Šta je novo?

Preporucujem igru za multiplayer - Battlefield 1942

Eeeej, ko dolazi nocas u SEDAM? Ja cu biti tamo i jos jedno 20tak ili 30tak igraca....

ae,i ja cu da banem da vidim kako je...iako nisam pikao bf vec 6-7god :D

Pa nije ni cudo sto je totalno prazan kada uopste nemoze da se pronadje na listi servera u igrici ili da se doda na listu servera.Jedino moze na add+join da se konektuje.Kada ta igrica kosta 5 evra u komplet verziji mislim da nema razloga krekovati server.

Edit:
Idem sad da przim malo u svakom slucaju kad sam vec instaliro i namestio.

Poslednja izmena:
jeste, to je taj server, ali ***... mnogi nemaju original i ovako je ljepse... ako imas 3 kompa i dodje drustvo pa trebaju jos 2 originala?

dodjite sada...

Pa neka nabave jos originala.Evo ja imam 2 originala i to anthology oba.

Uh, sinoc je bilo bas dobro, bilo je nekoliko igraca iz EX-YU, brace Rusa :) i ostalih Evropljana ;)
Dodjite svi nocas u 19:00

Uh evo igra 20 ljudi, fino je, dodjite i vi...

Hteo sam malo da udjem online da proigram ali mi prijavljuje da je cd key neispravan ili da je server put i ako nije ni pun. Skinuo sam sa origina jer daju odavno free. Jel zna neko u cemu je problem? Probao sam updejt ali nista nema da se updjetuje.

Probaj neki od ovih servera: http://bftracks.net/appl/bft/List/host

Idi direktno preko IP adrese u igri. Ja igram ponekad na ovom AX serveru: 109.71.69.254, podržava i originalnu verziju (koju ja i imam) i verziju sa Origina.

Ne radi, nema veze. I ovako sam hteo malo da proigram samo. Hvala u svakom slucaju.

Vrh Dno