E sad to sto meni i tebi drajveri rade OK ne znaci da svima rade.
P.S. Zagrejao sam se sad da u skorije vreme uzmem neki igracki mis i tastaturu ali mi srcu nekako miliji LOGI mada i Razer mi je do jaja. E da i ova G19 mi izgleda bolesno dobro ali cena je zlo oko 150 evra.
A da ce ti ovakav "ciji je veci (dpi)" mis poboljsati skor, how yes no.![]()
Naravno, potpuno si upravu, ima raznih slučajeva
Ja pored Lachesisa (koga ću i sam da kupim, verovatno uskoro) ne bih razmišljao ni o jednom Logitechu, ali zaista... Ne znam da li si probao da koristiš G9 nekada, ako jesi i sviđa ti se onda svaka čast, a ako nisi, bolje nemoj kupovati "na slepo" jer je to miš koji verovatno najgore leži u ruci u istoriji IT-a...
:wave:
Sto volite da *****te svi redom za taj lachesis...
Jos nisam video nikoga da odmara shaku na mishu....
Razerovi driveri pod Vistom? Šta je problem? Rade na 32-bitnoj savršeno, isti ti rade na 64-bitnoj savršeno, probao sam dve verzije (1.08 i 1.09) sa dva različita firmvera i apsolutno nikada ni jedan problem/bag nisam imao za godinu dana korišćenja, za razliku od SetPointa, o čijim bagovima ne želim trošiti slova![]()
Džabe vam ti Lachesisi, G9x, Ikari Laser i ostala ****** nabudžena reklamom za gaming kada će vas ubijate likovi sa miševima kao što su intelli1.1, intelli3, mx510(518).Nikako da shvatite neke stvari čoveče![]()
Razerovi driveri pod Vistom? Šta je problem? Rade na 32-bitnoj savršeno, isti ti rade na 64-bitnoj savršeno, probao sam dve verzije (1.08 i 1.09) sa dva različita firmvera i apsolutno nikada ni jedan problem/bag nisam imao za godinu dana korišćenja, za razliku od SetPointa, o čijim bagovima ne želim trošiti slova![]()
Apsolutno se slazem s iznetim ,mada Kone-ovih 3200dpi je jos gore od lachesisovih 4000dpi na koji faznon ne znam ali kone sa 3200 napravi 540' u odnosu na razerovih 360',mada podesavanjem akceleraciej moze se namestiti da sve radi ok brzo i precizno mada potrebno je dosta vremena za toMa i 4000dpi kod Lachesisa je neigrivo a kamoli 5000. Jednom sam probao na 4000 i zavrtelo mi se u glavi, malo pomerite mis i odmah uradite 360.
Džabe vam ti Lachesisi, G9x, Ikari Laser i ostala ****** nabudžena reklamom za gaming kada će vas ubijate likovi sa miševima kao što su intelli1.1, intelli3, mx510(518).Nikako da shvatite neke stvari čoveče![]()
Skill jeste skill stoji,mada nije ni sve u skilu,jer npr dok sam koristio VXR milion puta sam crkavao (bio ubijen) zbog misaSkilll je skill, nikad' nece nauciti.:exploder:
Nema veštine sa mišem od 10€.Skilll je skill, nikad' nece nauciti.:exploder:
Nema veštine sa mišem od 10€.![]()
za ovo prvo, lupio si neviđeno.Nema veštine sa mišem od 10€.
Odličan potez Logitecha. Čisto da se nastavi dominacija... ,)
za ovo prvo, lupio si neviđeno.
Microsoft WMO(7 evra, SEDAM!)
![]()
demonstracija skilla
http://www.youtube.com/watch?v=TpucFF47cHU
Igra: Quake 3, CPM mod sa VQ3 fizikom.
Igrač: Cypher
Rank: n1 trenutno
jel treba još da vam priložim ili ste shvatili da ne ubija miš za vas ? RAZER POSKOK OMG 10 HILJADA DPI BRATE, ZNAŠ LI TI KOJA JE TO PRECIZNOST EEJ!
Za ovo drugo, dominacija na tržištu za šišanje ovaca. Odličan potez složiću se. poz
Mogao bi da budeš učtiviji s obzirom da se nisam obratio neprijatno, a naročito ne tebi....za ovo prvo, lupio si neviđeno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari