Vox
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.12.2004
- Poena
- 319
^ Mogu, poveze se kartica SPDIF kablicem na plocu.
Ok ,hvala ako bi mogao malo detaljnije nije mi jasno zato sto nerazumem materiju.
^ Mogu, poveze se kartica SPDIF kablicem na plocu.
Ја сам видео најкраћи да је од 2 метраUzimam sutra Samsung 40A656 i trebace mi dvi>hdmi kabl. Koji bi bio malo kvalitetniji kabl i gde bi mogao da ga kupim? Jel imaju kraci kabl od 5 metara jer ce mi komp biti na manje od metar od tv-a
Graficka je 7300gt. Koje ce rezolucije tv moci da prikaze?
Imam i ati 9600pro na drugom kompu, jer ce moci i ona da gura 1920x1080 rezoluciju?
Управо такоbolje uzmi neku HD2400 najjeftiniju i nećeš morati ni da razmišljaš o tome.
То ће ти неко други одговорити јер ја не знам.Dobro, a inace sta kao necu moci 1080p rezoluciju na 7300gt..? Necu da uzimam novu grafu bezveze..
Не знам, али ако у Сомбору не нађем ништа, тај ћу купити код локалног Пакомовов заступника.Kakav je ovaj dvi>hdmi kabl http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9015115.
Бацање новцаVideo sam da spominju i neki Hama kabl, jel zna neko dal je on bolji i gde ima da se kupi?
Da li cu primeteti neku preveliku razliku u kvalitetu slike sa kablom od 500 dinara i kablom od 2000 din, posto sam video da bas kvalitetni kablovi kostaju po 50 evra i vise.
Video sam da spominju i neki Hama kabl, jel zna neko dal je on bolji i gde ima da se kupi?
Dobro, a inace sta kao necu moci 1080p rezoluciju na 7300gt..? Necu da uzimam novu grafu bezveze..
Kakav je ovaj dvi>hdmi kabl http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9015115.
Video sam da spominju i neki Hama kabl, jel zna neko dal je on bolji i gde ima da se kupi?
Da li cu primeteti neku preveliku razliku u kvalitetu slike sa kablom od 500 dinara i kablom od 2000 din, posto sam video da bas kvalitetni kablovi kostaju po 50 evra i vise.
Skinuo Dark Knight 720p blu ray rip 3.07 giga...
Koji net koristis kad skidas fajlove preko 10 gb?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari