Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
@kjager
Ajde okaci te blue slajdere.
Probao sam ih toliko da više ne znam šta mi odgovara. A i obrisao sam igru na neko vreme da se ne nerviram.
Nije stvar što me Lejkersi pobeđuju, već kako. Ok što Kobe lupa rampe uživo, on je jedan od najboljih igrača u NBA, ali u igri Fišer ubi od rampi, gazi kao valjak, a Bynam iz mrtvog ugla iz publike ubacuje trojku bez koske. Fišer polaže "iz pete" lagano skakućući, nema veze što Ming, Artest i T-Mek istovremeno skaču u blok i, naravno, ni jedan ne blokira, dok Gasol u jednoj sekundi lupa rampu na zakucavanje sa pet metara razdaljine. O tome da u utakmici imaju 17-16 trojke, preko 25 rampi i procenat šuta od 76%... pa da igraju sa ekipom Donje Šušovke ne bi to napravili, a kamoli sa Hjustonom!!
@kjager
Ne slazem se s tobom.
Istina je da su na Hall of Fame AI protivnici ne realni , ali se mogu pobediti.Bynam ti pogodi tricu iz ugla sto nije realno , ali ako igras odbranu kako treba to se nece dogoditi , stvar je u tome da se protiv veliki timova na Hall of Fame moze igrati samo jedna vrsta odbrane "Man to Man" i da celo vreme drzis igraca prileplenog uz protivnika , i kad on skoci na sut da i ti skocis na blokadu.Na ovaj nacin mozes pobediti bilo koga , jedino je ne realno to sto i najmanja greska u odbrani (da otvoris put prema reketu , da se odaljis od protivnickog igraca itd...) rezultira primanjem poena.
Na kraju objektivno sagledajte svoju igru u odbrani (ne protivnikovu u napadu , vec svoju u odbrani) , tj.nemojte govoriti sto Bynam pogodi vec recite sto moj igrac nije bio tu da blokira i vidjecete da je ipak ovo dobro.
Ma, to sam u Association igrao četvrtfinale, 7 utakmica. Stvar je da je lopta krenula u aut. Uobičajeno je da je igrač u skoku vraća u teren automatski, ali Bynam hvata, leti u autu, u mrtvom uglu, skoro van monitora, šutira i pogađa tricu bez koske. Aj što me to kiselo nasmeja, ali kad je Fišer počeo da baca kao slamke igrače tri puta teže od njega, to nisam mogao da podnesem. Čekam patch koji će ovo da ispravi...![]()
Ne znam ljudi ja sam ovim zadovoljan.
Znam da nije realno dosta toga , ali barem se moram namuciti da pobedim (sto nije slucaj ni u jednoj drugoj sportskoj igri).
Potpuno se slazem da se poeni iz reketa postizu prelako , ali ipak i dalje tvrdim da se dobrom igrom u odbrani moze pobediti bilo ko i na Hall of Fame.
To se i meni desavalo na pocetku, pucao sam dosta trojki a kompjuter kad se odlepi na + 15 mozes komotno da se oprostisAli baš je da poludiš kada ti se dve vezane utakmice završe na totalno drugačiji način![]()
Jel probao neko PvP da igra? Kako se igra "ponasa" kad igraju dva ziva protivnika?
Ali baš je da poludiš kada ti se dve vezane utakmice završe na totalno drugačiji način
Pa malo je suludo očekivati da ja odigram dve totalno drugačije utakmice u dva dana, i da u prvoj pobedim jedan od najjačih timova lige sa 20 razlike, a u drugoj da izgubim od jednog od najslabijih sa isto toliko. Više se ne nerviram oko toga, jer znam da to nije moja krivica. Trudim se da igram bolje iz meča u meč, i što se više budem uigravao, manje će biti šanse da me pokradu.
Jesi probao da obrišeš settings file? Igra je prepuna sličnih bagova koji se rešavaju jedino na taj način.
Konačno sam u Association modu napravio tim koji može da se nosi sa Lejkersima. Preuzeo sam New Orleans Hornets, zbog Stojakovića, ali kad sam video da prima 13 milki po sezoni, a ima samo 80 rating, uz to i nisam ljubitelj C.Paul-a (mnogo je nizak za moj ukus) putem trejdova sam napravio petorku: Gilbert Arenas(95), Vince Carter(89), Caron Butler(91), David West(88) i Tyson Chandler(84). Ostatak tima je boranija, ali sa ovom petorkom čistim sve pred sobom. Trenutni skor u ligi 15-1. Jedino su me pobedili Sunsi u utakmici u kojoj su imali procenat šuta 88, trojke 14-14, a igrač utakmice Nash imao 1: 6-6 2:8-8 3:8-8 (ništa omašio nije, čak mislim i da mi je Shaq ubo par trojki), da ne pričam da je OVOM timu Hornetsa procenat šuta bio 21%. Izgubio sam preko 40 razlike u 4x4 minuta. Užas!
A ovo napisah zbog pisanija FD-a :"Pa ne, kapiram da AI mnogo varira od utakmice do utakmice, možda baš zato što forma NBA timova prilično varira tokom sezone, pa im nekada ništa ne ulazi, a nekada sve živo. Što bolje budem igrao, to ću manje biti prepušten na milost i nemilost tom faktoru."
Sa kojim slajderima igras?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari