Kako je moguće da neko daje garanciju 2, a neko 3 godine?
Koliko košta zamjena trafoa i kaskade van garancije?
Koliko košta zamjena trafoa i kaskade van garancije?
Jel ovo pakovanje vazi i za z2300? Konkretno, na garanciji mi pise 36meseci, a na logijevom sajtu stoji 2god.Velika kutija 3, mala 2.Pise ti na njima ja mislim.
Jel ovo pakovanje vazi i za z2300? Konkretno, na garanciji mi pise 36meseci, a na logijevom sajtu stoji 2god.
U principu, sve radi kako treba samo potenciometar pucketa. Kol'ko kosta ciscenje ili popravka istog (van garancije)?
edit:ah da, uvoznik CompLand.
@ Herros Pitanje u vezi pucketanja zvucnika kada se ukljucuju i iskljucuju, da li to moze da proizvede neke daljne ozbiljnije kvarove ili ne.
Velika kutija 3, mala 2.Pise ti na njima ja mislim.
To ne znam, zovi servis pa ce ti reci.Ono sto znam je cena nove kaskade od 13 do 17e bez carine i pdv-a, trafo je oko 20e bez carine i pdv-a.
@ Castor Jel ti se to puckanje javlja stalno kada ga ukljucuje i ukljucujes i da li se javlja u svim efektima (stereo, stereo x2, movie i music). Meni se javlja samo kod efekta stereo i stereo x2. Ako ti lepo rade zvucnici za ove dve godine koliko ih imas mislim da ne vredi da se cimas sa zamenom kaskade i trafoa.
dobija stavljanjem debljih i kvalitetnijih kablova da li si mozda imao isustvo sa zamenom postojecih kablova.
Meni se pucketanje, da ne kažem pucanje, javlja prilikom uključivanja/isključivanja prekidača za svjetlo, frižidera
@Bojan84
Da, ti kao da imas problema sa naponom.Posto su Z-5500 mnogo osetljivi, da li ti se to desava i sa nekim drugim uredjajem..TV,HI-FI ?
Ni sa jednim drugim uređajem u kući...
Koji? I šta sa garancijom? Jel' postoji neki način da se provjeri da li je garancija 2 ili 3 godine i da li pokriva ovaj problem?
CIju Garanciju imas?Izadji na oficijalni sajt logitech-a pogledaj koliko je u garantnom roku, a tu sto ti uvoznik dao ako se razlikuje, lepo jedan mail u Logitech ..navedes ime firme u kojoj si kupio.....i bice ti sredjeno.Nikakva inspekcija niti bilo sta ...samo Logitech ..to je dovoljno.
CIju Garanciju imas?Izadji na oficijalni sajt logitech-a pogledaj koliko je u garantnom roku, a tu sto ti uvoznik dao ako se razlikuje, lepo jedan mail u Logitech ..navedes ime firme u kojoj si kupio.....i bice ti sredjeno.Nikakva inspekcija niti bilo sta ...samo Logitech ..to je dovoljno.
Kupio sam u Logo-u na proljeće 2006. godine. Njihova je garancija, ali ne znam gdje mi je... Jel' to pokriveno garancijom?
EDIT:
Nađoh garanciju... Datum kupovine: 13.05.2006. godine, ali mi na garanciji piše da je garantni rok 2 godine...
Ja licno se jezim od Z-2300, iskreno Z-4 ima mnogo bolji raspon frekvencija od njega.Sub mu je mnogo jak, a gura po 5a u pilote.....sto je apsurd.Zato uvek dobijas efekat "tamnog" zvuka, a sub udara li udara.Kod Z-4 je sve to rasporedjeno kako treba , plus estetika...... ..
Za ciscenje(Ako je to) je cena 500 din u Kimteku, u Complandu je sigurno ista ako ne tu su negde.Mada da li si ti siguran da treba samo da se ocisti?
@all: sto se tice tog pucketanja pri ukljucivanju i iskljucivanju zvucnika (power on/off), ista stvar se javlja i na altec-u VS2421E (zvucnici novi) tako da sumnjam da je to nesto pokvareno, vec jednostavno "dizajneri" zvucnika nisu uspeli da rese neke probleme, pa ih prosledili tako "falicne" na proizvodne linije.
I ja mislim da ovo nije kvar niti nesto sto bi moglo da izazove neki veci kvar zvucnika, vec pojava koja dizajnerski nije odmah resena, ali nije nista opasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari