uopste im nije originalna ideja sa slikanjem. iam na mobu (k800) fotoquest fishing gde ronis i slikas ribice i kornjace i morske konjice
Jao, igra je mnogo dobra, poceli su da mi se ljuste tasteri na telefonu k'o kora od banane od silnog igranja! :d
Sto se igre Afrika tice, ne mogu da govorim o njoj kao neko ko je igrao, jer nemam PS3, ali cu dati neko svoje misljenje kao povremeni gejmer i ljubitelj prirode, divljine, NG-a...
Igra me je odusevila jako lepom i detaljnom grafikom! Gledao sam HD trailer i utisak je
WOW, a verujem da bi bio
WWOOOOWWWW kada bih imao gde da je isprobam uzivo!
Od nekih ovde cujem da je prostranstvo bez nevidljivih zidova, sto mi malo cudno deluje jer ipak je rec o ogranicenom prostoru, samo je pitanje o kolikoj velicini se tu radi.
Ideja o majanju po Africi budi u meni zelju za pustolovinom! ,) Super mi deluje to sto moze da se vozi onaj Land Rover Defender, pa pentranje po drvecu i trazenje odgovarajuceg ugla a sve s ciljem da se zirafi ufotka glava.

Zatim, kupovina opreme je takodje fina stvar. Mozda bi bilo pomalo smorno kada bi se sve svodilo samo na
point and click fotkanje, ovako ima neke fore sa objektivima, pa uglovima, kadriranjem i ostalim stvarima.
U svakom slucaju, ako ikada skupim kintu za PS3 i neki LCD, definitivno cu nabaviti Afriku, jer kada vec ne mogu da odem tamo u stvarnom svetu i druzim se sa zverima, mogu u virtualnom! :wave: