Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
smorio sam se od mx510 i hteo da kupim G7, al ga nisam nas'o. gled'o malo po netu i povezao (ne definitivno) da noviji a4tech Oscar misevi koriste isti philips laserski senzor kao i top razer modeli. sporta radi sam "bacio" 20e na XL-740K i ispostavilo se da je mis super.

dosta dugmica, fenomenalan editor, interna memorija, tegici (za koje sam mislio da su glupost, al na kraju sam ga izbalansirao po ukusu), kretanje smooth as silk!

prvo mi se nije dopalo sto je veliki, al izgleda da je to samo bilo pitanje navike. jos uvek mi se ne dopada sto svetlo od DPI switch dugmeta probija iz proreza izmedju drugih dugmica. al moze da se iskljuci u editoru, da ne bude konstantan podsetnik tajvanske izrade. :d

e da, ruzan je do bola! :d

XL-740K-2.jpg

+1

Morao sam da zamenim mog Intelija 3.0 jer je otišao levi klik! Kupio sam Logitech 518 kao prvu pomoć ali pošto lepo ide po Steel podlozi ostaviću njega za kućnu upotrebu a ne znam šta da kupim za posao gde imam Cooler Master podlogu!

Logitech MX510 i G5

Prilozi

• DSC01340das.jpg
    DSC01340das.jpg
    180.8 KB · Pregleda: 59
Nishta fensi. Obichan bezichni optichki mishonja. Platjen samo 1000 dinkitja.

microsoft-wireless-optical-mouse-2-0-steel-blue.jpg

Nego jel ima ovde neko sa onim chudom od misha shto opisashe u novom SK?

Mislim na konkretno ovaj model, Roccat Kone:

roc-11-500_1Product.jpg

Hmmm,citao sam i ja o tom misu,ali 6500din je mnogo... Bar za mene... Mada me zanimaju komentari, ako ga neko ima, naravno... :)

Roccat Kone mi izgleda vrh, posebno što je na foru mx5* serije, ako budem bio pri parama možda ga i uzmem.

Razer Copperhead 2000dpi Laser Gaming Mouse (Anarchy Red) + SteelPad 5L

Razer_Copperhead_2000dpi_Anarchy_Red.jpg

Logitech G5 V2

Razer eXactMat (koristim control stranu)

Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 (htpc)
Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 (rezerva)
Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 (desktop)
Logitech MouseMan Traveler (laptop)
Logitech MX500 (posao)

"Logy" LX7 cordless laser

Poslednja izmena:
Uzeo danas Logi MX518 silver. Znaci ne onaj stari od 1600dpi nego 1800dpi. :) Svidja mi se. :) I porucio sam SteelSeries QcK podlogu. :D

Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0
Microsoft Wireless Optical 2.0 with fingerprint reader.
Oba su mi prikacena.

Logitech mx 1100.
Genius netscrol superior .

imam Razer Deathadder i Trust GM-4800 predator, RAZER VRH!
mada ni predator nije los samo mi kasnio odziv pa sam ga doneo na reklamaciju, i zvali me pre 2 dana da zamenim stari za novog misa. Mada trust je extra sto se tice ergonomnosti i ima zavidan dpi (3200) mada meni to toliko i nije bitno, dovoljno je i deathadderovih 1800 dpi :D

my.php
[/URL][/IMG]

Poslednja izmena:
A4Tech X-710BF, 2000 DPI
Odlican mis za pristojne pare, nesto preko 1000 dinara.
Samo sto ima narandzasti taster pored tockica umesto ovog na slici :)

XL-750F-1.jpg

Poslednja izmena:
Koristim Logitech MX 518

fmhxd4.jpg

Ponekad se desava da daje cudan zvuk kada pritisnem levi taster.U cemu je stvar.

Hoće to kada je izudaran tako kao tvoj :d
Šalim se naravno, znam da je to izgled miša. Skoro sam kupio isti i super je po steel podlozi za razliku od intelija! Dok za taster nemam pojma u čemu je problem. Sigurno nekih 5god nisam imao novog miša pa ne znam da li mi se samo čini ili je ovaj MX518 ima mnogo krute tastere!
Koliko ima tvoj miš pre nego što je počeo da ispušta taj čudan zvuk?

Pa i ja ga imam toliko recimo ako ne i duže i nije još počeo da mi pravi probleme! Valjda to nije toliko česta pojava u današnje vreme kod miševa tog kvaliteta!

ma radi on dobro nego se ponekad klik cuje malo drugacije.

Zato shto nije kvalitetno prosto. Uskoro cjesh osecjati kako preskache u igrama tj bicje potrebno 2 brza klika umesto jednog jer cjesh tripovati da nisi lepo kliknu a u stvari jesi. Jel ti prvi klik izgleda nekako plitko ? Teshko je opisati osecjaj pod prstom ali to je neki simptom kojeg se ja secjam na jednom mom od pre godinu dana.

Sada vecj par meseci koristim batman verziju - isti je kao prvog dana kada sam otvorio kutiju.
:wave:

Ti stariji su katastrofa losh kvalitet. Nadam se samo da cje kabl da ti potraje duzhe nego meni. Tj da necjesh odjednom imati onaj problem "Usb cannot recognize device bla bla bla..."

Ja koristim nekog A4Tech NoName office misa. Koristim ga oko godinu dana i za misa od ~1000din je super kvaliteta.

Koliko vidim svako ima svoja iskustva, što je i logično, tako da ostaje samo da vidim šta će mene da snađe :)

Poslednja izmena:
Godinu dana sam bio prezadovoljan VXR-om sve dok pre 2 nedelje nije rikno laser ali mis je odlican:
logitech-revolution-vx.jpg

U prelaznom periodu sam imao Gigabyte m6800,koji je iako ima 2x veci dpi neprecizniji od VXRa ali za 900rsd koliko je placen misonja je fantastican:
gm6800.jpg

Trenutno imam Razer Lachesis Banshee blue,mis je nenormalno dobar,jedino sto sw zeza malo se baguje:
lachesisb.jpg

A cim dodjem do prve kinte kupicu Roccat Kone,cim sam ga video odma sam se zaljubio u misonju pogotovo sto sam veliki fan lavova i ostalih velikih macaka,a i sto bi moj ortak kog je tesko ocarati rekao "masala" za ovaj mis:
roccat_kone.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno