Šta je novo?

LC Power Ozeanos i Prophecy (Metatron series)

Pa odlično onda :), hvala :), onda Integra032 i ja možemo mirne duše uzeti taj LC Prophecy :)

Pa odlično onda :), hvala :), onda Integra032 i ja možemo mirne duše uzeti taj LC Prophecy :)
Ako stigne inače TT Toughpower NEMA ništa od modularnih da se nadje mada sam bio prošle nedelje u Alti-ju možda su nabavili do sada treba proveriti,mada ja sam odlučio za Propercy ide mi uz Antec ko kec na desetku mada će morati da se malo poradi na sakrivanju kablova ali to mi ne pada teško naprotiv;)EDIT:Vader tek sad videh da si iz Banjaluke ne znam kakva je ponuda kod vas i koje su cene:)

Poslednja izmena:
Vader tek sad videh da si iz Banjaluke ne znam kakva je ponuda kod vas i koje su cene:)
Bolje da ne znaš :), zato ovo i ganjam da mi se kupi u Beogradu, neki momci bi za mene kupili pa mi to poslali a moje je da odavde nađem firmu u BG koja bi imala sve to što želim, želio sam naći jednu firmu da ne vozam momke od jedne do druge, ganjam to već desetak dana, nije lako naći firmu koja ima to sve, na sajtu imaju svašta ali ne i na stanju :), sve sam sredio i u kontaktu sam sa jednom firmom ali se patim sa izborom napajanja već nekoliko dana, nemaju ništa od TT ni Chieftec, imaju taj skupi Corsair 620W HX620 i Enermax 625W Pro-82+ koji je isto skuplji od ostalih a nije modularan, mada je dobar. Maloprije mi rekoše da im sledeće sedmice stižu LC Power 8750 Prophecy i LC Power 8650 Ozeanos pa sam odmah došao ovde da se raspitam :), ako je "to to" da onda uzmem i da ne razbijam glavu više, već sam ovde kupio kućište CoolerMaster CM690 i imam GTX285, zasad samo tužno leže na podu i čekaju da dođe ostatak iz BG pa da sklopim :), ali zapelo kod napajanja :mad:

Inače ovde u BL najjače što sam vidio je neki OCZ 550W za nekih 73 €. Ponuda je ovde dosta slabija a cijene su znatno veće, npr. HDD od 1 TB koji je u BG 97 € ovde je 178 € (isti taj model) :S:, CPU će me izaći preko 75 € jeftinije u BG, itd. :)

Bolje da ne znaš :), zato ovo i ganjam da mi se kupi u Beogradu, neki momci bi za mene kupili pa mi to poslali a moje je da odavde nađem firmu u BG koja bi imala sve to što želim, želio sam naći jednu firmu da ne vozam momke od jedne do druge, ganjam to već desetak dana, nije lako naći firmu koja ima to sve, na sajtu imaju svašta ali ne i na stanju...

Auuu na kojim si ti mukama... :zgran:

Bolje da ne znaš :), zato ovo i ganjam da mi se kupi u Beogradu, neki momci bi za mene kupili pa mi to poslali a moje je da odavde nađem firmu u BG koja bi imala sve to što želim, želio sam naći jednu firmu da ne vozam momke od jedne do druge, ganjam to već desetak dana, nije lako naći firmu koja ima to sve, na sajtu imaju svašta ali ne i na stanju :), sve sam sredio i u kontaktu sam sa jednom firmom ali se patim sa izborom napajanja već nekoliko dana, nemaju ništa od TT ni Chieftec, imaju taj skupi Corsair 620W HX620 i Enermax 625W Pro-82+ koji je isto skuplji od ostalih a nije modularan, mada je dobar. Maloprije mi rekoše da im sledeće sedmice stižu LC Power 8750 Prophecy i LC Power 8650 Ozeanos pa sam odmah došao ovde da se raspitam :), ako je "to to" da onda uzmem i da ne razbijam glavu više, već sam ovde kupio kućište CoolerMaster CM690 i imam GTX285, zasad samo tužno leže na podu i čekaju da dođe ostatak iz BG pa da sklopim :), ali zapelo kod napajanja :mad:

Inače ovde u BL najjače što sam vidio je neki OCZ 550W za nekih 73 €. Ponuda je ovde dosta slabija a cijene su znatno veće, npr. HDD od 1 TB koji je u BG 97 € ovde je 178 € (isti taj model) :S:, CPU će me izaći preko 75 € jeftinije u BG, itd. :)
Gde ga imaju?!Pošalji mi na PP u kojoj si firmi čuo za njega da imaju i iz koje firme nabavljaš LC Propehcy(ako ga budeš već uzimao)čisto da vidim nešto što je meni bitno a objasniću ti na PP ;)

Jedini razlog iz koga nisam uzeo ovaj LC Prophecy je mala garancija od 2 god. koju chak i ne postuju svi vec daju 1 god.

OVDE ga navodno imaju na akciji za 92eur, ali kao sto rekoh 1. god garancije!

Ja sam juche dosao do PC Power & Cooling 750W i mislim da se nisam prevario! :D

Poslednja izmena:
Auuu na kojim si ti mukama... :zgran:
Ma trebalo bi sad biti OK :), imaju sve što mi treba ili će dobiti ovih dana, samo je ostalo da odaberem onda i napajanje jer sam vidio da ovde kod mene teško mogu naći neko pristojno.

Jedini razlog iz koga nisam uzeo ovaj LC Prophecy je mala garancija od 2 god. koju chak i ne postuju svi vec daju 1 god.

OVDE ga navodno imaju na akciji za 92eur, ali kao sto rekoh 1. god garancije!

Ja sam juche dosao do PC Power & Cooling 750W i mislim da se nisam prevario! :D

Voleo bih da znam ko je generalni uvoznik za LC kod nas ?Da li je to http://www.mid9.co.yuili neko treći?!Da bih proverio koja je stvarno garancija (djwibe verujem ti i ništa me to ne čudi kod nas!)na LC Power napajanja?:trust:

Evo ljudi ja imam prophecy i napajanje je odlicno,samo sto su mu mozda kablovi malo predugacki(ali za high tower kuciste su keva).Sto se tice garancije ne znam preko koga uvozi DPM ali oni daju 2god na sva LCP napajanja ,dok sam ja moje uzeo u A-Maze-u(nije reklama ni 1 ni drugo) i oni uzimajuod pakoma koji daje samo godinu dana garancije.

Sto prevara?

Koja prevara. Jel mozhe neko ko se razume da baci objashnjenje ? Mora da postoji.

Ako imtel i dpm a koliko znam i Joka daju 2 godine.. eto razloga da se ne kupi kod onog ko nudi godinu dana.. A koliko znam kod ovih je oduvek bilo 2 godine garancije. Cisto informativno.. nije reklama za bilo koga od njih

Ako imtel i dpm a koliko znam i Joka daju 2 godine.. eto razloga da se ne kupi kod onog ko nudi godinu dana.. A koliko znam kod ovih je oduvek bilo 2 godine garancije. Cisto informativno.. nije reklama za bilo koga od njih

A sta ako ti ko meni crkne napajanje pred novaka pa nema napajanja nigde osim u prodavnicama koje daju godinu dana samo????e bi cekao 20dana do 1 meseca bez kompa dok 2year prodavnice nabave ili bi uzeo cak i sa garancijom od godinu dana???Uostalom ako ti je sudjeno ima da to xrkne to sa 2god garancije pre nego nekome drugom koji ni ne dobije garanciju.Nazalost danas je sta ti zapadne:(

Poslednja izmena:
A sta ako ti ko meni crkne napajanje pred novaka pa nema napajanja nigde osim u prodavnicama koje daju godinu dana samo????e bi cekao 20dana do 1 meseca bez kompa dok 2year prodavnice nabave ili bi uzeo cak i sa garancijom od godinu dana???Uostalom ako ti je sudjeno ima da to xrkne to sa 2god garancije pre nego nekome drugom koji ni ne dobije garanciju.Nazalost danas je sta ti zapadne:(
Zbog takvih situacija koje si naveo cu uvek u šteku imati stari Unitek koji mi je trenutno u mašini dok ne stigne Propercy da sam ga prodao za 10evra koliko sam mogao da dobijem za njega tačno bi poludeo kada mi je Taurus otišao u večna lovišta:trust:

Zbog takvih situacija koje si naveo cu uvek u šteku imati stari Unitek koji mi je trenutno u mašini dok ne stigne Propercy da sam ga prodao za 10evra koliko sam mogao da dobijem za njega tačno bi poludeo kada mi je Taurus otišao u večna lovišta:trust:

Treba imati PSU u shteku pa makar i kinez nikad ne znash kad moze da zatreba. Meni kad je bio crkao TT je super odradio posao Codegen od 500W koji sam bio uzeo na zajam :)

nazalost ja nisam imao zamenu a i ni od koga da pozajmim, a i za moju konfiguraciju bi 500-550w bilo malo pogotovo ako je kinez u pitanju,a da cerupam komp da bi smanjio sto vise potrosnju neka fala;)

Poslednja izmena:
Ma ovo samo lici na njega u mraku.

Poslednja izmena:
Buka, kako stoji s njom?
Dosta je tiši od Taurusa koji sam imao pa mi je otišao nakon 6meseci i onda sam uzeo Propehcy juče naravno uz doplatu.Gasio sam radi probe sve kulere na kućištu i stvarno je tiho ipak je to 14cm vent:wave:

Prophecy je Andyson built by

@garson
Da li je to definitivno. Pricali ste da je CWT. Na onom domacem testu, takodje su rekli da je CWT. Zanima me na kraju jeli definitivno Andyson ili CWT, posto sam ga nabavio pre neki dan.

@garson
Da li je to definitivno. Pricali ste da je CWT. Na onom domacem testu, takodje su rekli da je CWT. Zanima me na kraju jeli definitivno Andyson ili CWT, posto sam ga nabavio pre neki dan.
Pre nekoliko meseci kad se pojavilo doticno napajanje, naleteo sam na slike unutrasnjosti, okacio ih na jonnyGURU forum, rekose ljudi da je Andyson.:)

@garson
Adyson je ako oces poslacu ti i link ka njihovom sajtu,samo sto njihovo napajanje je deklarisano na 700w,imas moj post u nekoj temi koji je tacno model adisona i koja je razlika

sry sto skrecem sa teme al treba mi jedna informacija.Koliko sam uspeo da nadjem, corsair hx620w proizvodi Seasonic, dok Corsair tx750w CWT? Jel moze neko da potvrdi ovo :/

Nazad
Vrh Dno