A možda i manjak polnog opštenja :d
A kojih su to pet igara, koje su toliko vredne, za 'box?
koja je treca?![]()
ps Objasnite Gruji sta je Banjokazoie poceo je da me nervira.Usput ga pitajte jel cuo za Nintendo 64 i njegove najbolje igre?!?!??
Ej za tvoju informaciju ja bi mogao tebi da drzim predavanje o banjokazoie igrici
Imao n64 imao banjokazoie igrao 5 minuta banjokazoie i dao bratu da igra.
Iako je igra i za njegov uzrast 90ih bila jako bedna.
Tako da te fore kako ja neznam za banjokazoie nema potrebe da pises
Jer da neznam kakva je igrica nikad je nebih bez razloga ismevao ili sta znam pohvalio
Super Mario64 je izmislio platformu za taj banjokazoie
O kresu(prva tri dela za ps1) da ni negovorim.
Mora da je mnogo teshko kad nemash xbox pa morash da se pravdash zeni/mami/tati/devojci/decku sto dajes 3000-5000 dinara za igre od kojih 80% mozes da igras i na xbox-u,i usput sto mnoge exluzivne igre za xbox i mnoge igre koje izlaze za pc i xbox neces moci da igras na ps3-ci i sto kad neko hoce da igra sa tobom fifu09 i posle neku tucu mora da usput doda,jel moguce da si dao 10000 dinara za 2 igre......Al nema veze bitno je da smo dobili u rukometu ko **** konzole!
ps Objasnite Gruji sta je Banjokazoie poceo je da me nervira.Usput ga pitajte jel cuo za Nintendo 64 i njegove najbolje igre?!?!??
Sta lupas bre ti? Niko nije rekao da je neisplativo da je imati 'box, pitanje je bilo kojih su to pet igara koje vrede za 'box. Kutija se isplati za multiplatform ali tu su skoro sve igre krsh. A bas me zivo zanima koje su to excluzive za kutiju tako razbijacke. Ne znam, mozda sam propustio nesto, pa da probam.
Ne kapiram, pa svako od PS3 vlasnika je mogao ladno za te pare da kupi X360 i 270 igara i da ode na letovanje, a obrnuto ne moze, pa ti sad razmisli zashto je neko onda kupio PS3, mora da su to sve neki chobani budale :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari