Šta je novo?

Pes 2009

Bravo legendo. I ja sam dva, tri puta dobio 8, isto sam dao cetiri gola ili 3 gola + asistencija.
Skinuo sam patch, mogli su malo vise da se potrude stvarno.

@Mespatla

A posto si nov na forumu i vidim da si spreman da punkes 6.000 din za igru, a ne znas na koju, idi na shopto i kupi obe:D izacice te ko da ovde kupis jednu i onda ne moras da lupas glavom sta je bolje :wall: :D

FIFA 09 jeste bolja igra od PES-a, u to nema nikakve sumnje (ne znam da li je ijedan relevantan sajt/časopis bolje ocenio PES od FIFA).

FIFA 09 jeste bolja igra od PES-a, u to nema nikakve sumnje (ne znam da li je ijedan relevantan sajt/časopis bolje ocenio PES od FIFA).

Zavisi koja fifa?Za pc je bunar tu nema dileme ma moj buraz ima instaliranu i siba na fulu i lepo izgleda ali je kretanje lose lopta itd da nenabrajam dok je za konzole pun pogodak.:)

Jedva sam cekao da uzmem X360 da nabavim fifu i da vidim to cudo o cemu pricate. Totalno razocarenje. Pa jedino sto je bolje na fifi je ta animacija pokreta! Promjena pravca, trcanje i sl. je stvarno bolje nego u PES-u. Shutevi su presmijesni a posebno je smijesno kako lopta fata felsheve. Grafika ne znam kakva je na kutiji al PC verzija PES-a 3x bolje izgleda nego fifa na xbox-u. Fifa stvarno ima poboljsanja, bliza je PES-u dosta al da je bolja igra nikako se ne slazem. Sto se tice ocjene raznih sajtova, svi znamo ko je EA

jao jbm ti bal.. 3 sata sebi govorim: ovo mi je zadnja utakmica pa gasim :D .. jos kad me pusti da udjem sa klupe zadnjih 20 min a ja srecan ko dete, pa jos dam gol za pobedu :) ..

Ima jedna latinska poslovica De gustibus non est disputandum (O ukusima ne treba raspravljati);) Imam obe igre Fifu za PS3,PES za PC.Fifa nije losa online i kad igras sam,ali kad se skupi ekipa PES rules:)

evo malo detalja i iz trece sezone :) 0-4 i pogodite ko je dao sve golove :)

Top Player - Tezina

4970PB140058.jpg

5867PB140059.jpg

9417PB140060.jpg

Uzimam u ponedeljak pes, kad se uhodam vidimo se online neku partijicu da opalimo! Ziveli :D

Probao sam PES 2009 samo na PSPu, pa ne znam da li je tako i na drugim platformama. Verovatno jeste. Što igrači više ne ulaze u kazneni kad vučeš čoveka po strani za centaršut. Je l to treba nešto da se uradi u taktici ili su opet iskrivili realnost kako bi igra bila teža... Ovo mi se dešava sa jakim timom, znam da je identično bilo i sa glibavcima iz master lige u 2008, ali ajd, to sam kao mogao da preživim, napravljeno da ne ulaze u kazneni kako bi se manje golova davalo...

pes na puspeu nema veze sa pesom na ps3. dok na ps3 moram bas da se iscimam da bi dao gol, na puspeu sam odigrao jednu tekmu, dao 5 golova (uz isto toliko suteva) a primio 1 (uz isto toliko suteva)

pes2009 na ps3...identican onom na kompu...igrao i jedan i drugi ista stvar totalno...kretanje sve

Samo malo da su se oko grafike potrudili, igraci su ogavni, sad vec sa full verzijom igre posle dve nedelje aktivnog igranja vise mi toliko ne smeta, ali kad sam ih prvi put vdeo u demo-u... Zvuk navijanja, nemam reci, dobro rece neko da je ko neka sekta. :D Imam jos zamerki ali sve u svemu je dobar fudbal, moja preporuka. Eto, moji utisci, za sada...

