Zlatann
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.08.2007
- Poena
- 319
Imam problem sa povremenim (na 5 sec) treperenjem displeja. Imam ih 20ak dana , desilo se mozda 3-4 puta . PID je R840. Imam integrisanu zvucnu karticu, spojeno mi je opticki , koax i redovno sa tri chincha (rear,front i sub/centar). Inace ustekani su na poseban steker, kontr.centar se blago zagreje u gornjem delu(nista specijalno).
Probao sam one opcije za boost , promenu skina, napominjem samo probao posto ih nemam potrebe peglati preko normalne jacine a skin 2 mi se i nesvidja , da li da odradim onaj reset ? Mozda mi je zbog toga pocelo treperenje displeja?
Isto mi se desava kad je na stereo ili stereo 2 jedno "pucanje" prilikom ukljucivanja. Na ostalim opcijama toga nema.Probao sam da iskopcam sve kablove koji spajaju komp i kontr.centar i isto se cuje pucanje.
Pozdrav
Problem treperenja displeja resen tako sto mi je logitech poslao novi komplet Z5500:banana:. Moja obaveza prema njima je da im posaljem samo daljinac:zgran::zgran:!!! I da prokomentarisem ,naravno pozitivno , njihovu saradnju samnom . Bilo je 6-7 obostranih mejlova sa ofic sajtom logija i doneto je resenje za problem slanje( poklon) novog kompleta. Jedino sto nerade isporuku za srbiju ali tu je poznanik u hrvatskoj bio itd,itd
Pozdrav