Šta je novo?

LC Power Ozeanos i Prophecy (Metatron series)

Adyson je ako oces poslacu ti i link ka njihovom sajtu,samo sto njihovo napajanje je deklarisano na 700w,imas moj post u nekoj temi koji je tacno model adisona i koja je razlika

baci link svejedno.
:D

Poslednja izmena:
http://www.andysonpower.com/products_page.php?lang=en&product_no=119&serch=

Eto linka,u toj seriji ima 3 jacine 500,600,700w,po opisu i po izgledu iznutra(je isti) i po kablovima model 700w je najpriblizniji,samo sto ima 6 ata a ne 6 sata prikljucaka i 700w ne 750w i 24 mesto 26a
I "samo"što ima 1x6pin Vga konektor naspram dva na Propehcy-u i čini mi se da je matorije ovako po slici i specifikacijama:)konkretno Cpu support -"Support Intel/AMD Dual Core CPU with Professional Graphic Card" mi govori da je možda i starije od dve godine čim nema Quadcore recomended logotip :)

Poslednja izmena:
I "samo"što ima 1x6pin Vga konektor naspram dva na Propehcy-u i čini mi se da je matorije ovako po slici i specifikacijama:)konkretno Cpu support -"Support Intel/AMD Dual Core CPU with Professional Graphic Card" mi govori da je možda i starije od dve godine čim nema Quadcore recomended logotip :)

Mozda je "starije" ali jedino to od adisona po izgledu je identicno i ima ~istu ssnagu i karakteristike...;)

Nazad
Vrh Dno