Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Aj da vam malo napravim offtopic u raspravi:d i da postavim pitanje:jer uspeo neko da se kugla ili igra bilijar???Ja krenem počnem igru,i onda komande neće ni da čuju...Ni na kuglanju ni na bilijaru:trust:

Nisam probao na PC-u (instalirao -> video kako radi -> obrisao) ali me uopste ne cudi shto to ne radi na PC-u ako uzmemo u obzir kvalitet konverzije. Na Soniju te radnje obavljash pomocu Siaxxis tehnologije tako da je moguce da su zaboravili da te kontrole prebace na misha.

Edit:

Ukoliko se ispostavi da je ovo shto tvrdim tacno, to ce biti josh jedan plus mojoj teoriji da je u pitanju konverzija sa PS3-jke shto je i Gruja potvrdio. A ako mene pitate Gruja spada u top5 poznavalaca Sony konzola na ovom forumu.

Poslednja izmena:
Moze da se igra, ali je bilijar poprilicno zjeban.
Pikado mi ide od ruke :D

Mozhda on igra na joypad-u, pa zato nece. Jel mishem kontrolishes ili tastaturom?

Mozhda on igra na joypad-u, pa zato nece. Jel mishem kontrolishes ili tastaturom?

Tastaturom i mišem ali ne radi nikako...Bilijar i udari kuglu ali pomakne je pola santima,tako da ko da je ni ne udari,i kad god izadjem sa ženskom ili društvom šinem misiju:d

E dobro kad pomenuste to sa mini igrama. Ja probao kuglanje, proslo mi prvo bacanje ali drugo ni da mrdne. Ima li jos ko da mu se ovo desava?

P.S. Pustite graficka stelovanja i bacite se na igru (mnogo je zanimljivije) :)

Ne mogu da verujem, ali meni igra bolje radi sa texturama na high nego na medium. :zgran:

Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 30
Detail Distance: 50
Shadows: 8

Evo nekih zahtevnijih shotova...tokom voznje i setanja gradom fps je izmedju 23-35.
Ukljucen FPS counter...

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    166.9 KB · Pregleda: 160
  • 2.JPG
    2.JPG
    182 KB · Pregleda: 180
  • 3.JPG
    3.JPG
    211.1 KB · Pregleda: 164
  • 4.JPG
    4.JPG
    186.4 KB · Pregleda: 128
  • 6.JPG
    6.JPG
    199.1 KB · Pregleda: 132
Konacno sam usao na Menhetn. Cheatnuo helish i provozao se malo. GetaLife building :D
Poceo sam da se gubim sa svim ovim prijateljima, kontaktima, devojkama,... Ne znam ko nudi posao, s kim vredi gluvariti, a ne vozi mi se bas preko celog grada zarad par pica. Eh, gde se dede jetpack iz SAa...

izgleda tju morati da sachekam nove drivere, puca mi igra vishe nego fallout. jovy koje ti koristish? imam josh jedno pitanje, jel' mozhe kao i ranije da se nabaca gomila mp3-jeva kao custom radio station?

Moze.
C:\Documents and Settings\Ime\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music i sken iz igre

Jel to uopste nema bloom-a na PC verziji? Nisam ni ja ljubitelj ali jako lepo izgleda u GTA..

meni se uchinilo da sam video ali izgleda da ga stvarno ima u minimalnim kolichinama

@darkado
Catalyst 8.11

Evo par shotova iz manje zahtevnih scena, sa istim podesavanjima.

Prilozi

• a.JPG
    a.JPG
    201.1 KB · Pregleda: 144
  • b.JPG
    b.JPG
    257.2 KB · Pregleda: 162
  • c.JPG
    c.JPG
    230.1 KB · Pregleda: 119
  • d.JPG
    d.JPG
    180.6 KB · Pregleda: 101
'ebem mu onda me neshto drugo 'ebe, bash chesto puca. chak sam probao i fallout foru da ga dodam u exceptione za ffdshow :)

haha sto nisu sve napisali na srpskom... :)

2rdvqk0.png

ma strashno, srpski u igri zvuchi kao da su nabili glasovni sintisajzer na google translate :)

Uf bre ove fotke sto je postavio BenRektum, nije to to
ipak to treba videti uzivo :D

slike od Jovyland-a naprimer izgledaju extra, zakljucak Svaki deo dana u igri a i ono magla i te fore, sve izgleda drugacije na PS-3 mi se najvise svidja sumrak ili izlazak sunca, kad je nebo kao narandzasto :D TO IZGLEDA FENOMENALNO

I da razlika izmedju PS3 i PC postoji i te kako, jos da su ubacili anti-aliasing, uf to bi bila prava uzivancija

gameplay: svi predjite igru bar jednom ;) , ja je prelazim sad treci put :d pa ako neko negde zapne nek mi baci PM
ima jako zanimljivih stvari,kao surfovanje internetom u igri xD e da su bar ubacili pravi internet browser a mogli su:smash:

I KO JE PITAO ZA TELEFON brate strelica gore xD, pretpostavljam da si menjao opcije da vozis na strelice :p

180.84-- koliko su ovi drajveri stabilni za druge igre ili je to samo dodatak preko 180.48

Arhiva sa linka otkljucava sva graficka podesavanja i potrebno je samo raspakovati .txt fajl u folder igre. ;)
commandline.rar

E, Jovy, jos zamisli da nisi kupio taj budjavi Kingston nego 4 gb Transcenda, zamisli kako bi ti onda radio GTA IV! :D

Svidjaju mi se ove slicke koje si okacio, ali opet cu da razmislim o pokusaju da igram ovu igru, strah me da se ne iznerviram, ako lose radi :)

PS/ Lakse s tim motorom!

Poslednja izmena:
Pomoć ljudi!

Miš radi, tastatura ne. Javite na pm ako nije za ovde.

Edit
Našao sam i temu na gtaforums, medjutim niko nije odgovorio :(

Jel se još nekom dešava ovaj problem?

Poslednja izmena:
Pa jesi li makar narezao diskove. Greota da se baci tek tako 14GB :)

Ahahahahahahahahaha... Ne. Kao sto rekoh, docekace bolje vreme, i jedno 20 patcheva... Ne znam sta im bi da izbace ovoliko neoptimizovanu igru, nijedan GTA nije ovoliko neoptimizovan!

Zaglavio se :) ... al' nebitno ovo je grafika na maximumu bez ikakvih restrikcija i ovo zaista bedno izgleda :wall:

Prilozi

• gtaiv 2008-12-07 01-54-24-29.jpg
    gtaiv 2008-12-07 01-54-24-29.jpg
    284.2 KB · Pregleda: 135
  • gtaiv 2008-12-07 01-53-03-21.jpg
    gtaiv 2008-12-07 01-53-03-21.jpg
    218.5 KB · Pregleda: 151
Ne mogu da verujem, ali meni igra bolje radi sa texturama na high nego na medium. :zgran:

Nisi jedini :) Isprobao sam ovaj tvoj "tweak" i postavio na High/Highest, ostale stavke ostavio kao sto su i bile i zaista bolje radi nego Medium/Medium... Cudno. Nije da se zalim, ali :p

Poslednja izmena:
Nisi jedini :) Isprobao sam ovaj tvoj "tweak" i postavio na High/Highest, ostale stavke ostavio kao sto su i bile i zaista bolje radi nego Medium/Medium... Cudno. Nije da se zalim, ali :p

Radi bolje zato što se sa komandom -novblank, gasi glupavi vsynch, zašto ne postoji ova opcija u ****noj igri, nego mora preko commandline.txt :wall:

#Command Line Parameters
#Tools
#-benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game.
#-help: Display list of all command line options
#Graphics
#-renderquality: Set the render quality of the game. (0-4)
#-shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16)
#-texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2)
#-viewdistance: Set the view distance of the game (0-99)
#-detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99)
#-novblank: Disable wait for vblank (No Vsync) :wall::wall::wall:
#-norestrictions: Do not limit graphics settings
#-width: Set width of main render window (default is 800)
#-height: Set height of main render window (default is 600)
#-safemode: Run the graphics in the lowest setting possible
#-frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate (ex If refreshrate is 60HZ ûframeLimit 1 = Locks down to 60HZ)
#-refreshrate: Set the refresh rate of main render window û Warning - Monitor must support (ex. ûrefreshrate 60)
#-fullscreen: Force fullscreen mode
#-windowed: Force windowed mode
#-availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. ûavailablevidmem 0.9)
#-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA
#Audio
#-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
#-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint
#System
#-noprecache: Disable precache of resources
#-nomemrestrict: Disable memory restrictions -install the game and/or re-install DirectX

Poslednja izmena:
GTA mi restartovao komp danas i to dva puta kada sam hteo da uradim benchmark iz igre! Nije BSOD, nego samo restart. To se dogodilo kada sam u grafickim opcijama presao granicu video memorije. Kada sam je vratio na po GTA OK limit, sve je radilo kako treba. Ne znam sta se to zbilo.

Kako dobiti high teksture? Medium stvarno deluje kao da je igra matora vise godina!

Edit: tek sad sam video tweak sa prethodne strane, isprobacu ga sutra.

Poslednja izmena:
GTA mi restartovao komp danas i to dva puta kada sam hteo da uradim benchmark iz igre! Nije BSOD, nego samo restart. To se dogodilo kada sam u grafickim opcijama presao granicu video memorije. Kada sam je vratio na po GTA OK limit, sve je radilo kako treba. Ne znam sta se to zbilo.

Kako dobiti high teksture? Medium stvarno deluje kao da je igra matora vise godina!

Arhiva sa linka otkljucava sva graficka podesavanja i potrebno je samo raspakovati .txt fajl u folder igre. ;)
commandline.rar
:)

kupi graficku sa 1GB memorije

Nema potrebe, kad se ukloni video memory restrict i ugasi vsynch, najzad radi (normalno) na high, hvala bože :-devil-::-devil-::-devil-:
Još ne mogu da dođem sebi, da su toliki problemi samo zbog vsynch, jel zapošljavaju majmune u Rockstar-u, kako mogu da izostave u podešavanjima ovu opciju, i još da je teraju uključenu.

Statistics
Average FPS: 35.98
Duration: 37.27 sec
CPU Usage: 93%
System memory usage: 51%
Video memory usage: 100%

Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Very High
View Distance: 30
Detail Distance: 90

Hardware
Microsoft(R) Windows(R) XP Professional x64 Edition
Service Pack 2
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GT
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: SB X-Fi Audio [D000]
Intel(R) Pentium(R) III Xeon processor
Intel(R) Pentium(R) III Xeon processor

File ID: benchmark.cli

Ajd sad da zgazimo igru, najzad mogu da igram sa saznanjem da mi radi na max....:smoke:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno