A kako se kotira Andyson?
Mozda jeste, treba videti sliku unutrashnjosti.Aha, onda je i ovaj Ozeanos isto Andyson built? Dakle fino... nego u odnosu na Cors Seasonic built, sta mislis?![]()
Mozda jeste, treba videti sliku unutrashnjosti.
Andyson moze da napravi bolje napajanje od Seasonica i sl. , mada to ne znaci da je ovo bolje.![]()
Napraviti neko poredjenje napajanja, ali ko je dovoljno strucan, a pri tom moze da odoli pritisku "velikih" uvoznika. Na zalost sad su i forumi postali mesto za reklamu, sto je najocitije u poslednjih 7 dana i toliko "strucnih" postova za TT i OCZ.
Prophecy je zavrsio u mojoj masini umesto Corsaira HX620 (hvala Space), kad sam vec menjao kuciste i pravio haos...
Moram priznati da je jako fensi i da je nacin kacenja kablova na napajanje zanimljiv (kablovi se srafe). Mojoj masini je i Corsair bio dosta a ovo je svakako previse![]()
Pa sto si ga onda menjao?:trust:
Dobio. Sto ne bih promenio![]()
Khm, Khm....Prophecy je zavrsio u mojoj masini umesto Corsaira HX620 (hvala Space), kad sam vec menjao kuciste i pravio haos...
Mogao bi neku sliku da okačišProphecy je zavrsio u mojoj masini umesto Corsaira HX620 (hvala Space), kad sam vec menjao kuciste i pravio haos...
Moram priznati da je jako fensi i da je nacin kacenja kablova na napajanje zanimljiv (kablovi se srafe). Mojoj masini je i Corsair bio dosta a ovo je svakako previse![]()
Ocekivane MP cene su oko 7450 za Ozeanos i 8300 za Prophecy
Mogao bi neku sliku da okačiš![]()
Vauuu jako mi se dopada ovaj fazon sa kablovima podseća me na džekove na starim vojnim radarima(Made in RussiaPa trebao je...Napajanje ja kao sto sam negde rekao vrlo vrlo slicno ultrinom modelu X-Pro 600 sto moze da se vidi na http://www.hardwarecanucks.com/foru...-ultra-x-pro-600w-ee-power-supply-review.html
A na osnovu sledecih slika moze i da se potvrdi ta cinjenica. samo sto su LC modularna napajanja ...
Cene bi, koliko znam ( a znam ), trebalo da budu 89e i 99e pa sad kako ko drzi koji kurs... Ne bi smelo da bude velikih razlika ..
Ah! Kashalj je prestao ko rukom odneshen![]()
:d
Hvala i Duletu na pomoci![]()
Tihat.o. je napisao(la):Bucna, tiha???
Ah! Kashalj je prestao ko rukom odneshen
@All
Chim se sredi SXT sajt ochekujte recenziju ova dva modela![]()
PS: a kako uopste znate na osnovu slike da li je cwt ili ne ??? koja je fora??
fazon je u tome sto si nekako sve pogresno skapirao. NE uzima TT/CM/LC delove od cwt, seasonic itd. VEC KOMPLET UREDJAJ na kome eventualno (ne uvek) zameni kuciste (kutiju napajanja ili neki njen deo) i ventilator. Tako da kad se otvore TT CWT 650 i recimo Chieftec CWT 650 identicna su iznutraTako znamo koje je koje.
Nadam se da sam pomogao
:wave:
Koga zanima test LC8750 moze videti OVDE.
Evo i ovde jedan prevedeni test, inače ih nema previše, uz ovaj domaći sam našao još ovako poneki španski ili talijanski.
U firmi u kojoj ću nabavljati komponente stižu upravo ta dva napajanja sledeće sedmice (LC Power 8750 Prophecy i LC Power 8650 Ozeanos). Da li ih neko već ima i kakvi su se pokazali? Zna li se ko je proizvođač? Jedno je oko 90 € a drugo oko 100 €. Vrijedi li pored njih ići na Enermax 625W Pro-82+ za 118 € pri čemu ono nije modularno? Nisam zahtjevan korisnik (nisam overkloker i neću koristiti SLI/Crossfire), treba mi neko sa kojim neće biti problema sa Q9550 i GTX285 ali ne nužno najskuplje ukoliko mi neko takvo ne treba.
Cenim tvoje mišljenje pa me zanima da li si sa ovim mislio da je TT Toughpower bolji od Propercy-a?BTW i ja čekam kontigent koji je gore pomenut kao ozeblo Sunce riknuo mi je Taurus pa imam mogućnost da doplatim za Propercy iz tog razloga sam i prinudjen da njega uzmem(mada mislim da je ok PSU) jer Archangel mi je previše skup a i koliko sam se informisao nema ga vec neko vreme!:wave:Onda ti je najbolje da uzmes neki TT Toughpower 650-700-750W.![]()
Prophecy je Andyson built by, mada ja nisam video nijedan ozbiljniji reivew, pa ne mogu da ga uporedim sa TT Toughpower.Ali verujem da su tu negde po kvalitetu, tako da neces pogresiti koje god da uzmes.Cenim tvoje mišljenje pa me zanima da li si sa ovim mislio da je TT Toughpower bolji od Propercy-a?BTW i ja čekam kontigent koji je gore pomenut kao ozeblo Sunce riknuo mi je Taurus pa imam mogućnost da doplatim za Propercy iz tog razloga sam i prinudjen da njega uzmem(mada mislim da je ok PSU) jer Archangel mi je previše skup a i koliko sam se informisao nema ga vec neko vreme!:wave:
Onda ti je najbolje da uzmes neki TT Toughpower 650-700-750W.![]()
A to je sigurno tačno? Dobar taj Andyson? Nije kao onaj Sirtec koji vidim da svi izbjegavaju?Prophecy je Andyson built by
A to je sigurno tačno? Dobar taj Andyson? Nije kao onaj Sirtec koji vidim da svi izbjegavaju?
Stvarno nisam upućen pa zato pitam
Ovde na sx-team testu je po njima sasvim dobar taj Prophecy, mada mislim da nisu ništa rekli o proizvođaču, ali su ga otvarali i gledali ispod haube![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari