Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Jesam li ja gluv ili ovde na kraju kaze "Slit a Serbian's throat like a Navy Seal" ?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=G9qSuFi9g-Q[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Borise baci jedan screen sa PS3 :D, to je valjda omogućeno sa novijim firmwareom.

@ Borise
Samo obrati pažnju na natpise na zgradama, koji su na konzolama bili mutni i gotovo ne čitljivi.

The fairly limited options for tweaking the game are also going to annoy a few gamers who might have hoped that the PC version of GTA IV might see some great graphics. There is, for example, no way to enable anti-aliasing of any kind. The game is always going to be jagged around the edges, you’ll just have to face it.

The good news though is that the game does look better on a PC and even if you push the settings down to their absolute lowest then you’re still not going to end up with a game that looks any worse than the console version. The game is definitely playable on these low settings too, so although you’re not seeing textures that are as crisp as packet of Tyrells you don’t actually have all that much to be concerned about.

Poslednja izmena:
jel to uzivas a masinom iz potipsa..tj. sa grafom 3850?na high?

da sa tom grafickom,odlicna je-sve igram je na 1280x1024,high-high,cio trafik sam povecao,cijele detalje sam povecao i ono prvo skoro do kraja,ni jednom mi nije zakocilo-fenomenalno je...

@Boris
Priznajem, odigrao sam dosta ps3 igara.Nikada nisam bio pristrasan, vec realan. Imam ps3 na 2 min od mene koji mogu da uzmem kada kod hocu, mada poslednji put kad sam ga pozajmio, bespotrebno je pored mog racunara sakupljao prasinu vecu nego Kirby(playstation 3™ :D). Drago mi je sto si ti jedan od srecnika koji nevide razliku izmedju gta4 ps3-pc, dvda i bluray-a, bioskopa i dvd rip-a itd... No, posto sam ja na pr. osudjen da je vidim, za mene je razlika ogromna... Ali sad, netju plakati obecajem:d. Ili cu, mozda, sa suzama radosnicama uzivati u igri:d E da, da neispadne da mi je ps3 ver. bila losa, e pa nije, bila mi je odlicna i uzivao sam i u njoj.

pa save game brate...?jel moguce to?:S:

pa pomislih da mislis na to nego reko bolje da pitam sta mislis :) taman posla da nema save :)

@rama
oni sotovi sa konzola mi bolje izgledaju nego tvoji

@rektum
thx za sotove, sace i njih pregledamo :)

edit:
pregledah slike i moram reci da pre nego sto je izasao sam ocekivao da ce ovako izgledati svima sa nekom mid konfiguracijom (znaci neki c2d i 8800gt)

Poslednja izmena:
*** pa identicno mozda cak i bolje izgleda na box-u nego na ovim Benovim shotkama,nazalost.

Poslednja izmena:
Ovi sto kazu da izgleda identicno kao na PS3/Xbox,ocigledno imaju problem sa vidom.Juce sam uporedjivao PC i PS3 verziju na 1080p Sony TV i razlika je ocigledna.E sad sto se igra vuce na svim sistemima je prica za sebe.

Borise baci jedan screen sa PS3 :D, to je valjda omogućeno sa novijim firmwareom.

@ Borise
Samo obrati pažnju na natpise na zgradama, koji su na konzolama bili mutni i gotovo ne čitljivi.

Natpisi na zgradama :D Nemam skrinove, imam fotke sa digitalcem koje su mutne do zla boga, evo jednu sam okacio gde mi se nije drmala ruka, ali majkemi, sto vam treba da se lozite kako imate bolju verziju nije mi jasno, i rAMA, zaista verujes u taj "quote", kao "even on the lowest settings it will look better then console version", mislim cemu to? pa pogledaj senke na sta ti lice na medium details :) a i na Benovim fotkama i dalje vidim one tackaste senke...

Prilozi

• IMG_0156.jpg
    IMG_0156.jpg
    187.7 KB · Pregleda: 222
Ja se na primer uopste ne lozim da je PC verzija bolja...ovaj tvoj shot ce da zapusi usta i najvecem skeptiku :D:d

Poslednja izmena:
Meni samo smeta kako je uradjena kontrola kamere, ono je strasno! Znaci ne daj boze da moram da se okrenem za 180 stepeni kolima, pa dok dovatim misa da njim okrenem kameru dok sta vec sam u nekoj banderi. Uzas.

Ja se na primer uopste ne lozim da je PC verzija bolja...ovaj tvoj shot ce da zapusi usta i najvecem skeptiku :D:d

Pa, digitalac od 100 eura i slikano u sobi navece, to je davno jos bilo... ali vide se normalne senke, i vidi se kako auto nista losije ne izgleda nego na 2840x2200..

Aj da vam malo napravim offtopic u raspravi:d i da postavim pitanje:jer uspeo neko da se kugla ili igra bilijar???Ja krenem počnem igru,i onda komande neće ni da čuju...Ni na kuglanju ni na bilijaru:trust:

^^Znaci senke su bitne? I igras na tom monitoru od 22 incha?
Kad igras igru koja se renda u 1120x630, pa se upscale-uje na 1280*720, pa jos na monitor kome je native 1680*1050 (jel'tako?) videces kako je sve ispeglano, tj zamuceno;) Ili ja pogresno kapiram?

Daj ti lepo shotku koju ti valjda omogucava novi firmware, u pravoj rezi, i koja obuhvata nesto vise od jednog auta pa onda poredi...kad ti je vec TOLIKO stalo do poredjenja i shotova...

Pliz, pusti nas da igramo vetj jednom:p ,ljudi odavno zapitkuju stvari u vezi gameplaya, al ti nam smetas sa svojim upadicama...ocu slike, ocu slike...phi bre...

Poslednja izmena:
kad ti je vec TOLIKO stalo do poredjenja i shotova...

Pliz, pusti nas da igramo vetj jednom:p ,ljudi odavno zapitkuju stvari u vezi gameplaya, al ti nam smetas sa svojim upadicama...ocu slike, ocu slike...phi bre...

lol :) trazio sam fotke da vidim tu "advans" verziju, qrcite se bezveze... aj sad stvarno red bi bio da igrate malo, ostavite te doktore i lekove na miru :D ;)

Ako smem da pitam...

Molim samo bez paljenja™, interesuje me konkretan odgovor.

Šta ima lepo u vođenju potpuno retardiranog lika koji počinje kao mali klošar, odaziva se na ime Niko i velika je srbenda:Klanjanje?

Da ne govorim o ostalim "čarima" koje ova igrica donosi?

Hahaha, Gorane, el znas gde ti zivis?GTA je SVETINJA, sifrice za ovo i ono, god mode, pa u tucnjavu:D Brateeee, pustis Galvanize i picis krozgrad sa jednom rukom na prozorcetu i malo gazis, tepas muriju, pokupis cice...Pa jos lik SRBENDA.Vidza je ko salivena za nas:D

Evo, ja nemam giga video memorije na grafickoj pa su mi teksture na high. Sta sad? :D

Loshe sam se izrazio, treba vishe od 512. Tvoja karta je dosta stara tako da sam zaboravio na nju i njenih 768MB RAM-a :p. Inace 768 je minimum za high teksture. Za pravi ugodjaj ti treba 280GTX ,).

Poslednja izmena:
Loshe sam se izrazio, treba vishe od 512. Tvoja karta je dosta stara tako da sam zaboravio na nju i njenih 768MB RAM-a :p. Inace 768 je minimum za high teksture. Za pravi ugodjaj ti treba 280GTX ,).

Trebaju ti dve 280GTX :d

Skinuo, cekao da se instalira POLA SATA, namestio koliko toliko da ne secka (10x7, za tacna podesavanja me ne pitajte). Video koliko lose izgleda, i koliko je s***e, ugasio, deinstalirao i obrisao iso fajlove... Docekace neko bolje vreme ova igra...

Ne znam sta vam konkretno fali kod igre, sem sto je zahtevna poprilicno...meni je skroz dobra, jedino sto mi se javlja problem sa onom poludelom kamerom...toliko pocne da se klati da malo fali da sletim sa stolice...i nema mu leka ***...

Poslednja izmena:
Skinuo, cekao da se instalira POLA SATA, namestio koliko toliko da ne secka (10x7, za tacna podesavanja me ne pitajte). Video koliko lose izgleda, i koliko je s***e, ugasio, deinstalirao i obrisao iso fajlove... Docekace neko bolje vreme ova igra...

Pa jesi li makar narezao diskove. Greota da se baci tek tako 14GB :)

Jel probao neko na 8800GTS 320Mb makar na medium texturama, nece nikako ni na 1440x900 rezoluciji?
Prva igra da nas ukopa malo graficke memorije, izgleda da smo prinudjeni na low texture..

hm,igram 2h vec.....igri zaista fali raspali AA pa makar to bilo 2x......inace,uzasna je razlika izmedju fpsa u toku dana i noci,kod mene cak 15fps! sa 41 spadne na 26.....znaci,igra je mnogo dobra,zarazna je jedino joj fali ta mala optimizacija,ali ako cemo tako da li je bitnije ako je igra super optimizovana i njesra ili je extra igra ali malo sugava grafa?Ja preferiram ovu drugu verziju,a to je ono sto gta4 u ovom trenutku,u ovom obliku donosi

Ako smem da pitam...

Molim samo bez paljenja™, interesuje me konkretan odgovor.

Šta ima lepo u vođenju potpuno retardiranog lika koji počinje kao mali klošar, odaziva se na ime Niko i velika je srbenda:Klanjanje?

Da ne govorim o ostalim "čarima" koje ova igrica donosi?

kiselo grozdje? ;)

Ja sam imao srecu u nesreci :D Crkla mi Gainward 8600gt glh i posto nisu uspjeli da je zamijene ni nakon mjesec i po, doplatio sam 25e za 9600gt. Nadam se da ce jos izaci neki patch dok ja nabavim igru i da me nece zaklati proc. Jel' igrao neko ovu igru na nekom X2 da znam sta da ocekujem?

Evo kako to izgleda kod mene :smoke:

Slike iz igre

Animacija pred misiju

Ja sam imao srecu u nesreci :D Crkla mi Gainward 8600gt glh i posto nisu uspjeli da je zamijene ni nakon mjesec i po, doplatio sam 25e za 9600gt. Nadam se da ce jos izaci neki patch dok ja nabavim igru i da me nece zaklati proc. Jel' igrao neko ovu igru na nekom X2 da znam sta da ocekujem?

pa ja mislim da ne treba da se plasis...moci ces da je igras..sasvim solidno...ja sa mojom konvom iz potpisa...je cepam i skroz sam zadovoljan...mada sam se plasio posle ovoga sto sam ovde po forumu gledao...cak i nemam ovaj problem sto vidim da dosta njih ima sa kamerom...inace igram sa ovim podesavanjima

Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 30
Detail Distance: 50

u proseku 30fps...znaci moze fino da se igra...tako da mislim da mozes da ocekujes slicne performanse

Evo kako to izgleda kod mene :smoke:

Slike iz igre

Ne bih vise da smaram ali samo da pitam, jel to neka bolesna JPEG kompresija u photoshopu ili sta? Sve slike sto sam video su ovakve ali mi izgleda kao zesce kompresovan JPEG ili je jednostavno tako? moze nekompresovana (BMP na primer) slika od tog dzipa recimo?

Nazad
Vrh Dno