Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Nekako sumnjam da ce neko moci da ucita te sejvove kod sebe bez usernama i sifre od live profila :)

Upravo tako. Nazhalost ne mozhe. :(
Mislim da vishe ne mogu ni svoj save da uchitam... ah, ko ga **be. ;)

Edit: Kakav pass, nikakav pass meni nije trebao, samo username.

Poslednja izmena:
Ne bi trebalo da ima problema sa siframa i sl (ja se ni ne secam da sam pravio sifru za live profil), samo zameni svoje foldere ovim i trebalo bi da radi.
Ali ne znam koja korist od toga?Ima li uopste checkpoint posle tog dela...?Ako ima, i ja sam zainteresovan:) (malocas probah jos jednom, danas peti put lol).

Kada se predje valjda mozes da muvas one ribe sa neta :D
Nema pass ..? :trust: lol ..a ja jos potvrdno rekao pass :d uvek stavljam za slicne stvari naziv igre ..

@Rajke Sorry ako je sad tvoj sheban :S:

Aha, evo shljaka sad, nesto sam ja shebao...
Nisam znao da igras u 800*600, ah svashta. :D
Sad cemo da vidimo za space. :d

P.S. Nikad nisam voleo fajerke, Vietnamke keva. :D:p

Prilozi

• GTAIV 2008-12-25 00-25-54-31.jpg
    GTAIV 2008-12-25 00-25-54-31.jpg
    90.7 KB · Pregleda: 87
Poslednja izmena:
Ako je namesteno na auto sign in onda ne treba pass. Od fajlova treba iz rockstars\savegames foldera uzeti user_blabla i iz xlive treba uzeti folder sa imenom slicnim ovome "E000005990AC5846".
Onaj ko ucitava saveove nema potrebe da ista menja, samo ubaci te foldere kod sebe i uloguje se na drugi xlive profil i to je to. Rezolucija i sva podesavanja ce ostati ista ako samo ove foldere ubacite.

Ali, ako nema sledeceg checkpointa propustice se kraj...a to mi opet bzvz...
Btw, koj ce mi ribe s neta, OCU MICHELLE da mi se vrne:D

Ribe sa neta, kao i neki drugi likovi daju razne fore. Ali tek kada se dovoljno druzite. Kao sto vam Roman daje mogucnost free taxija, tako vam neke ribe povrate energiju kada ih pozovete i ili vam sklone zvezdice ....
Kurve se nalaze kod Brucia, najbolje nocu parkirate se pored neke, trubnete i cekate da udje u kola.
Posle odabirate uslugu :)

Poslednja izmena:
Pa posle jurnjave sa helijem bi trebalo da ima neko desavanje oko kipa slobode, jos napucavanja, ili tako nesto...:) Ne znam, i tako mi se ne divlja po gradu bzvz, odradio sam skoro sve, samo nisam presaaaaaooooo (kmeee) :p A i te boobz sa neta nisu zagarantovane:D

@OCz & nex999

Ahaha, menjajte tastaturu ili nauchite da igrate... n00bs! :D:p
I video je u pripremi, da vidite kako to radi majstor, ahaha... :d

Prilozi

• GTAIV 2008-12-25 00-49-22-40.jpg
    GTAIV 2008-12-25 00-49-22-40.jpg
    97.5 KB · Pregleda: 96
Poslednja izmena:
Evo ti, ubaci fajl ovde
Rockstar Games Folder\GTA IV\savegames\user_e000005990ac5846\
i ucitaj drugi save

Prilozi

• SGTA401.rar
    50.4 KB · Pregleda: 23
U super ispalicemo Rajka, big thanks! :D
Vidim da nisi bas imao milosti prema kalasu :D jer se desava nesto nakon zavrsetka ? jel me zove neko na mob ili tako nesto ? ili sam to propustio u medjuvremenu :p

P.S Rajke ima li sta od videa ? da vidim kako izgleda prelazenje sa mojim Nikom :p

Poslednja izmena:
Колико ми је само помогло оно гашење снимања клипова, ко да се родило још једно језгро на атлону :D

@OCz & nex999

E pa gospodo, izvol'te gledajte i uchite: :D

>Download< Paznhja! Big Spoiler! (ko nije preshao igru neka ne skida)

Mrzelo me da kachim na tjub.

It's Rajke, not Rajko... damnit.:wall: :D

Poslednja izmena:
Vidim da nisi bas imao milosti prema kalasu :D jer se desava nesto nakon zavrsetka ? jel me zove neko na mob ili tako nesto ? ili sam to propustio u medjuvremenu :p

P.S Rajke ima li sta od videa ? da vidim kako izgleda prelazenje sa mojim Nikom :p
Pa ovako, najpre si imao neke nesuglasice sa policijom :d oni su mislili da ne treba da im uzimas auto a ti si ipak uzeo i tako... kalas je najvise radio da, niko te nije zvao. Propustio si samo video sekvence.

You bastards :p to je BUG!! Nisam njub i tastatura mi je UBER bwe:D

Nego, da razjasnimo
-posle ulaska u helis, ide malo potere i izbegavanje raketa i to je to?Posle ide Cut Scena, nema gameplay, jel da?

You bastards :p to je BUG!! Nisam njub i tastatura mi je UBER bwe:D

Nego, da razjasnimo
-posle ulaska u helis, ide malo potere i izbegavanje raketa i to je to?Posle ide Cut Scena, nema gameplay, jel da?

Probaj sa kazhiprstom da tipkash space, ima da upali 100% :p

Tako je, deshava se kod kipa slobode.
@OCz

Tebi je mobilni pun poruka ***, mislim da imash josh sa pochetka igre. Koji car. :d

Poslednja izmena:
Haha ladno pola vas ne moze da predje space deo.

Refleksi ko mrtav konj :d

nex999 se psihicki priprema da uploaduje fajlove i propusti poslednju scenu :D

Uff. Igra ne prestaje da me odusevljava. Na stranu zahtevnost, igram je sa 1280x1024 sa medium detaljima, view i detail distance na po 25, shadow density na 1, i gustina saobracaja na 7, i radi mi sasvim korektno. :) Odusevljen sam gameplayom, odusevljen sam pricom, i kako su fenomenalno implementirali osecanja, i dusu koju Niko poseduje. Kad zapocinjem neke misije, prosto mi bude zao da ubijem osobu koju mi kazu da ubijem. :D
Igra je zlo! :-devil-:

Mozda ovo nije igra za tebe.... :)

I meni je jednom bilo lose kad sam morao da ubijem onog
chichu kad smo ga odvezli pored vode neke, nije imao predstavu da idemo da ga ubijemo, a bas dobar neki chova bio, ne mogu da se setim sto sam uopste morao da ga ubijem, ali lose mi bilo posle :)

Imam jedan problem sa dzojstikom,sve komande rade savrseno sem sto kada udjem u igru kamera padne dole i igram takoreci iz "pticije perspektive" tj. ne igram posto je tako nemoguce igrati!Da li je neko imao slicnih problema sa dzojstikom?Ovaj dzojstik je neki TOPWAY kao za Sony Playstation 2!Zamolio bih nekoga ako ima neko resenje za ovo da mi pomogne!

Prilozi

• Rockstar Games.rar
    134.9 KB · Pregleda: 31
  • XLive.rar
    17.4 KB · Pregleda: 28
Poslednja izmena:
YEEEY THX!!!:D

I meni je jednom bilo lose kad sam morao da ubijem onog
chichu kad smo ga odvezli pored vode neke, nije imao predstavu da idemo da ga ubijemo, a bas dobar neki chova bio, ne mogu da se setim sto sam uopste morao da ga ubijem, ali lose mi bilo posle :)

moram priznati i meni je bila jedna misija trula malo lol

kada smo morali da kidnapujemo onu devojku, bas je bez veze bilo nekako ... pih

Nazad
Vrh Dno