Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Preporucujem igru za multiplayer - Battlefield 1942
cek, ja imam onaj original bf1942, pakovanje game of the year... tu su i rome i sw, i ona instalira vec neki patch koliko se secam... jel zna neko koja bude onda verzija kad se sve to instalira ili treba jos nesto da skidam?
imam original..... evo, usao sam malopre na server..... ping 60, super radi.... jedino nemogu nikako po onom uputstvu podesiti wide rezoluciju na 1440x900... sve sam uradio kao sto tamo pise... ali nece
Eh kada se setim koliko sam voleo BF1942... Bilo je mnogo dobrih servera gde se okupljala stalna ekipa (najbitnija stvar za super zabavu u mp igrama, imho) poput CC Desert Foxes, Hydra, Wolfgaming...
Evo jedne fotke sa redovnog nedeljnog okupljanja na ugovorenim okrsajima na Wolfgaming serverima
Probacemo da nas bude sto vise, a ti Nikso bi mogao da zovnes Sigija i ostale TnS-ovce, mene **** net ovaj u PG, nadam se da cu doci u MK da odigram ka' covjek...
Niksone, mogao bi da mi posaljes SMS kad dodjes kuci na moj novi 069599216
pa cu te ja zvat' sa family number-a da ti objasnim kako da ti dam admin... I download-uj Remote Manager v2.0 final caos drustvo :type: