Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

evo jedne jakoooo korisne komande... stisnite ~ i ukucajte:
player.modav carryweight 1000
tada ste ko magarac, dojadilo mi bre seckanje na pola misije do baze....

Btw, nasao sam i 44 magnum pistolj sa snajperom, otkida glave, al jako malo dzebane nazalost, i ne secam se gde sam ga nasao...tek 5i nivo, maltene sam na pocetku.
Da vidis kako je malo te municije kad nadjes verovatno najbolju pusku u igri, a tek da vidis kako ona otkida glave ;)
Lincoln's Repeater, nadje se u nekom muzeju

ja sam linkolnovu pushku poklonio robovima ali naravno ne pre nego shto sam je isprobao na raiderima

A šta se desilo sa Bozarom, Gaus puškom, toga nema?

Minigun je isto smešan ko bioskop.

nema bozara (izgubio je svrhu jer sada sa svakim oruzjem u burstu mozesh da nishanish u delove tela, smeshno al ***a)

nema gaussa (ni rifle, ni pistol), kao nisu hteli da ubacuju napredno oruzje (doslo im da menjaju setting po ko zna koji put) a ostavili su plasma i laser rifle

Takodje nema ni H&C G11, ni P90, ni .233 Pistolja ... niti milion drugih "sitnica"

vazno je da su stavili linkolnovu pushku :vomit:... josh samo da su stavili klintonov pisholin :d

Poslednja izmena:
Da ali (L)Ameri po ino forumima su ****no oduševljeni time da možeš da uzmeš Linkoln pušku i šešir i prašiš zombije.

Da ali (L)Ameri po ino forumima su ****no oduševljeni time da možeš da uzmeš Linkoln pušku i šešir i prašiš zombije.

... i jos da nosis neku odrpanu odecu :D

Igra je prilicno kratka ako se prati samo main quest.

nema gaussa (ni rifle, ni pistol), kao nisu hteli da ubacuju napredno oruzje (doslo im da menjaju setting po ko zna koji put) a ostavili su plasma i laser rifle

Takodje nema ni H&C G11, ni P90, ni .233 Pistolja ... niti milion drugih "sitnica"

Ja se nadam da ce to biti sredjeno modovima, cim behtesda izda construction kit, pa ce igra onda moci da se odigra po drugi put

construction kit.... jel znash da josh uvek nije zvanichno objavljeno da ce izaci uopste... i kao ako ce i da izadje nema sanse za manje od 6 meseci.... tako da...

Tacno je da nije zvanicno objavljeno, ali suska se da hoce. ovog puta su jednosavno zeleli da se igra odigra onako kao je napravljena pa da kroz par meseci krenu sa modovima i ucine igru opet zanimljivom. Ako i bude kroz nekoliko meseci meni odgovara, jer tesko da bih igrao igru 2 puta za redom u kratkom vremenskom periodu.

Onu verziju koju mi dade drugar, instalirah i non stop puca, i sa nekakvim fixom cak. Taman u igri napunih 10 godina i ona puche! Utisci, toliko godina su radili na ovoj igri, ali eto u zastarelom enginu pa otuda i zastarela grafika. Intro su iskopirali iz FO1 i FO2, kakvi *******, s tim sto su i tehnicki i na svaki drug nacin originalni uvodi mnogo napredniji, bolji i zanimljiviji. 'Ladno ih bas briga tim cinom kradje introa i mixovanja u ovaj za tzv. FO3, jer su igru namenili onima koji nisu ni videli Fallout 1 i 2, pa ti isti nece ni primetiti takve i slicne gluposti.

Ono radjanje i ostalo, totalna glupost, debilno pa nema kud, i dete od jedne godine koje pichi kao na rolerima i skace kao na federima, to im je ostalo iz Obliviona ta "vrlina" animacijska.
Citam gore da su je ljudi presli za par dana, pa se uopste razmisljam da li da je igram, grdno vreme izgubih skidajuci je sa interneta i nabavljajuci je, a lepo sam mogao COD da cepam preko multiplayera.

Hm, malo sam se pogubio...kako da dodjem do Jeffersonovog memorijala (ili kako se vec zvase, kvest sa onom njihovom budjavom deklaracijom nezavisnosti valjda)...lutam svuda i nikako da nadjem prolaz za taj deo mape...glupost totalna, Oblivion je bio pojam slobodnog kretanja u odnosu na ovo.
Pretpostavljam da se ide kroz neki od metroa?

Oblivion je bio pojam slobodnog kretanja u odnosu na ovo.

Da ide se kroz metro stanice i na mapi tacno imas prikazano kuda...
A molim te ne iznasi gluposti kad je ova igra definitivno slobodna ...... cak su vecine zamerki koje su bile tipicne za Oblivion ovde ispravili...... dok su side questovi 1000x bolji

PS: meni je fallout 3 dosta bolji od 1 i 2ke..... smaraci nek igraju COD jer im je on izgleda dosta priblizniji ;)

Poslednja izmena:
Onu verziju koju mi dade drugar, instalirah i non stop puca, i sa nekakvim fixom cak. Taman u igri napunih 10 godina i ona puche! Utisci, toliko godina su radili na ovoj igri, ali eto u zastarelom enginu pa otuda i zastarela grafika. Intro su iskopirali iz FO1 i FO2, kakvi *******, s tim sto su i tehnicki i na svaki drug nacin originalni uvodi mnogo napredniji, bolji i zanimljiviji. 'Ladno ih bas briga tim cinom kradje introa i mixovanja u ovaj za tzv. FO3, jer su igru namenili onima koji nisu ni videli Fallout 1 i 2, pa ti isti nece ni primetiti takve i slicne gluposti.

Ono radjanje i ostalo, totalna glupost, debilno pa nema kud, i dete od jedne godine koje pichi kao na rolerima i skace kao na federima, to im je ostalo iz Obliviona ta "vrlina" animacijska.
Citam gore da su je ljudi presli za par dana, pa se uopste razmisljam da li da je igram, grdno vreme izgubih skidajuci je sa interneta i nabavljajuci je, a lepo sam mogao COD da cepam preko multiplayera.

Nisi daleko odmakao, daj šansu igri, i instališi zadnji oficijalni patch, to bi trebalo da reši problem pucanja...

Ja sam 11.lvl a nisam otkrio ni desetinu mape pa mozda cak i manje. Pretpostavljam da moze da se zavrsi za veoma kratko vreme, ako se igra glavni kvest. Koliko se secam i F2 je mogao da se zavrsi za par sati, bez odradjivanja sporednih kvestova. Koliko vidim i po drugim forumima vecina ljudi koja je igrala Fallout 3, nije imala prethodnog iskustva sa RPG-ovima, vec su igrali kao klasicnu pucacinu, idi tamo gde ti kazu i i ne mrdaj ni levo ni desno. Moj drug je trenutno 22lvl (skinuo mod za uklanjanje level capa) i kaze da je jedva cetvrtinu mape otkrio. Elem, na drugu temu, nasao sam neki snimak u kome neka riba daje korpu nekom liku i koji je trenutno u vojsi i kaze da nece da ga ceka vec ide u neki Vault. Mislim da ima jos takvih vezanih za tu pricu, da li je to kvest ili samo se u igri nalazi zbog atmosfere?

Poslednja izmena:
Pa *** ti mozes tako igrati i godinu dana, lutajuci po mapi i trazeci sporedne kvestove. Ja sam pratio glavni kvest i zavrsio sam za dva dana (sjeo dva puta posle rucka i gotovo:)). Igra je kratka i laka, to je cinjenica.

Poslednja izmena:
Da li je neko od mozda nasao sruseni vanzemaljski brod u igri?

Pa *** ti mozes tako igrati i godinu dana, lutajuci po mapi i trazeci sporedne kvestove. Ja sam pratio glavni kvest i zavrsio sam za dva dana (sjeo dva puta posle rucka i gotovo:)). Igra je kratka i laka, to je cinjenica.

Ali to je, bar meni i najveca prednost rpg-igara. Ako tako razmisljas onda moze da se kaze i daje recimo za jedan Call of Duty potrebno jedno popodne. Kod vecine RPG-ova glavni kvest ne traje puno.

jesam ja u falloutu 2

igra je prekratka i prelaka... da ima milion sporednih kvestova koji se ipak na kraju svedu na skupi mi 30 boca quantuma ili 30 chinese rifle, da ne prichamo o budzenju EXPa preko prewar knjiga i sl... ima nekoliko originalnih momenata, ali momenti kojima su svi odusehvljeni su zapravo identicne kopije ili light verzije situacija iz originala samo u nakaradnoj izvedbi...

igra puca svima i bagovita je uzasno (naleteo sam na vault 112 na samom pocetku igre i samim tim ceo taj quest line mi je registrovan kao odradjen tj stoji kao da sam reshio veci deo main questa iako nemam pojma o cemu je rec, dough)... patch ne poravlja nista od toga vec samo pucanje igre prilikom izlaska kao i u oblivionu (sto praktichno nista ne resava jer nema nikakvih posledica)

muljanje po rushevinama je teskobno, jer sto puta treba da trchish okolo u prvom licu sa sporim hodom i bagovanjem prilikom preskakanja prepreka dok ne provalish gde je prolaz (recimo do galaxy news radia)... ostatak wastelanda je porpilichno bolji...

side questovi nemaju nikakav uticaj na dalji tok igre niti su medjusobno povezani (zapravo jesu, preko vesti koje three dog objavljuje)

stimapackova imam 75 i nijedan nisam kupio... lal..

pauzirao sam 2 dana sa igranjem, i sad mi se ne igra ama uopste

Da ide se kroz metro stanice i na mapi tacno imas prikazano kuda...
A molim te ne iznasi gluposti kad je ova igra definitivno slobodna ...... cak su vecine zamerki koje su bile tipicne za Oblivion ovde ispravili...... dok su side questovi 1000x bolji

Pa nije slobodna kao Oblivion ;) Ti kao da nisi nailazio na bezbroj rusevina od kojih se ne moze dalje?Oblivion je imao mapu preko koje si mogao da setas bez ikakvih uslovljavanja i granica...da ne pominjem pentranje po planinama.

Uostalom ako ti kazes tako, zasto ne mogu na normalan nacin da dodjem do tog mesta?Nego je ogradjen zidom od rusevina, pa moram ici kroz podzemlje.A radi se o povecem komadu mape.
Gluposti ili ne...uvlacis me bez potrebe u hate war, zar ne mogu da pomenem nesto ocigledno bez poziva u raspravu.

Inace, uopste mi ne pokazuje kuda treba da idem, samo imam obelezeno odrediste...marker na kompasu ne postoji kad krenem na taj kvest, zato mi je stvar jos cudnija.

Ali to je, bar meni i najveca prednost rpg-igara. Ako tako razmisljas onda moze da se kaze i daje recimo za jedan Call of Duty potrebno jedno popodne. Kod vecine RPG-ova glavni kvest ne traje puno.

ne bih se slozio
ovaj je stvarno prekratak, i jos plus ovi iz bethesde nisu uspeli ni da izbalansiraju tezinu, pa da te bar igra tera da malo radis i sporedne questove dok ne ojacas i budes spreman da napredujes dalje u glavnom, nego igru mozes da zavrsis i kao 7-8lvl

Kada uzmete Alien Blaster jadan taj koji vam stane na put. :smoke:

Ma videli ljudi da ce da propadnu zbog igre i predvideli buducnost, pa u igri mozete da nadjete Bethesda ruins. :d

Poslednja izmena:
da ima milion sporednih kvestova koji se ipak na kraju svedu na skupi mi 30 boca quantuma ili 30 chinese rifle
Navedi dva.

matematika ti je jaca strana...

Poslednja izmena:
Ima jedan negde iznad minefield-a

Igra je definitivno previse laka i previse brzo se dostize max level. Oruzja ima na sve strane, municija je malo problematicna, ali samo na pocetku, stimpackova ima koliko hoceh (trenutno imam preko 350, a da ih nisam kupovao i nisam jos ni petinu mape presao). Perkovi su vecinom beskorisni, a previse je nacina da se bez levelovanja unaprede karakteristike (knjige (kojih ima milion), bobbleheads, razni predmeti...).

Sto se tice problema sa pronalazenjem lokacija, problem postoji u donjem desnom delu mape gde je neophodno koristiti metro (ima neka mapa metroa da se nadje, ali nisam siguran koliko je korisna), ali ako se prate questovi do tih lokacija, najcesce ti neko objasni tacno koji metroi se koriste do zeljene lokacije.

Pa nije slobodna kao Oblivion ;) Ti kao da nisi nailazio na bezbroj rusevina od kojih se ne moze dalje?Oblivion je imao mapu preko koje si mogao da setas bez ikakvih uslovljavanja i granica...da ne pominjem pentranje po planinama.

Uostalom ako ti kazes tako, zasto ne mogu na normalan nacin da dodjem do tog mesta?Nego je ogradjen zidom od rusevina, pa moram ici kroz podzemlje.A radi se o povecem komadu mape.
Gluposti ili ne...uvlacis me bez potrebe u hate war, zar ne mogu da pomenem nesto ocigledno bez poziva u raspravu.

Inace, uopste mi ne pokazuje kuda treba da idem, samo imam obelezeno odrediste...marker na kompasu ne postoji kad krenem na taj kvest, zato mi je stvar jos cudnija.

I ja imam isti problem..silazio sam u sve metro stanice na mapi ali nisam uspeo da nadjem putkaz (isprekidane tacke).i ne treba ici u jeffersons memorial nego u National Archives kako pise ovde http://fallout.wikia.com/wiki/Stealing_Independence

G!!! je napisao(la):
matematika ti je jaca strana...
Takav odgovor sam i očekivao.

G!!! je napisao(la):
naleteo sam na vault 112 na samom pocetku igre i samim tim ceo taj quest line mi je registrovan kao odradjen tj stoji kao da sam reshio veci deo main questa iako nemam pojma o cemu je rec
To nije bug, sasvim je logično da je deo pre toga preskočen, jer se sastoji od nalaženja lokacije Vaulta 112. I prošli Fallouti su mogli da se završe za neko vrlo kratko vreme.

Igra definitivno jeste laka. Ja sad ne znam šta da budžim jer je sve ono što sam na početku planirao da razvijam, već razvio do maximuma. Gornja granica od 100 za svaki skill je diskutabilna

I ja imam isti problem..silazio sam u sve metro stanice na mapi ali nisam uspeo da nadjem putkaz (isprekidane tacke).i ne treba ici u jeffersons memorial nego u National Archives kako pise ovde http://fallout.wikia.com/wiki/Stealing_Independence

Da, to je to...nista, sad se bavim drugim kvestovima, bar nije dosadno...

Inace igra jeste laganeze...moj prvi susret sa supermutantima je bio u fazonu al ce mi se na*bati keve, kad ono...pussiez:S:

Vrh Dno