisma hteo da ga komentrisem odmah, hteo sam da vidim dali ce to jos neko primetiti i naravno da jeste, to samo potvrdjuje da ima jos uvek ljudi koji misle svojom glavom i ne veruju slepo u sve sto vide ili procitaju pa makra to napisao i najveci autoritet na bench forumu. To je samo jedan primer iznosenaj neistine sa tvoje strane koji bi prosao ne opazeno zato sto si "autoritet" a ima ih jos mnogo u ovoj temi, samo mi ne pada na pamet da se time bavim. Ja mislim da je vreme da se bavimo cinjenicama na pravi nacin i da ih upotrbljavamo korisno jer to im je i namena, barem je u svetu IT dosta stvari dokazivo i ma koliko se neko trudio da pretstvi sliku realnosti onakvom kakva nije (zbog svog takmicarskog duha) na kraju cemo ipak doci do istine
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari