Šta je novo?

Losa serija z-5500

Imam problem sa povremenim (na 5 sec) treperenjem displeja. Imam ih 20ak dana , desilo se mozda 3-4 puta . PID je R840. Imam integrisanu zvucnu karticu, spojeno mi je opticki , koax i redovno sa tri chincha (rear,front i sub/centar). Inace ustekani su na poseban steker, kontr.centar se blago zagreje u gornjem delu(nista specijalno).
Probao sam one opcije za boost , promenu skina, napominjem samo probao posto ih nemam potrebe peglati preko normalne jacine a skin 2 mi se i nesvidja , da li da odradim onaj reset ? Mozda mi je zbog toga pocelo treperenje displeja?

Isto mi se desava kad je na stereo ili stereo 2 jedno "pucanje" prilikom ukljucivanja. Na ostalim opcijama toga nema.Probao sam da iskopcam sve kablove koji spajaju komp i kontr.centar i isto se cuje pucanje.

Pozdrav

Problem treperenja displeja resen tako sto mi je logitech poslao novi komplet Z5500:banana:. Moja obaveza prema njima je da im posaljem samo daljinac:zgran::zgran:!!! I da prokomentarisem ,naravno pozitivno , njihovu saradnju samnom . Bilo je 6-7 obostranih mejlova sa ofic sajtom logija i doneto je resenje za problem slanje( poklon) novog kompleta. Jedino sto nerade isporuku za srbiju ali tu je poznanik u hrvatskoj bio itd,itd
Pozdrav

i sad imas dva kompleta? auuuuu svaka cast, kako si to uspeo?

i sad imas dva kompleta? auuuuu svaka cast, kako si to uspeo?

Sreca sto nisam prvo poslao kod nasih na garanciju , koji bi mi zamenili displej, nego kontaktiram logitech preko ofic sajta, nekoliko obostranih mejlova ,poslao slike problema, video zapis, serijske brojeve i uslikanu garanciju. Jedina frka je bila sa mestom prijema , zato sto nerade za Srbiju posiljke( jadno) ali imam u hr sestru i ladno u roku od 5 dana stigne na njenu adresu . Sve troskove carine i prevoza naravno platili oni , do hr. Moje je bilo da ih donesem u Srbiju.. Najveca fora sto ja njima treba da posaljem samo daljinski upravljac??????Kazu : posto je kontrolni centar tezak i bio bi skup transport za nemacku posaljite nam samo mali crni dalj.upravljac....hahahah. Nisam verovao sve dok ga nisam doneo u sobu . Eto sad imam u SLI varijanti Z5500... haha. :wave:

Svaka čast čova.
Može se reći da ti zavidim!
:p

da li i dalje postoje u radnjama ove lose serije Z-5500 ili su sad sve ove sto valjaju?

planiram da ih kupim ako mozda dobijem neke pare,pa da znam jel ima i dalje tih problema s njima?

Nema loših serija, samo loših primeraka. Ako i ubodeš loš primerak, tu je garancija. Ako imaš para za njih, kupi, nećeš se pokajati ;)

Od kad su digli cene, ja bojkotujem sve Logitech proizvode.
I pozivam sve ostale clanove foruma na bojkot :)

Nazad
Vrh Dno