evo jedne jakoooo korisne komande... stisnite ~ i ukucajte:
player.modav carryweight 1000
tada ste ko magarac, dojadilo mi bre seckanje na pola misije do baze....
Da vidis kako je malo te municije kad nadjes verovatno najbolju pusku u igri, a tek da vidis kako ona otkida glaveBtw, nasao sam i 44 magnum pistolj sa snajperom, otkida glave, al jako malo dzebane nazalost, i ne secam se gde sam ga nasao...tek 5i nivo, maltene sam na pocetku.
A šta se desilo sa Bozarom, Gaus puškom, toga nema?
Minigun je isto smešan ko bioskop.
Da ali (L)Ameri po ino forumima su ****no oduševljeni time da možeš da uzmeš Linkoln pušku i šešir i prašiš zombije.
nema gaussa (ni rifle, ni pistol), kao nisu hteli da ubacuju napredno oruzje (doslo im da menjaju setting po ko zna koji put) a ostavili su plasma i laser rifle
Takodje nema ni H&C G11, ni P90, ni .233 Pistolja ... niti milion drugih "sitnica"
Oblivion je bio pojam slobodnog kretanja u odnosu na ovo.
Onu verziju koju mi dade drugar, instalirah i non stop puca, i sa nekakvim fixom cak. Taman u igri napunih 10 godina i ona puche! Utisci, toliko godina su radili na ovoj igri, ali eto u zastarelom enginu pa otuda i zastarela grafika. Intro su iskopirali iz FO1 i FO2, kakvi *******, s tim sto su i tehnicki i na svaki drug nacin originalni uvodi mnogo napredniji, bolji i zanimljiviji. 'Ladno ih bas briga tim cinom kradje introa i mixovanja u ovaj za tzv. FO3, jer su igru namenili onima koji nisu ni videli Fallout 1 i 2, pa ti isti nece ni primetiti takve i slicne gluposti.
Ono radjanje i ostalo, totalna glupost, debilno pa nema kud, i dete od jedne godine koje pichi kao na rolerima i skace kao na federima, to im je ostalo iz Obliviona ta "vrlina" animacijska.
Citam gore da su je ljudi presli za par dana, pa se uopste razmisljam da li da je igram, grdno vreme izgubih skidajuci je sa interneta i nabavljajuci je, a lepo sam mogao COD da cepam preko multiplayera.
Pa *** ti mozes tako igrati i godinu dana, lutajuci po mapi i trazeci sporedne kvestove. Ja sam pratio glavni kvest i zavrsio sam za dva dana (sjeo dva puta posle rucka i gotovo). Igra je kratka i laka, to je cinjenica.
Da li je neko od mozda nasao sruseni vanzemaljski brod u igri?
Da ide se kroz metro stanice i na mapi tacno imas prikazano kuda...
A molim te ne iznasi gluposti kad je ova igra definitivno slobodna ...... cak su vecine zamerki koje su bile tipicne za Oblivion ovde ispravili...... dok su side questovi 1000x bolji
Ali to je, bar meni i najveca prednost rpg-igara. Ako tako razmisljas onda moze da se kaze i daje recimo za jedan Call of Duty potrebno jedno popodne. Kod vecine RPG-ova glavni kvest ne traje puno.
Navedi dva.da ima milion sporednih kvestova koji se ipak na kraju svedu na skupi mi 30 boca quantuma ili 30 chinese rifle
Nisi daleko odmakao, daj šansu igri, i instališi zadnji oficijalni patch, to bi trebalo da reši problem pucanja...
Da li je neko od mozda nasao sruseni vanzemaljski brod u igri?
Pa nije slobodna kao OblivionTi kao da nisi nailazio na bezbroj rusevina od kojih se ne moze dalje?Oblivion je imao mapu preko koje si mogao da setas bez ikakvih uslovljavanja i granica...da ne pominjem pentranje po planinama.
Uostalom ako ti kazes tako, zasto ne mogu na normalan nacin da dodjem do tog mesta?Nego je ogradjen zidom od rusevina, pa moram ici kroz podzemlje.A radi se o povecem komadu mape.
Gluposti ili ne...uvlacis me bez potrebe u hate war, zar ne mogu da pomenem nesto ocigledno bez poziva u raspravu.
Inace, uopste mi ne pokazuje kuda treba da idem, samo imam obelezeno odrediste...marker na kompasu ne postoji kad krenem na taj kvest, zato mi je stvar jos cudnija.
Takav odgovor sam i očekivao.G!!! je napisao(la):matematika ti je jaca strana...
To nije bug, sasvim je logično da je deo pre toga preskočen, jer se sastoji od nalaženja lokacije Vaulta 112. I prošli Fallouti su mogli da se završe za neko vrlo kratko vreme.G!!! je napisao(la):naleteo sam na vault 112 na samom pocetku igre i samim tim ceo taj quest line mi je registrovan kao odradjen tj stoji kao da sam reshio veci deo main questa iako nemam pojma o cemu je rec
I ja imam isti problem..silazio sam u sve metro stanice na mapi ali nisam uspeo da nadjem putkaz (isprekidane tacke).i ne treba ici u jeffersons memorial nego u National Archives kako pise ovde http://fallout.wikia.com/wiki/Stealing_Independence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari