Šta je novo?

Black Mesa: Source

Mislim da vec odavno jesu. Zove se Half-Life 2: Death Match. :D

Mape su bile mnogo bolje u HL1. A i onaj dodatak za HEV suit za long jumps je odlična stvar. Samostrel u HL1 je mnogo bolji nego onaj u HL2. Ponaša se kao railgun. ;) Generalno HL1 multi je daleko bolji od onog u HL2. Neka samo preslikaju SP i MP u novi source engine i mislim da će biti punk pogodak.

Evo i novog trailera za one koji ga nisu videli. DOWNLOAD

Kad se samo setim mape crossfire. Pa kad se aktivira nuklearka pa svi bežanija u sklonište. :D

Mislim da vec odavno jesu. Zove se Half-Life 2: Death Match. :D

Originalni HL ima po meni jedan od najboljih deathmatcheva... Crossfire mapa je najjaca... Kad neko uzme usisisvac, pa krene bezanija od njega...

Originalni HL ima po meni jedan od najboljih deathmatcheva... Crossfire mapa je najjaca... Kad neko uzme usisisvac, pa krene bezanija od njega...

Pazi ni HL2 Deatmatch nije los. Najlepsi je feeling kad nekog odvalis wc sholjom koju si malopre iscupao sa onom gravity alatkom :)
Cak stavise, mislim da je HL2 DM besplatan za korisnike Nvidia kartica (znam da sam ga skinuo za dz preko steam-a pre par meseci).

]

Usisivač hahahah :D

Pulverizer bre !!

Meni vise lici na onaj blower za rasprsivanje opalog lisca. :)
Zanimljivo da tog oruzja nema u HL2.

U svakom slucaju ubija za 10 sekundi

Ma ja samo molim boga da se od ovog projekta ne odustane. Dosta dugo se razvija. Ko je odgledao onaj trailer što sam postavio gore može videti da se izlazak očekuje negde u 2009.

Izgleda da je procurela Black Mesa Source [Alpha], vidim na ruskim torrentima, 400 i kusur MB, jel probao neko?

A razgovor o Alphi je zabranjen na njihovom forumu.

Eh meni ta Alpha stoji od avgusta na disku i nikako da probam :smoke:

Arhiva je 510 MB a raspakovana 1.2 GB

posle 1 sat..... probao sam :d

Kad sam startovao TestMap dobio sam sledece ,)
hl22008120616433574rt6.jpg

hl22008120616432791eu4.jpg

Onda sam kreirao server i dobio normalnu sliku iz igre ali nema nikoga i nema oruzja...
hl22008120616435409fy4.jpg

hl22008120616455522ps4.jpg

Ne moram da napominjem da odlicno radi u 1680x1050 sa 16MSAA i 16AF sa svim na max

Poslednja izmena od urednika:
samo da izadje vec jednom ... chak su i sa muzikom razvalili !!!!

Stvarno ovo sto rade ovi likovi je extra jedva cekam da se pojavi ovaj mod. Da se malo prisetim starih dobrih vremena. Half life je definitivno igra koja zasluzuje postovanje i bas je dobro sto se neko ovoga setio. Naravno mislim na half life 1 dvojka mu nije ni do kolena.

Super sto se mod privodi kraju, bas nesto razmisljam ovih dana da obrnem HL2 ponovo. Inace svaka cast developerima, mod (posto nije igra jelte) je bas odradjen u full-u, a i voice acting bogami je na nivou. Vec vidim da je ovo najbolji mod 2009.

Eh meni ta Alpha stoji od avgusta na disku i nikako da probam :smoke:

Arhiva je 510 MB a raspakovana 1.2 GB

posle 1 sat..... probao sam :d

Kad sam startovao TestMap dobio sam sledece ,)
hl22008120616433574rt6.jpg

hl22008120616432791eu4.jpg

Onda sam kreirao server i dobio normalnu sliku iz igre ali nema nikoga i nema oruzja...
hl22008120616435409fy4.jpg

hl22008120616455522ps4.jpg

Ne moram da napominjem da odlicno radi u 1680x1050 sa 16MSAA i 16AF sa svim na max

Fale texture ;)

Ima li kakvih novosti ?

Scenografija je pljunuta iz igre.

Taj klip su i na Steamu reklamirali

A čemu to ?
Nisam skontao da li je to neka najava za film ili TV-seriju ?
Ili je tek onako snimljeno . . .

Mada smo se udaljili od teme, a ona je Black Mesa, igra koju željno očekujem. Biće to jedna od najboljih igara 2009. godine, bez obzira što je to stari HL "u novom ruhu", mnogi ovde nisu ni igrali . . . A kada obrnu original - shvatiće kako sve počelo . . .

Poslednja izmena:
Uh 100 mu gromova darkvuda :d...
HL1 sa grafikom iz HL2, pa to se mora posedovati.
Samo se nadam da ce biti standalone verzija, uvek me smara to dodavanje modova...

HL1 sam presao najmanje 5 puta, lako ga je sad pljuvati ;), ali doneo je najbolji AI do tada, ma pucachina je bila odlicna. HL2 je malo negde ispod njegovog nivoa, ali i dalje odlican, po mom misljenju naravno :).

HL1 sam presao najmanje 5 puta, lako ga je sad pljuvati ;), ali doneo je najbolji AI do tada, ma pucachina je bila odlicna. HL2 je malo negde ispod njegovog nivoa, ali i dalje odlican, po mom misljenju naravno :).

AI iz HL1 je i dan-danas među top 5 u igrama.
Maštovite mape, gameplay sa platformskim "šmekom", meni je ta igra bila perfektna . . .

ja nekako i ne želim da igram original najviše zbog grafike, a pošto je ovo isto to samo sa 10x boljom grafikom onda jedva čekam.

I ja jedva cekam ovo chudo jer HL1 nisam ni igrao :( *** tih godina nisam imao komp a kasnije mi se nije igrao graficki toliko inferiorna u odnosu na prosek, a HL2 je meni odlicna, jedna od najboljih koje sam igrao. Tako da ce ovo biti sjajno ako izadje :banana:

Kad ce ove mladje generacije konacno da shvate da nije- sve u grafici? :trust:

Kad ce ove mladje generacije konacno da shvate da nije- sve u grafici? :trust:

Mladje generacije? Imam 33 godine pa sad kako se uzme, nisam bas mator ali ni klinja :d . Inace imao sam i C64 pa Amigu 500 tako da mi je jasno da nije sve u grafici, jedino sto tada kada sam stvarno bio klinja bilo lakse da se odusevljavam sarenim kockama na ekranu jer sam izgleda ostatak grafike "dodavao imaginacijom" :D.
Evo bas cu da probam HL1, pitacu nekog od mojih da li ima pa da vidim tu legendarnu igru ;) (ako to uopste moze danas da se pokrene)..

Poslednja izmena:
Ko nije presao originalni HL1, inace najbolju FPS igru svih vremena, mnogo je propustio.HL2 jeste dobra igra, ali je smesna ako se poredi sa prvim delom.
Zato i cekam Black Mesu da odigram ponovo HL1 u novom ruhu, mada mi ne smeta da ga odigram i ovako sa starinskom grafikom.Cak ima i dobrih hl1 modova za igrati koji su stvarno ok graficki odradjeni kao Paranoia, a atmosfera je na visokom nivou.

Nije sve u grafici ali HL1 na današnjim monitorima stvarno izgleda za povraćajzlu. A nisam klinac i HL1 je iz "mog vremena".
Majke mi, plašim se bilo koju igru iz tog vremena ponovo da upalim, srušiće mi se sneško.

Vrh Dno