Šta je novo?

Afrika - utisci

isti alert koji dobijesh pri prvi put startovanju ps3news-a. to je do hosta servera.

Ne zna se šta je veći smor, ovaj topic ili igrica. Ovo je kao trebalo da bude igra, ili šta?

- da, skinuo sam dva gigabajta HD filmića i PlayStation Home mi je 3x interesantniji.

***a, kad igram Xbox360 igre pa sam se zaglupeo :D

A na x360 ima shta da se igra ? :d

Maxa još čeka da izađe 5 dobrih igara za PS3 :(

p.s.što se tiče topika zamolio bih moderatore da pobrišu gluposti. Hvala :)

Poslednja izmena:
Da, nemojte da zagađujete topic u kome se priča o ovom fantastičnom dostignuću moderne zabave, interaktivnom skrin sejveru :)

Kako je smesno chitati hejt o ovoj bezopasnoj i nesvakidasnjoj "igri". Nedaj boze da neko nesto novo uradi, treba ici proverenim stazama izdavanja 14-ih nastavaka starih fransiza, sto je sigurno sigurno je.
Mozda poskupeli diskovi na 130 din, mozda vrisno rezac od rezanja 270 igara :d pa mora da se iskeshira, nesto jeste u pitanju...

A možda i manjak polnog opštenja :d

"Opstenje Trophy"

2128135.a168cfb5.560.jpg

Ne kapiram te Makso stvarno. Šta sad nije u redu?

A bre ti ko da ne znash maxu :) Najvishe bi voleo da moze da udje u BIOS Xboxa da ga nashteluje lepo :d ....a onda da ga otkinu deca od 12 godina u igri :d

...

Prilozi

• zirafaih1.gif
    zirafaih1.gif
    69.4 KB · Pregleda: 46
A kojih su to pet igara, koje su toliko vredne, za 'box?

Mora da je mnogo teshko kad nemash PS3 i ne mozesh da igrash najbolje igre, pa morash da se pravdash samom sebi kako to isto ima i Xbox :)

Poslednja izmena:
Mora da je mnogo teshko kad nemash xbox pa morash da se pravdash zeni/mami/tati/devojci/decku sto dajes 3000-5000 dinara za igre od kojih 80% mozes da igras i na xbox-u,i usput sto mnoge exluzivne igre za xbox i mnoge igre koje izlaze za pc i xbox neces moci da igras na ps3-ci i sto kad neko hoce da igra sa tobom fifu09 i posle neku tucu mora da usput doda,jel moguce da si dao 10000 dinara za 2 igre......Al nema veze bitno je da smo dobili u rukometu ko **** konzole!

ps Objasnite Gruji sta je Banjokazoie poceo je da me nervira.Usput ga pitajte jel cuo za Nintendo 64 i njegove najbolje igre?!?!??

Poslednja izmena:
Tih 80% moze da se igra i na PC-u zar ne?

Sta lupas bre ti? Niko nije rekao da je neisplativo da je imati 'box, pitanje je bilo kojih su to pet igara koje vrede za 'box. Kutija se isplati za multiplatform ali tu su skoro sve igre krsh. A bas me zivo zanima koje su to excluzive za kutiju tako razbijacke. Ne znam, mozda sam propustio nesto, pa da probam.

ps Objasnite Gruji sta je Banjokazoie poceo je da me nervira.Usput ga pitajte jel cuo za Nintendo 64 i njegove najbolje igre?!?!??

Ej za tvoju informaciju ja bi mogao tebi da drzim predavanje o banjokazoie igrici;)
Imao n64 imao banjokazoie igrao 5 minuta banjokazoie i dao bratu da igra.
Iako je igra i za njegov uzrast 90ih bila jako bedna.
Tako da te fore kako ja neznam za banjokazoie nema potrebe da pises;)
Jer da neznam kakva je igrica nikad je nebih bez razloga ismevao ili sta znam pohvalio:)
Super Mario64 je izmislio platformu za taj banjokazoie;)
O kresu(prva tri dela za ps1) da ni negovorim.

Poslednja izmena:
Halo 3, Ninja Gaiden, i Rarewarove "pravimo za godinu dana" igre. :d

***, treba mi gugletov translator™ za onog šoumena™ :(

Ej za tvoju informaciju ja bi mogao tebi da drzim predavanje o banjokazoie igrici;)
Imao n64 imao banjokazoie igrao 5 minuta banjokazoie i dao bratu da igra.
Iako je igra i za njegov uzrast 90ih bila jako bedna.
Tako da te fore kako ja neznam za banjokazoie nema potrebe da pises;)
Jer da neznam kakva je igrica nikad je nebih bez razloga ismevao ili sta znam pohvalio:)
Super Mario64 je izmislio platformu za taj banjokazoie;)
O kresu(prva tri dela za ps1) da ni negovorim.

Ukusi ...

Mora da je mnogo teshko kad nemash xbox pa morash da se pravdash zeni/mami/tati/devojci/decku sto dajes 3000-5000 dinara za igre od kojih 80% mozes da igras i na xbox-u,i usput sto mnoge exluzivne igre za xbox i mnoge igre koje izlaze za pc i xbox neces moci da igras na ps3-ci i sto kad neko hoce da igra sa tobom fifu09 i posle neku tucu mora da usput doda,jel moguce da si dao 10000 dinara za 2 igre......Al nema veze bitno je da smo dobili u rukometu ko **** konzole!

Ne kapiram, pa svako od PS3 vlasnika je mogao ladno za te pare da kupi X360 i 270 igara i da ode na letovanje, a obrnuto ne moze, pa ti sad razmisli zashto je neko onda kupio PS3, mora da su to sve neki chobani budale :d

Sta lupas bre ti? Niko nije rekao da je neisplativo da je imati 'box, pitanje je bilo kojih su to pet igara koje vrede za 'box. Kutija se isplati za multiplatform ali tu su skoro sve igre krsh. A bas me zivo zanima koje su to excluzive za kutiju tako razbijacke. Ne znam, mozda sam propustio nesto, pa da probam.

Ace Comat 6......http://www.benchmark.rs/forum/showth...=140589&page=2 ,
Halo 3,Dead Rising(usjoro 2),Gears of War2,Crackdown,Forza 2,Table Tennis,Lost Odisey,Ninja Gaiden 2 (sada) i Ninja Blade za mesec dana,Kameo,Fable2 ce biti i na pc uskoro ali ima dosta tih vremenskih exluziva koje mogu da se igraju dosta ranije a i ne gaji neko i pc za igre i xbox360.Dovoljan je xbox.

I likovi skuzite da ja ne diram ps3 koji j_ebe kevu stvarno ali nemojte vise sra_ti kako xbox nema kvalitetnih exluziva pomislice ljudi svasta o vama.

I Grujane legendo nad legendama da te malo citiram:
,,Imao n64 imao banjokazoie igrao 5 minuta" i priupitam
kako na osnovu 5 minuta mozes da odrzis predavanje.Ili si jednostavno genijalan.Ma jesi.:wave:

@diver
Niko ko je kupio ps3 nije budala kupio je odlicnu stvar,sjajnu ali nije budala ni onaj ko je kupio xbox to je poenta svega.

Poslednja izmena:
Ne kapiram, pa svako od PS3 vlasnika je mogao ladno za te pare da kupi X360 i 270 igara i da ode na letovanje, a obrnuto ne moze, pa ti sad razmisli zashto je neko onda kupio PS3, mora da su to sve neki chobani budale :d

Ja sam mogao da kupim box bar jedno 5 puta cak sam imao ponudu i za neverovatnih 160E:) jer su liku trebale pare ali sam rekao brate pozajmicu ti lovu da mi vratis ali box nekupujem:)
Nedam gejutsu ni dinara:D
Bolje mi je da te igre sto mogu da igram na boxu igram na pc-u nego da dajem pare za nesto sto nepodnosim jos to nesto i nesljaka kako bi trebalo(pregrevanje konzole)
I onda me ubedjuje lik iz nsgamesa kako je box vrh konzola:)
Sve sljaka super samo sto moze da iznenada rikne ***:)

Show man, sve igre sa te liste, osim AC-a 6, GeoW-a i Fablea 2 su predstavnici zanrova cije su najbolje igre PS3 ekskluzive.
Ja bih rado odigrao GeoW2 i Fable 2, i to cu i uciniti, ali ovo ostalo je iza igara koje PS3 ili ima sada, ili ce izaci za godinu dana (God of War 3/GT5 npr.).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno