Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Da li mih ja mogao igrati gta IV na rezoluciji od 1680x1050, a da nekoci nista i da povecam sve na najjace, znam da previse trazim ali necu valjda dati 800 € bezveze.
na ovoj konfiguraciji:
graficka: ATI Radeon Gainward HD4850 GS 700mhz i memorija 2200mhz
procesor: Intel C2D E8400
Hard Disk: Seagate Barracuda 7200 rpm 500gb
ram: 4GB Kingston HyperX 1066 mhz

hvala

Choveche u 800 evra mora da ima mesta za 4870 . Samo ovo je offtopic sad, bolje otvori u temu "sta da kupim".

vise gledaj na cpu nego na grafu....uzmi quad core i zaobidji dualcore za gta4

Za one koji su stigli do 75%

Trenutno jurim onog lika sto je ubio KATE na venchanju, i dodjem do dela kada on bezi gliserom, a ja ga jurim motorom uz obalu, i onda ima kao neka odskochna daska, i tu skochim sa motorom, uhvatim se za helikopter, i tu mi pise da treba da konstantno pritiskam space da se popnem. Ja udaram space kao ludak i nista se ne desava, samo visi, jos sam jednom ponovio i opet ista stvar. Udaram onaj space znaci najbrze sto mogu i on samo visi onako, i na kraju padne u vodu i tu mi onda pise da je pobegao taj lik, stigne poruka da ponovim misiju. Daj pomagajte? lol Osecam da je neka glupost. Jel imao jos neko problem ovde?

control panel,keyboard,smanji repeat rate,meni je pomoglo :p

Nego jeli bre jel :hump: neko Kejt?:D

ovo će da postane mit ko čuveni sexality iz mortal kombat 3 :D

Poslednja izmena:
Pa šta je stvarno bilo :)?... Klinci 10-11 godina + mašta radi svašta = što je babi milo to joj se i snilo :D...

Tako će i za ovo da bude... očigledno da Kejt neće :D, a za godinu dana ima se pojave neki likovi koji su uslepi "bate, majke mi, video sam..." sa njom :D:D

formatirao sam komp i sacuvao save ali vise ne mogu da ga ucitam da li neko zna kako da pokrenem te save-vove?

Poslednja izmena:
HVALA! proradilo je

Evo za one koji nisu kopirali xlive save folder.Kopirajte ovaj modifikovani xlive.dll iz arhive u folder gde je instalirana igra i onda kopirajte bilo koji save u folder gde su sejvovi....

NAPOMENA:Ovaj xlive moze da radi samo sa jednim accountom, jer kad ga stavite on iskljucuje Windows Live iz igre (dugme "Home" vise ne radi) i ne moze da se prave vise accounta pa kome treba neka skine, jer video sam da na netu ima da se nadju sejvovi ali bez onog Xlive foldera. Pokusajte i ovo: kad ubacite save,krenite malo da igrate sa tim sajvom sto ste stavili,idite u kucu i usnimite...posle izadjite iz igre i obrisite ovaj xlive.dll iz foldera gta pa udjite ponovo u igru i trebalo bi da vam bude ukljucen ponovo windows live sa sve sejvovima sto ste ubacili, bar kod mene je tako radilo.

Mislim da ovo treba postovati i u drugu GTA IV temu.

GTA IV Trainer

Evo skripte koja radi provereno, dakle neogranicen health i municija.
Potrebno je iz arhive, iz foldera copy iskopirati sve u folder igre (obavezno napravite backup .dll fajlova), a zatim iz foldera examples iskopirati tri fajla u folder Alice. Sada samo startujte igru i bicete besmrtnik sa beskonacnom zalihom municije. :)

DOWNLOAD

Poslednja izmena:
Pozdrav svima ja tek sada instalirao gta.
Kada pokrenem trazi mi da updateujem microsoft live na sta ja i odem ali na nece da mi ucita stranu na netu znaci ne mogu da ga updateujem jel mogu nesto drugo da uradim ????

Treba da skineš instalaciju sa linka koji ti ponudi i instaliraš ga.

hvala nije hteo da mi skine sa moga ip-a pa sam uspeo sa promenom proxy-a.

Imam jos jedno pitanje citao sam i trazio kroz temu i nemogu da nadjem nista konkretno.
Kada ukljucim dzojpad i krenem sa njime da igram kamera se pomera skroz gore ili dole zavisno od obrnutog axisa ali skroz ode a dzoj je iskalibriran i to se ne desava sa tastaturom.
A Nika sa tastaturom ne mogu da pomeram kada se nadjem u romanovom stanu.

I jel postoje neki provereni tweakovi za grafiku?
jel normalno da mi radi geforce 8500 gt i 2 gb rama - tecno mi radi samo na 800x 600 i sve ali sve na minimumu i to dobijam 15 do 25 fps znci distance i svi slajdovi na nuli ili 1 ne znam sta je minimum i imam 4800+ 2.5 ghz

igirca jeinteresuje me kako mogu da resim problem sa dzojstikom tj tacnije sa vibracijom.
koristim logitech rumble pad 2 i igrica ga prepozna on radi skroz ok u toku igranja ali mi ne radi vibracija. ona je u igrici tj opcija ukljucena ali dzojstik nista ne reaguje u toku igranja.
kako mogu to da namestim i sta treba da uradim?

Pa pitam, otkud znam. Nisam ocekivao kompletnu igru ali reko mozda imas auto i par ulica...

Добио сам добро убрзање када сам пребацио систем "Memory usage" на " System cache" тј да резервише меморију за фајлове потребне систему. Ово посебно делује на минимални фрејмрејт.

Prilozi

• mem.JPG
    mem.JPG
    94.4 KB · Pregleda: 127
Malo sam se igrao sa editorom. Super je stvar skroz, jedino sto treba dosta vremena za montazhu (1. put dok se sve ne provali gde, shta i kako) i prebacivanje u 720p traje dosta dugo na dvoglavom Intelu.
Bash me zanima kako bi to quad odradio. :)

[YOUTUBE]jIB2ESaC32g[/YOUTUBE]

:D

Svaka cast za video, editor je super, jednostavan i mocan. Jedino je zeznuto sto su kratki klipovi. Ako se pojavi neki hack za duze snimanje to ce biti jos bolje.

Jel neko imao problema sa misijom "Late Checkout", treba da odem u hotel, i kad se parkiram ispred, pojavi se crni ekran sa "loading" i vrti u beskonačno. Moram da gasim igru na Alt+F4. Pre ovoga nisam naleteo ni na jedan bag.

Jel neko imao problema sa misijom "Late Checkout", treba da odem u hotel, i kad se parkiram ispred, pojavi se crni ekran sa "loading" i vrti u beskonačno. Moram da gasim igru na Alt+F4. Pre ovoga nisam naleteo ni na jedan bag.

Najbolje je da okachish save ovde, mozda se nadje neka dobra duzha (iscimaj nexa ili ocza :d) da ti to predje.
Posle ti vrne save, naravno. :)

U medjuvremenu mozesh da pogledash sta si propustio u toj misiji:

http://www.youtube.com/watch?v=GfZWdLwXXJY

Svaka cast za video, editor je super, jednostavan i mocan. Jedino je zeznuto sto su kratki klipovi. Ako se pojavi neki hack za duze snimanje to ce biti jos bolje.

Super je osmishljen, verovatno su i sami R*-ci gledali sve one ludorije na tjubu pa ubacili taj feature. Nekako se sve uklopilo, tjub je uveo HD snimke nekoliko nedelja pre izlaska igre, u editoru ima prebacivanje u 720p, taman za kachenje na tjub. Nista na ovom svetu nije sluchajno, hahaha. :D:d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno