Šta je novo?

Preporucujem igru za multiplayer - Battlefield 1942

Oko 30-og ja dolazim u MK, tako da ce tada biti vise ljudi, i od tada je najbolje da pocnemo da se okupljamo...

Evo ako 'oce neko, mozemo sad malo odigrati, ja sam sad usao...

cek, ja imam onaj original bf1942, pakovanje game of the year... tu su i rome i sw, i ona instalira vec neki patch koliko se secam... jel zna neko koja bude onda verzija kad se sve to instalira ili treba jos nesto da skidam?

trebas da skines 1.61 pa 1.61 b pa 1.61b no-cd crack cini mi se... Ako grijesim neka me neko ispravi...

imam original..... evo, usao sam malopre na server..... ping 60, super radi.... jedino nemogu nikako po onom uputstvu podesiti wide rezoluciju na 1440x900... sve sam uradio kao sto tamo pise... ali nece

strava, sad mi pise da mi je cd-key in use....... samo fali jos da mi je neko marnuo cdkey......

Ma jel' si se diskonektovao prosli put? UgaBugaZR nesto tako? :)

a ja sam kao i dalje na serveru kad ga skeniram na allseeing eye... hahaha

puce mi nesto, posto je zeznuto igrat' na lap topu, stizem za 2 min

valjda sam uspeo da podesim wide.....

Prilozi

• bf1942 wide.jpg
    bf1942 wide.jpg
    123.8 KB · Pregleda: 76
Kao nastavak odnosno noviju zamenu za bf1942 moze se smatrati forgotten hope 2 mod za bf2.
Nema uopste brodova ali ima dosta vozila i aviona.

Odličan je FH2!

ako oce neko da odigramo partiju? dodjite, ja sam sad na serveru...

odo' ja, nije bilo nikog... Vidimo se za vikend...

Eh kada se setim koliko sam voleo BF1942... Bilo je mnogo dobrih servera gde se okupljala stalna ekipa (najbitnija stvar za super zabavu u mp igrama, imho) poput CC Desert Foxes, Hydra, Wolfgaming...

Evo jedne fotke sa redovnog nedeljnog okupljanja na ugovorenim okrsajima na Wolfgaming serverima :)

Dakle, zvanično kreće sutra veče? Vidimo se.

Probacemo da nas bude sto vise, a ti Nikso bi mogao da zovnes Sigija i ostale TnS-ovce, mene **** net ovaj u PG, nadam se da cu doci u MK da odigram ka' covjek...

OK, pozvao sam ih, vidjećemo ko će moći da dođe.

Kad ti stižeš? Mogao bi da mi daš administratorska prava ako nešto zatreba ;)

Niksone, mogao bi da mi posaljes SMS kad dodjes kuci na moj novi 069599216
pa cu te ja zvat' sa family number-a da ti objasnim kako da ti dam admin... I download-uj Remote Manager v2.0 final :) caos drustvo :type:

Probacu da dodjem nocas, mada, igracu sa 56 kb :)

OK, imam Remote Manager v2.0 final, pa ću ti se javiti.

Vidimo se na serveru ;)

Hi mate, how are you?

I want to call you to little party at our server...

You can come around 18h (general metric time)

You’ll help if you come to play with your friends…

Just come and have a fun, these are first days of organise playing at this server, we hope it will be more popular soon... There will be stats too…

So, everybody , lets go there tonight to play together!

81.174.66.88:14567

This is re-born of ex. [!CT!] server

See you there!

ovo spammujem narod nocas ;)

20-tak i nesto ljudi na serveru, dolazite

Bilo je odlicno, na vrhuncu je bilo 30 igraca, daj Boze, da bude i bolje... Ocekujem Vas sutra, Vidimo se u 19:00 na serveru...

Uh, kakvo rokanje...

Došli sve opasni igrači iz dobrih klanova, baš je bilo žestoko...

Ja malo zarđao, ali sve u svemu OK :)

Vrh Dno