Šta je novo?

Preporucujem igru za multiplayer - Battlefield 1942

MRDzA

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2006
Poena
309
Ljudi, T-REX se ponovo rodio... Da oni koji su od ranije tu znaju da se radi o serveru [!CT!] klana, ovaj put mjesana ekipa <TnS>-a i <[-BiA-]> klana (ostaci [!CT!] :) ) je obnovila server... Pozivam Vas da se zajedno druzimo i uzivamo u starom dobrom BF1942... Bice tu dosta naroda iz EX-YU, i potrudicemo se da nas svako vece bude dvadesetak... Za sada nista nije konacno dogovoreno, ali kada usaglasimo to, vidimo se na punijem T-REXU...

Realno, pokusacemo da finisiramo to do 30-og Januara... Molio bih sve da svojim ucescem pomognu... Server se nalazi u Italiji, tako da mislim da cak ni oni sa sporijim konekcijama (56kb-modem) ne bi trebali da imaju prevelike probleme...

81.174.66.88:14567

Takodje da naglasim da bi trebala da se napravi statistika... Ali prvo skoci pa reci hop... Probajte da dolazite od 30-og pa nadalje, kad mozete, obicno uvece... Da se malo zabavimo... Bice dosta ex-yu igraca i zabava je zagarantovana, mape su conquest... (dok server ne pocne.. bice sa botovima coop mod) :) VIDIMO SE

Ima li neko zainteresovan da nam pomogne./.. Ocekujem da ce biti 20-tak stalnih igraca u pocetku...

Je l' moze sa krekovanom verzijom ili mora original?

Moze i krekovana verzija... Trenutno je jos ostavljeno da imamo botove na serveru.. Ali oko 30-og cemo privesti kraju sredjivanja itd..

Cuo sam se sa G-manom(nekadasnji glavni covjek na T-rexu) kaze da bismo mogli da nadjemo rjesenje za statistiku.. Probacu jos da kontaktiram ostatak [!CT!] klana iz Mrkonjic Grada :) Pa da uzitak bude potpun... Inace, uglavnom ce ljudi iz nama prijateljskih klanova dolazit' da odigraju po neku partiju... Nadam se svako vece 20-30 igraca u pocetku...

Poslednja izmena:
Super vest! Ovo je bio najbolji Battlefield iz BF serijala. Znam za par ljudi koji će sigurno doći ;) Vidimo se.

p.s. Koja je samo verzija u pitanju i koje ekspanzije ćete da instalirate - Čist BF ili ćete da stavite i RTR i SW?

Poslednja izmena:
I šta i da dođem, sednem u bf ili mustang (ako stignem na red), malo se prisetim i ćao đaci :d
Još jedan ko ja i smrt u diskoteci :D

Joj kad se setim te igre.
Prvo sam je kad je tek izasla igrao Single Player i opet mi je bila zanimljiva , a kasnije sam probao i multi , ali sam video da mi ipak vise prija recimo Battlefield 2.
U svakom slucaju najbolja igra te vrste na tematiku WW2 , po meni bolja i od Call of Duty-a.

Meni u novim BFovima fale bre brodovi ko Yamato, podmornice, nosači aviona, oni ogromni bombarderi sa nišandžijama... big fuckin' vehicles! Kada sam iščekivao BF2 da se pojavi računao sam na dosta takvih vozila, a oni praktično sveli sve na infantry. Ne kažem da je to loše i da nema svoje čari, ali kada su vozila u pitanju, BF1942 je još uvek neprevaziđen.

Jedino što bih izbacio su lovački avioni jer se sećam koliko sam smarao ljude sa njima. Na kraju sam ubijao ljude krilima od aviona jer me smaralo da ih bombardujem :D Oni kvare celu igru sa tom ogromnom količinom bombi i ekstra pokretljivošću pa sam zato i prestao da ih vozim. Sve ostalo je ok. Ako se nađu likovi na serveru koji voze Mustange, Spitfajere i 109ke i smaraju ceo server, ja se vraćam na BF2142 ;) Tamo bar imam ručne AA rakete za lek ;)

MRDzA, možda i ja navratim ponekad, samo skidaj te botove sa servera prvo :)

A statistika nije bitna, važan je gameplay i da ne bude ******a ;)

Pozdrav,
<TnS>Nikson

Poslednja izmena:
eee mladosti :S:

kad se setim kolko je sati interneta na ovo svojevremeno otislo :)

ajde javite verziju igre koja je potrebna

Super vest! Ovo je bio najbolji Battlefield iz BF serijala. Znam za par ljudi koji će sigurno doći ;) Vidimo se.

p.s. Koja je samo verzija u pitanju i koje ekspanzije ćete da instalirate - Čist BF ili ćete da stavite i RTR i SW?

Bice 95% cist BF1942, conquest mape... Najvjerovatnije cemo izbacit one mape koje narod ne voli (Battle of Britain, Coral Sea, Midway..)

I šta i da dođem, sednem u bf ili mustang (ako stignem na red), malo se prisetim i ćao đaci :d
Još jedan ko ja i smrt u diskoteci :D

DziForce, drago mi je sto ces doci, tebe znam jos sa Rivere ... Jedva cekam da vas vidim...

MRDzA, možda i ja navratim ponekad, samo skidaj te botove sa servera prvo :)

A statistika nije bitna, važan je gameplay i da ne bude ******a ;)

Pozdrav,
<TnS>Nikson

Probacu da skinem botove jos danas ili sutra, ali necu stici da spammujem ostale da dolaze (narod iz mog klana, frendove s neta i to...) tako da mozete ocekivati ostale oko 30-og... Do tada, isprobajte ping... Malo se zabavite... Ali prava pucnjava pocinje oko 30-og... Vidimo se... Statistiku cemo napraviti zbog ovih koji nisu EX-YU jer ih moramo nekako privuci... Da napravimo razliku u odnosu na ostale...

eee mladosti :S:

kad se setim kolko je sati interneta na ovo svojevremeno otislo :)

ajde javite verziju igre koja je potrebna

Pa trebas imat' BF1942 1.61B ...

Vidimo se na serveru... Obicno ce server biti puniji uvece... Svako nek dovede frendove i neka zabava pocne... Ljudi, da ne bude prosidba ali mogao bi poneko i donirat neku paru + dobije admin prava na xxx vrijeme :) i najodaniji igraci ce dobijati admin... :type: mislim da je to to... ako treba jos nesto... samo pitajte!!!

bf1942 u srcu

Neka mapa, dobre su kad ima dosta ljudi.

Daj Boze da bude 20 vs 20 :) pa ne smeta i ako budemo igrali Midway...

Ne znam zasto, ali ga ne mozete pronaci preko bf1942 u igri... ono multiplayer > internet > pa na listi... tako ne moze...

Pogledajte preko all seeing eye ili idite na multiplayer > internet > add server > ukucate ip i picite...

Jos nisam makao botove... I vecina naroda ce poceti da dolazi oko 30-og... kad sredim te neke stvarcice, posto sad nisam kuci...

evo obavestenje...

Makao sam botove... Mozete poceti da igrate odmah... ali... Samo da upozorim da ovih dana nece biti bas previse igraca (nisam kuci pa ne mogu stici da sve zovnem) tako da pravu zabavu ocekujete oko 30-og

Francesko iz Italije ce praviti statistiku i update-ovace je na svaka 2-3 dana ;)

Eto finih novosti, ovo jos nije zavrseno, ali je postignut dogovor samo jos da neke sitnice usaglasimo... sajt se napravi... ;) Znaci 75% je zavrseno...

Vidimo se...

idite na multiplayer > internet > add server > ukucate ip i picite...

probao sam igra prijavljuje unable to find server

server browser sowtver HLSW (nalik na All Seeing Eye) vidi po ip adresi da je server is Italije, ali nema responsa nikakvog.

samo mi recite da li je do moje veze, ili je server trenutno off?

i ako moze mala pomoc, imate li ideju kako da nateram igru da radi u rezoluciji 1920x1280?

hvala

meni je video custom file bio ovakav

rem Optimal setting for CPU > 1400 MHZ
game.setGameDisplayMode 1440 900 32 0
game.setDetailTexture 4
game.setShadows 1
game.setEnvironmentMapping 1
game.setGraphicsQuality 3
game.setLightmaps 1
game.setRenderWhenSpawnMenu 1
game.setMenuViewdistance 100
game.setEffectsQuality 3
game.setPerformance 3

Ovo je video fajl u custom profilu

rem *** Generated ***

game.setGameDisplayMode 1440 900 32 60
game.setDetailTexture 4
game.setShadows 1
game.setEnvironmentMapping 1
game.setGraphicsQuality 3
game.setLightmaps 1
game.setRenderWhenSpawnMenu 1
game.setMenuViewdistance 100
game.setEffectsQuality 3
game.setPerformance 3

Ovo je Video.Default is setting foldera

renderer.setFullScreen 1
renderer.fieldOfView 1.1
renderer.globalLodRadius 1
renderer.globalLodRadiusScaleFactor 4
console.showStats 0
renderer.allowAllRefreshRates 1

Ovo je Video iz settings foldera

rem ** Custom **
run Profiles/Custom/Video.con

Treba postaviti Video.Custom fajl kao read only a verovatno i Video.
Posle igra radi na wide rezoluciji.

Edit:
Imam i pitanje.
Dali je server 1.61b ili da ne instaliram djaba.

Poslednja izmena:
Meni u novim BFovima fale bre brodovi ko Yamato, podmornice, nosači aviona, oni ogromni bombarderi sa nišandžijama... big fuckin' vehicles! Kada sam iščekivao BF2 da se pojavi računao sam na dosta takvih vozila, a oni praktično sveli sve na infantry. Ne kažem da je to loše i da nema svoje čari, ali kada su vozila u pitanju, BF1942 je još uvek neprevaziđen.

Jedino što bih izbacio su lovački avioni jer se sećam koliko sam smarao ljude sa njima. Na kraju sam ubijao ljude krilima od aviona jer me smaralo da ih bombardujem :D Oni kvare celu igru sa tom ogromnom količinom bombi i ekstra pokretljivošću pa sam zato i prestao da ih vozim. Sve ostalo je ok. Ako se nađu likovi na serveru koji voze Mustange, Spitfajere i 109ke i smaraju ceo server, ja se vraćam na BF2142 ;) Tamo bar imam ručne AA rakete za lek ;)

Pa u Battlefieldu 1942 postojali su i nosaci aviona i podmornice i veliki bombanderi (jedino Jamata nije bilo) , ali mislim da si hteo reci da uloga ovih vozila nema neki znacaj , tako recimo samo bi budala upravljala razaracima na Midway-u kada i kad unistis protivnicki nosac aviona dobivas jedan poen kao i kad ubijes obicnog vojnika , a sama mornarica gotovo nema utjecaj na krajnji rezultat , i meni je to smetalo.

P.S. I da , postoje likovi koji voze 109ke Mustange i sl. kada sam ja igrao na BHTelecom serveru (pre 1 godinu) tada je to bio jedini server gde se jos moglo igrati i uvek je bio pun , ali tamo bi jednostavno oni sa avionima razvaljivali , to nisu bili tek obicni igraci koji su vozili avion , vec pravi asovi , sjecam se jednom da mi je jedan bio iza ledja i pucao na mene mitraljezom ja sam sprintom uletio u jednu kucu da se sakrijem , a on mi je verovali ili ne ubacio bombu kroz prozor u kucu :zgran: strasno.

Pa u Battlefieldu 1942 postojali su i nosaci aviona i podmornice i veliki bombanderi (jedino Jamata nije bilo) , ali mislim da si hteo reci da uloga ovih vozila nema neki znacaj , tako recimo samo bi budala upravljala razaracima na Midway-u kada i kad unistis protivnicki nosac aviona dobivas jedan poen kao i kad ubijes obicnog vojnika , a sama mornarica gotovo nema utjecaj na krajnji rezultat , i meni je to smetalo.

Uopšte to nisam hteo da kažem.

Hteo sam da kažem da mi se svidelo upravljanje tim brodovima, nosačima i podmornicama i da mi to fali u novim verzijama BFa. Doduše, to su malo ispravili dodavanjem Titana i Golijata u BF2142, ali i dalje fali mornarica. I bili su presudni na određenim mapama sa artiljeriskom podrškom koju su davali.

Meni poeni i skor na tabeli nikada nisu bili bitni pri igranju, već zabava.

I bio je Yamato u BF1942.

Midway

Japanese fleet

# 1 × Battleship (IJN Yamato)
# 2 × Destroyer (IJN Akizuki Class)
# 1 × Carrier (IJN Shokaku Class)
# 1 × Submarine (U-Boat Type VII C)
# 1 × Fighter (A6M Zeke/Zero)
# 1 × Dive Bomber (Aichi D3A1 Val)

http://intel.planetbattlefield.gamespy.com/vehiclelist.html

p.s. Server je stalno prazan :( Bolje ubaci botove dok se ljudi ne skupe polako.

Poslednja izmena:
Hmmm... mozda i je ali ja to nisam primetio , mozda su stavili neki brod da nosi njegovo ime , ali koliko ja znam Jamato je bio najveci ratni brod u WW2 skoro duplo veci od standardnih Americkih krstarica , ali ja toliko velik brod nisam primetio.
Uglavnom ja bih voleo videti nastavak Battlefielda 1942 , da bude jos spektakularniji u vidu vozila i ratista , graficki ugladjen sa naprednom fizikom itd ...

Nazad
Vrh Dno