Samo malo da su se oko grafike potrudili, igraci su ogavni, sad vec sa full verzijom igre posle dve nedelje aktivnog igranja vise mi toliko ne smeta, ali kad sam ih prvi put vdeo u demo-u... Zvuk navijanja, nemam reci, dobro rece neko da je ko neka sekta. :D Imam jos zamerki ali sve u svemu je dobar fudbal, moja preporuka. Eto, moji utisci, za sada...

Grafika nije sjajna ali je daleko bolja od 2008-ce. Sto se tice navijanja i publike to je standarno katastrofalno od kad znam za pes....

evo jedan od najboljih (ako ne i najbolji) option fajl za eu verziju:

-All English and international transfers 100% complete

-All correct player names (including a lot of player name/back of shirt name fixes)

-All Prem and La Liga badges and kits (Including home, away, goalkeeper, name and number markings)

-Added missing players

-Added Bayern Munich and Werder Bremen to the game in place of PES United and WE United

-All national team kits done with badges, kit sponsers and name and number markings

-All correct Prem, Ligue One, Serie A, La Liga and some other (Zenit, Sporting, Benfica, Ajax, PSV, Fenerbahce and more) player numbers

-All League and Stadium names corrected (Note: For the 'fake' stadiums, I renamed them after stadiums they resemble. Also, Master League's league names have been changed to England League, La Liga, Serie A and UEFA European Superliga. This is down to how I play my Master League. Remember to change those league names to suit how you set up your Master League)

-Fake/duplicate national team players removed

-Hundreds of appearance (builds and scans) accessory/boots/hairstyle changes

-Full Prem, Old Firm and England national team chants

-V1.20 compatible (including 3rd kits in Champions League, 100's of players added to the game, new boots etc)

nisam se udubljivao, ali samo sam bacio pogled i nemamo vise ruslanu i kurtajica :)

http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=64749

pa probao sam ja na blic, kazem nemamo vise ruslanu i kurtajica :)... dodati su neki igraci, to sam video jer kad ubacujes option file ubacujes i neke face (cini mi se da sam video zigica medju njima)

Evo i ja sam ubacio, bolje je ovako u svakom slucaju, jedino sto je malo cimanje da se iskopiraju svi fajlovi sa usb-a na ps3. Pitanje: jel sam se istripovao ili je fudbal malo drugaciji da ne kazem brzi???

Ovo moram da spomenem posto je jace od mene. Na trecoj strani foruma sa kog moze da se skine ovaj option fajl stoli sledece:

"Hello m8,please if you want or if you have time do you want to make kits and logo for FK PARTIZAN BELEGRAD(SERBIA) i em big fan of that club and i want to make him team c,this is websites of club.Sorry for my english,and thanx. http://www.partiza*.rs/
Forward Message"

:D ha ha ha ha :D svaki komentar je suvisan :D

Poslednja izmena:
Kada udjem u network izbaci mi ovu poruku: Unable to transmit using UDP port 3658. You may need to connect directly to the internet or to adjust your connection device i.e. router settings etc. Assign DMZ, Port mapping, Configure NAT Table and other router settings to the playstation 3 system. Individual products may use unique terminology.
Desilo se ovo jos nekome, i da li znate resenje? :wave:

Jeste skidali neke patcheve za PS3 verziju, ima li neki dobar, da su ubacene neke nove navijacke pesme, poboljsani stadioni (ne znam da li je to moguce na PS3 verziji), dresovi, itd? Burazeru se svideo demo sad kad smo probali u dva igracha, kaze mnogo mu bolje nego na PC-u, a i meni isto, sve je nekako prirodnije i lopta kao da ima bolju fiziku... Kod mene i drugara (pc verzije) kao da su dve razlicite igre u pitanju..

Pa mislim da to ne može na ps3... jer se to na pc radi patchovanjem instalacije, a na ps2 patchovanjem samog isoa dvda... odnosno sadržaja dvda...

Na ps3 najviše što možeš da uradiš je da učitaš tuđi save gde će biti naštelovane osobine igrača i oni stavljeni u prave ekipe, ali preko toga ne mogu da se menjaju stadioni, navijači i slično...

Nazad
Vrh Dno