Šta je novo?

Battlefield 2

Ne imam original disk, Complet edition. Da li neko zna kakva je situacija sa BF 1942, igra li se to na netu!!!

Poslednja izmena:
Nenade objasnio sam u prethodnim postovima. ZAto sto sam odsta dobar sa starim patchom uglavnom letim uvek sam medju prvih tri u mom timu. Hvala za odgovor Nenade, samo ja i ti izgleda pratimo ovu temu. :)

Nenade objasnio sam u prethodnim postovima. ZAto sto sam odsta dobar sa starim patchom uglavnom letim uvek sam medju prvih tri u mom timu. Hvala za odgovor Nenade, samo ja i ti izgleda pratimo ovu temu. :)

Prate i drugi, ne boj se ;) samo nema potrebe da postujemo posto su " piloti " u pitanju pa se ne nalazimo, pretpostavljam da i Ji prati ovi piloteriju :)

@ proki

Sa 1.41 su ispravljeni neki bugovi u igri koji su dozvoljavali odredjene exploite u igri tako da je zvanicno legalni 1.41.
Ako si dobar pilot bices u prva tri i sa 1.41 patchem ;)

Secam se svojevremeno kako ih je nesa prasio na svim patchevima ... znaci do pilota je nije do patcha ;)

Biće skoro i 1.5 patch

1.5_map.png

The map, the name not yet released, accompanying the Patch 1.5 is designed to be intense like Karkand, but huge in a Chinese setting. DICE is putting the finishing touches on the BF2 1.5 Patch Beta which is due out early this next year.

Aerial combat between the J10 and the F35 is being balanced by the reducing the turning ability of the J10. BF2 server security and stability are being enhanced and a new account verification process to reduce name/ID spoofing will be included in the Patch. In addition, the developers are closing off some of the hacks to employ improper commander assets.

DICE is always looking to push the limits in game developing. One example is Battlefield’s 64 player limit which is still one of the largest player counts on FPS servers. The minimum specifications required for a computer system to successfully run a video game will always be increasing. We want to make sure as many people as possible get to experience and enjoy our games. Our next release will not be at Battlefield 2 minimum specification levels, but it also won’t demand the highest-end machine on the market either.

DICE is not ruling out a future release with a World War I, World War II, Korean War, or Vietnam War theme. They are looking at the conflict with the biggest appeal to their core players. They "try to listen to their players..." PC gaming and Battlefield are a big part of DICE's history and they intend to "remain faithful to the roots of Battlefield."

There are new features planned for future releases which include new first person animation and destructible scenery. Typically, first person views are camera pivots. In Mirror Edge by DICE, they used a more organic/natural movements.

The interviewer from Total Battlefield phrased a questioned specifically mentioning Sir Community, Project Reality, and Forgotten Hope asking of their impact on the Battlefield series. DICE responded, "The modding community has been a massive boost to Battlefield ove the years ..." Battlefield 2142 included content from modders one of which was Sir Community. "The modding community is an area we would like to support more in the future."

Poslednja izmena:
Pa ok, ako to kaze jos neki ,,pilot,,. Ali evo ovako jedan od nacina - kada zelim da umaknem avionu prvo pustim flare ,skoro uvek i onda cepam stalno u jednu stranu levo ili desno, (naravno koristim i dr.nacine). Povremeno dodajem afterburner ili kocnicu i tako u krug. ne moze da me skine u starom patchu. KOd novog patcha to nema nikakvog efekta. Ali mozda tamo lete sve asovi,a ja se utripovao da nesto znam. HAHAHAHa

Poslednja izmena:
@ Dule13 citat:
Купих комплетан BF2 пакет, па ме интересује има ли сервера где се скупља домаћа раја

-Na ovom dole ima nas dosta.

Heahad,jedan bese na Max Carnage serveru. GhostTown mapa.(j_be klan)

Poslednja izmena:
Ne imam original disk, Complet edition. Da li neko zna kakva je situacija sa BF 1942, igra li se to na netu!!!

Ima oko 600 aktivnih servera i igra negde u svakom trenutku oko 1300-2000 igraca kako kad.
Ipak ovde se prica o BTF2...:d

Poslednja izmena:
Jel zna neko neki mod ili patch koji dodaje nove avione?

Poslednja izmena:
jel moze rezolucija da se podesi na 1680x1050?Meni nudi najvise 1400x1050...

Može, tako što ćeš izmeniti shortcut, npr:

"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +widescreen 1 +szx 1680 +szy 1050

@ Dule13 citat:
Купих комплетан BF2 пакет, па ме интересује има ли сервера где се скупља домаћа раја

-Na ovom dole ima nas dosta.

Heahad,jedan bese na Max Carnage serveru. GhostTown mapa.(j_be klan)

Jeste, ja sam taj HEHAD,ali nisam j_be klan(to i nije klan, to sam smislio sa ortakom pre tri godine, pa kad sam ja pristupio pravom klanu njemu ostao taj tag, i prikačila mu se još dva ortaka ;) )

Najbolje je da uključiš TRAKER registruješ se i uneseš one koje znaš. Uvek imaš nekoliko naših ljudi koji su zajedno na nekom serveru. A možeš i ovde da probaš.

Poslednja izmena:
desni klik na shortcut/properties pa u Target polje dodaj
+widescreen +szx 1680 +szy 1050

tj. izledaće ovako
"C:\Program Files\EA Games\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +widescreen 1 +szx 1680 +szy 1050

http://www.tweakguides.com/BF2_7.html
a imaš i pretragu o okviru ove teme, tu gore odmah pored
rating_5.gif
zvezdica :)

A što mene nema bre na listi, imam bar preko 80k :D

Poslednja izmena:
@ Ji

Ako hoces sa tih 80 K da postanes GENERAL samo se obrati na SJC adresu ... cena prava sitnica :d

Eh da ... jedno vreme je BF2S pukao pa nisu vratili automatski sve igrace nego si morao da se " search/ujes "

@ Dule13

na http://www.bf2-sjc.net/smf/

Poslednja izmena:
Instalirao sam BF2 1.41 patch i sad nece da udje u igricu.Pojavi se crno kao kad ulazis u igricu i posle sekund izbaci na desktop bez ikakvog upozorenja.U cemu je problem?

Meni lici da je problem do ovoga...

Launching/Loading Issues: The most common problem with BF2 is that the game crashes to desktop or goes to a black screen when you first launch it. The reason for this is either incompatible hardware (make sure you meet all the minimum specs), or more usually the fact that you're not running at the default Windows XP refresh rate (60Hz). By default the game tries to launch at 800x600@60Hz initially, so your system must be able to run that same resolution and refresh rate, otherwise the game will abort. If you are using any refresh rate override program/method, disable it (e.g. if you're using Refresh Force, click the 'Restore Original Settings' button and apply). Alternatively, see the Advanced Tweaking section of the guide for details on how to set a different startup resolution, in case your graphics card/monitor simply cannot do 800x600@60Hz resolution. Once you've got the game running, you can then change the resolution to suit your taste in the in-game settings, and importantly you can select a higher refresh rate. Then you can reapply any refresh rate override and the game will launch without any problems. To set a non-standard resolution see the Advanced Tweaking section.

Obavezno procitaj kompletan guide: http://www.tweakguides.com/BF2_1.html

@ Ji

Ako hoces sa tih 80 K da postanes GENERAL samo se obrati na SJC adresu ... cena prava sitnica :d

Eh da ... jedno vreme je BF2S pukao pa nisu vratili automatski sve igrace nego si morao da se " search/ujes "

@ Dule13

na http://www.bf2-sjc.net/smf/

Српски Џедај савет... а баш сам одувек хтео да будем џедај :D

Aj mi otprilike reci sta treba da uradim posto se nesnalazim bas najbolje sa engleskim:wall:

LoL

Igra kad se instalira ili patchuje prilikom prvog pokretanja ide u def rezoluciji za win -800*600 u 60Hz ...ako ti monitor nekim slucajem to ne podrzava ili necim forsiras drugu rezoluciju, igra ce da crashuje na startu.
Na primer, ako si odradio nesto od onog sto su ti ljudi gor predlozili za 1680 rezoluciju.Vrati sve na default kako je bilo ranije, pa probaj onda.
Ako i dalje nece da radi znaci da nesto ne valja, sama instalacija patcha ili drajveri ili directX.
Uninstaliraj BF2, pocisti sve sto je za njim ostalo, restart, pa onda cista instalacija.Patch ces naci ovde.Radi se o FULL patchu za koji ne treba imati neki prethodni.
Startuj igru pa vidi...ako radi, namesti wide rezoluciju koju ti igra nudi, pa ako nema tvoje, odradi ovo sto su ti rekli gore.

:D
На ком доле?

http://www.maxcarnage.co.uk/

Max Carnage server za 64 igraca.Mapa GhostTown.Pristojno pinga za lepo igranje.
Na to sam mislio kada sam napisao dole.

Jeste, ja sam taj HEHAD,ali nisam j_be klan(to i nije klan, to sam smislio sa ortakom pre tri godine, pa kad sam ja pristupio pravom klanu njemu ostao taj tag, i prikačila mu se još dva ortaka ;) )

Najbolje je da uključiš TRAKER registruješ se i uneseš one koje znaš. Uvek imaš nekoliko naših ljudi koji su zajedno na nekom serveru. A možeš i ovde da probaš.

Ja igram sa njima trojicom zadnjih godinu dana,pa je ono (j_ebe)vise kao potpis.Nevesto sam napisao.,)(Momci su odlicni igraci)

Poslednja izmena:
@dejan Nisi dobro dodao tekst u shortcut. Daj screenshot shortcut-target jer sam 100% siguran. I sam sam se zahebo pa sam počupao kosu misleći šta je:p

Poslednja izmena:
Na adresi

194.247.192.43:16567 iliti gamer.eunet.yu

Podignut je server za BF2, trenutno je u VEHICLE fazi i meni se ping krece oko 10 :zgran:

Da probamo ??

Nazad
Vrh Dno