Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Sto samo govori da su odlicno uboli na emocije, da li namerno ili slucajno, ali nisam jos imao takav osecaj grizhe savesti u igrama ranije :)

Da li je neko igrao multiplayer, kakva su iskustva i koliko su zanimljivi modovi? Ako bih uzimao original, samo bi multiplayer bio razlog za to.

ja se evo zaglavih jos pre par dana:( presao sam sve misije koje su mi se nudile i odjednom su prestale da se pojavljuju nove,a znam da nisam presao igru:S: ima li neko ideju kako da resim ovo?stvarno mi je trulo da pocinjem ispocetka a da brisem igru zbog ovog "buga" nema sanse.

Imam jedan problem sa dzojstikom,sve komande rade savrseno sem sto kada udjem u igru kamera padne dole i igram takoreci iz "pticije perspektive" tj. ne igram posto je tako nemoguce igrati!Da li je neko imao slicnih problema sa dzojstikom?Ovaj dzojstik je neki TOPWAY kao za Sony Playstation 2!Zamolio bih nekoga ako ima neko resenje za ovo da mi pomogne!

drug imamo isti problem,kod mene je dual shock ps2...ako neko zna neka pomogne:d

@nex999

Evo ti prelazhenje sa tvojim dzemperashom, od izlaska iz gajbe do credits-a: :D

Part 1

[YOUTUBE]DfG0L64EmzE&feature=channel_page[/YOUTUBE]

Part 2

[YOUTUBE]kMe8_kEj2GU&feature=channel[/YOUTUBE]
^
Ovo je sam kraj igre! (oni koji nisu preshli, neka preskoche ovo gledanje :))

:wave:

Poslednja izmena:
Sjajno!!:) Bas ti hvala, odlicno si ovo odradio.

A to sto sam dzemperas, ***, Kejt me stalno smarala "ne valja ti ovo-ne valja ono" ako sam skockan, tako da sam se obukao elegantno sportski:D

@Achilles: Ne.Vi ste samo prijatelji.

Poslednja izmena:
Sjajno!!:) Bas ti hvala, odlicno si ovo odradio.

A to sto sam dzemperas, ***, Kejt me stalno smarala "ne valja ti ovo-ne valja ono" ako sam skockan, tako da sam se obukao elegantno sportski:D

@Achilles: Ne.Vi ste samo prijatelji.

Ma ok, napisao mi je STUPAR. Ne da je napisao vec je napisao sta ce da se desi sa njom do samog kraja igre, i tako mi sve upropastio. Pa sam malo puko sto je to rekao i onda su izbrisali moj i njegov post. Tako da ok, znam sad sta ce da bude, hvala.

evo da se ubacim i ja ,juce sam instalirao GTA IV (jedva) :) i zalepio sam se za tastaturu i mis do 4 ujutru (nisam mogao da namestim joypad :() Igra je ludilo,savrseno radi,kazu da je mnogo zahtevna ali kod mene radi ko na konzoli :)

Hehe, ja sa Kate nisam ni jedan date imao, ne svidja mi se uopshte. Babadevojka. :D
Malori je vec druga pricha, shto kaze Roman: " Kad pogledam u tvoje ochi, vidim male Romane" :d
Mishel je fina takodje... :)

Poslednja izmena:
Za one koji su stigli do 75%

Trenutno jurim onog lika sto je ubio KATE na venchanju, i dodjem do dela kada on bezi gliserom, a ja ga jurim motorom uz obalu, i onda ima kao neka odskochna daska, i tu skochim sa motorom, uhvatim se za helikopter, i tu mi pise da treba da konstantno pritiskam space da se popnem. Ja udaram space kao ludak i nista se ne desava, samo visi, jos sam jednom ponovio i opet ista stvar. Udaram onaj space znaci najbrze sto mogu i on samo visi onako, i na kraju padne u vodu i tu mi onda pise da je pobegao taj lik, stigne poruka da ponovim misiju. Daj pomagajte? lol Osecam da je neka glupost. Jel imao jos neko problem ovde?

Poslednja izmena:
^haha welcUm to the club:D Iscitaj zadnjih par strana i...Nista, zamoli Rajke-ta da ti predje:p

@Achilles82

Pa nex999 i OCz imaju taj problem, ne znam u chemu je kvaka. Zaista mi nista drugo ne pada napamet osim da ne pritiskate dobro space tj. dovoljno brzo sa istim intezitetom shto je vrlo bitno. Ja nisam dirao WSAD, samo space i uspem iz prve svaki put, shto se da videti iz okachenog videa. Probaj sa promenom komande na neki drugi taster.

Edit: Instalirajte ponovo Patch, ja sam kolko se secam 2x jedan te isti instalirao. :)

Nista, zamoli Rajke-ta da ti predje:p

A ne, ne... od sad pochinjem da naplacujem, 20e prelazak igre, 30e sa propratnim videom. :d

Poslednja izmena:
Probaj sa promenom komande na neki drugi taster.

Ovo je uspelo. Namestio sam space da bude na L , koje nije toliko izd*kano, i onda sam uspeo iz prve, znaci do toga je sto posto. Jer taster stvarno mora jako brzo da se stiska, cak i kad prebacim bukvalno moras kao lud a stiskas da bi uspeo da se popnes. Znaci svako ko ima problema sa tim, neka promeni taster i to je to, neka promeni samo za tu misiju, posle neka vrati ako zeli.

I pitanje za one koji su presli igru, koji su presli sa oba dva zavrsetka.

U zavrsetku kada pogine roman, i kada se niko posle toga osveti, posto onda moze opet normalno da se sheta gradom, da li je neko pokusao da opet izvede kate, i da li je pristala da ode u krevet? lol

Poslednja izmena:
Uporan ovaj Achiles, ne svidjas joj se, shvati :D meni je recimo uspelo :D :p

Odvezi se sa njom do neke qrve, nek gleda cin sa zadnjeg sedista, mozda se napali pa ce posle sama da te pita :D ili edituj registry u "kate aprovall = 1"

Da li mih ja mogao igrati gta IV na rezoluciji od 1680x1050, a da nekoci nista i da povecam sve na najjace, znam da previse trazim ali necu valjda dati 800 € bezveze.
na ovoj konfiguraciji:
graficka: ATI Radeon Gainward HD4850 GS 700mhz i memorija 2200mhz
procesor: Intel C2D E8400
Hard Disk: Seagate Barracuda 7200 rpm 500gb
ram: 4GB Kingston HyperX 1066 mhz

hvala

Nazad
Vrh Dno