grozda
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.12.2001
- Poena
- 620
Jedna tema je bila zakljucana ali ja videh danas uzivo nesto slicno pa moram da se javim.
Prijatelj (koji se ne razume u racunare), naseo na reklamu, okrenuo telefon i posle trodnevnog telefoniranja, dogovorio se i kupio racunar veoma povoljno na 2 godine otplate
kao da kupujes preko teleshopa.
Pitam ja koja je cena kad ono 92.000 i nesto sitno preko
Rekoh pa kakvu si to alu uzeo, ej 92.000 ???
Rekli mu da je odlican, ima Vistu, dual Core ... rekoh sto li si kupovao Vistu, mogao si XP ... kaze "NIJE MOGLO" tako su mi rekli ... Pogledam ja konfiguraciju ... prepisem, odem na neke sajtove pogledam cene ...
RACUNAR: 321e * 96 din = 30.816 din. po cenama sa ITSvet sajta i danasnjem gornjem kursu
+
Monitor: SAMSUNG 2243NW = 142e * 96 = 13.632 din
UKUPNO: 463e * 96din = 44.448 din (po cenama sa ITSvet sajta i danasnjem gornjem kursu)
E ovo u Comtrade-u prodaju za nekih 27 990,00 Din a sa instaliranom Vistom mislim da je oko 37.000 din i daju na 3 godine, znaci ne slican nego isti, samo su prelepili nalepnicu !!!
http://www.comtradeshop.com/Pages/Products.aspx?c=MTU=&sc=DESKTOP&pid=SS1QMkRQSi9KNUVNLzAtMQ== i to je razlog zasto ne moze drugi operativni sistem, jer oni uzimaju od njih takvo kavo je.
E ova ugledna firma, na dve godine odlozenog placanja njemu je uzela nesto preko 92.000 din !!!
Ovo se zove kreditiranje
Nesto sto vredi 40-ak hiljada platite duplo
Firmin naziv jako je pametan ili ti cetvorouman
a i vredi kad uspevaju da reklamom uspeju da zafrknu nekog da mu uvale racunar koji niti sklapaju niti instaliraju, jednostavno sklope ugovor sa Pakomom, Comtradeom i uzimaju gotovo od njih, dodaju debelu proviziju, puste jake reklame pa ko se upeca. Racunar za 2 dana stize kod vas na vrata brzom postom. Nemaju nikakve potrebe da se sekiraju oko garancije jer im istu daje firma od koje su nabavili sa klauzulom da isporuce nov ako je stari u kvaru i ne moze se popraviti za 1-2 dana, posto su jaki kupci 
Zato otvorite prijateljima oci pre nego sto se zalete u ove 4um~~~ne firme
Prijatelj (koji se ne razume u racunare), naseo na reklamu, okrenuo telefon i posle trodnevnog telefoniranja, dogovorio se i kupio racunar veoma povoljno na 2 godine otplate
Pitam ja koja je cena kad ono 92.000 i nesto sitno preko
Rekoh pa kakvu si to alu uzeo, ej 92.000 ???
Rekli mu da je odlican, ima Vistu, dual Core ... rekoh sto li si kupovao Vistu, mogao si XP ... kaze "NIJE MOGLO" tako su mi rekli ... Pogledam ja konfiguraciju ... prepisem, odem na neke sajtove pogledam cene ...

Kod:
Maticna ploca: GIGABYTE GA-EP31DS3L = 58e
Procesor: INTEL E5200 CoreDuo 2.5GHz 800Mhz 2MB = 65e
HDD: SEAGATE ST3250410AS 250GB 7k 16MB SATA300 = 40e
Memorija: KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 = 15e
Graficka: GIGABYTE N9500GT 1GB GDDR3 = 74e
DVD: SAMSUNG SH-S202J = 18e
Tastatura: LOGITECH Classic Keyboard 200 = 9e
Kuciste: FRONTIER CA16A 450W = 28e
Mis: LOGITECH Value Optical Mouse = 7e
Zvucnici:LOGITECH S-120 = 7e
RACUNAR: 321e * 96 din = 30.816 din. po cenama sa ITSvet sajta i danasnjem gornjem kursu
+
Monitor: SAMSUNG 2243NW = 142e * 96 = 13.632 din
UKUPNO: 463e * 96din = 44.448 din (po cenama sa ITSvet sajta i danasnjem gornjem kursu)
E ovo u Comtrade-u prodaju za nekih 27 990,00 Din a sa instaliranom Vistom mislim da je oko 37.000 din i daju na 3 godine, znaci ne slican nego isti, samo su prelepili nalepnicu !!!
http://www.comtradeshop.com/Pages/Products.aspx?c=MTU=&sc=DESKTOP&pid=SS1QMkRQSi9KNUVNLzAtMQ== i to je razlog zasto ne moze drugi operativni sistem, jer oni uzimaju od njih takvo kavo je.
E ova ugledna firma, na dve godine odlozenog placanja njemu je uzela nesto preko 92.000 din !!!
Ovo se zove kreditiranje
Nesto sto vredi 40-ak hiljada platite duplo
Firmin naziv jako je pametan ili ti cetvorouman
Zato otvorite prijateljima oci pre nego sto se zalete u ove 4um~~~ne firme