Šta je novo?

Playstation Home

Uf, kad odes na tab gde ti je Playstation Store, pa iznad njega ti je Sign In, ali kad si vec Sign-In tu ti stoji Menage Account, ili slicno, tu bi trebo videti mail adresu. Bar mislim da bi trebo. Znam da negde mozes, sad ne znam da li bas tu.

grujo sad sam pogledao. Ovo i za vas ostale vazi, ako ste zaboravili podatke, mail koji ste upisali za registraciju nekog accounta na PS3 Store. Ides ovako :
1.- Sign In (ako se vec nije sam ulogovao)
2.- Na istom tom mestu kad se ulogujete pise, Account Management.
3.- Onda ides na Account Information
4.- i onda na Notification Prefernces. Tu dole ti pise email adresa sa kojom si napravio account.
Nadam se da sam vam pomogao :)

Poslednja izmena:
grujo sad sam pogledao. Ovo i za vas ostale vazi, ako ste zaboravili podatke, mail koji ste upisali za registraciju nekog accounta na PS3 Store. Ides ovako :
1.- Sign In (ako se vec nije sam ulogovao)
2.- Na istom tom mestu kad se ulogujete pise, Account Management.
3.- Onda ides na Account Information
4.- i onda na Notification Prefernces. Tu dole ti pise email adresa sa kojom si napravio account.
Nadam se da sam vam pomogao :)

Hvala

November 26, 2008 - Five weeks -- for most of the world, that sounds like a lot of time. It's more than a month. It's ten Saturdays and Sundays. It's five Thursday night episodes of The Office. However, in PlayStation land, five weeks has a different connotation. Here, it means that Sony has 35 days to get PlayStation Home to the masses or default on its promise to get the social application out by the end of 2008.

"Yeah, we feel strong about [making that release window]," said Sony Computer Entertainment America Director of Hardware Marketing John Koller in an IGN interview yesterday. "It has been promised for a while, and I know a lot of consumers are waiting on edge and many of 'em are in the closed beta now, but it's going to be very well worth it."

With five weeks left to go before the world unleashes its thousands of user-created avatars, we felt it was time to gather everything known about Home and the answers to some of your burning questions into one brain-busting feature. Here, you'll find the history of the product along with brand new interviews and insight from Sony about its baby as well as Capcom about what it's planning to unleash for its fans.

If this release is as close as Sony says it is, consider this Homebase.

For a while, the release of Home seemed to be in limbo, but at the German Games Convention, Sony confirmed with IGN's own Ryan Clements that the social app would be out by the end of 2008. Since then, the tests have continued, and the world has waited.

Now, it's down to 35 days.

http://ps3.ign.com/articles/934/934213p1.html

Malo mi je 35 dana da se to sve zavrsi. Mozda da izbace osnovu Home-a i onda da doradjuju postepeno. nadam se samo da nece biti bugova...

Da, nece ovo biti Finalna verzija, vec se zove Open beta... E sad ne znam sta im to znaci u ovom slucaju, da li ce biti dostupno za sve preko Store, ili je to kao klasicna beta po sistemu slanja e-mailova?

Inace vest za Trophy kucke! :D
Trofeji ce se koristiti kao kinta u Home-u, za kupovinu raznih stvari. Nadam se da misle na "virtuelnu" kintu.. Dakle, pojavi se neki fensi trosed u nekom trznom centru, i vi mozete da ga kupite za svoju gajbu.. Osvajanjem trofeja zaradjujete tu kintu... Ne znam na koji jos nacin se zaradjuje taj novac, nadam se da ne misle da ljudi placaju pravim novcem za virtuelne stvari.. Mada ne bi me cudilo...

@Boris nadam se da si u pravu za trofeje i novac, mada cisto sumnjam. Mislim da ce se koristiti real money za kupovinu :(

@Boris nadam se da si u pravu za trofeje i novac, mada cisto sumnjam. Mislim da ce se koristiti real money za kupovinu :(

Ovo za trofeje i novac nije 100 % potvrdjena prica, ali verovatno ce biti tako.. Kad razmislis, skroz pametan potez, kad neko ko ima obe konzole razmislja za koji sistem da kupi igru, zbog ovog ce mozda prelomiti na PS3 verziju jer mu onda ti trofeji i znace nesto.. a od januara 2009. sve igre moraju imati Trophy sistem... iskusan potez skroz ako Home zazivi.
Citam utiske beta verzije, zasad se uglavnom svodi da klinci jure "zenske" likove i spopadaju ih :D .. igra se bilijar (koji kazu da je poprilicno dobar), kuglanje, prave se neke zurke i ostalo... Videcemo na sta ce to liciti kroz par meseci, jer koncept dosta obecava, ja najvise ocekujem od tih virtuelnih dogadjaja, recimo E3 u Home-u, kako ce to sljakati, koliko ce zauzimati da se skine... pa onda recimo virtuelni "Nike" butik (jer Nike vec ima svoj Home prostor), gledas njihovu opremu u 3D-u, rotiras, zumiras, itd... takve stvari bih voleo da vidim..

Da definitivno Home obecava sa tim stvarima, prodavnicama, sajmovima, samo ostaje da vidimo, kako ce to sljakati :)

nije frka samo da nadjem password od tog naloga :) nikkao da mi posalju novi

Mislim da ne moze, jer da moze, ne bi radilo po principu pozivnica, nego bi ga turili na Store i skidaj, logicno, kaj ne? :)

Imam ja jedan kod za Home sa dodatnog UK naloga, koji vazi do prvog decembra pa ako nekom treba tu sam.

Moze da se sheruje potpuno isto kao PSN igre, mora neko da ti da podatke za svoj nalog.

Jedno pitanje!Jer taj home na br disku kao igrica kad se kupi ili se svuce sa ps stora?Mislim na to kako ce biti kad bude full verzija tog cuda?

home će biti besplatan sa psna :)

LOL:D
Svdja mi se ova rec lol nisam znao da to znaci sto je boris napisao lol:D
Super je sto je besplatno ja ionako nemam nista skinuto sa psn-a a da se ta stvar placa sem wipeouta kojeg sam kupio preko lika lol:D

Jedno pitanje!Jer taj home na br disku kao igrica kad se kupi ili se svuce sa ps stora?Mislim na to kako ce biti kad bude full verzija tog cuda?

Ja sam dobio invitation za 1.0 beta verziju, jos uvek je ne zavrsen, imas bioskop, kuglana,, centar i trzni centar. Jos uvek je u razradi tako da svakako nece biti kako WoW jer je on igra a ovo *******cija.
U prevodu sve se skida sa neta zauzne 3-4gb prostora za home i tako dalje.
Ljudi nista ne propustate sto ga niste jos probali

A kako znash da je nezavrshen ?

Pa nezavrsen je jer je uradjen samo Plaza, ili glavni trg, zatvoren si u tom nekom prostoru, radnje su prazne, nema nista da se vidi, mozda im roba jos nije stigla, ceka na carini :D

Pa dobro, to ce krenuti kada se Home krene zvanichno, bitno je da je fizichki sve tu..

Heh, reci da urade fazon, udjes u Nike ili Puma(moja omiljena marka) radnju, i oces da kupis recimo duks, kazes da ti posalju kuci to, a skinu ti sa kartice kes :). E to bi bio fazon :))

Poslednja izmena:
Heh, reci da urade fazon, udjes u Nike ili Puma(moja omiljena marka) radnju, i oces da kupis recimo duks, kazes da ti posalju kuci to, a skinu ti sa kartice kes :). E to bi bio fazon :))

Najjace bi bilo da mozes da se ozderes u nekoj kafani:D i odes da muvas nesto na tom homu:D

Lol

Nazad
Vrh Dno