Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od nedavno MX518, sve preporuke.

Logitech-MX-518-Gaming-Grade.jpg

mx 510
toliko je dobar da kad umre samo mx 5`8 tje moji da ga zameni

LOGITECH%20MX%20510.jpg

Poslednja izmena:
logitech mx620

evo imam ga na poslu i bash mi je neupotrebljiv pored

21akxdvrirlsl500aa200lb7.jpg

ovaj mx518 prosto ne mozhe da se poredi sa drugim serijama mx518...ima mnogo bolje klizache i tezi je...

Imash taj "novi" MX518 i u normalnoj varijanti, 1800 dpi-ja i novi klizachi, meni je iskreno taj Batman edition odvratan ali ukusi su razlichiti :)

Sociyala...
A4Tech BW-26, svetli na sve strane u svim bojama, a pritom je zlatan...
Ali je razumne cene, zacudjujuce prijatan za rad (dok ne sklonish ruku sa njega i dobijesh epi-napad od sharenila :d ) i cak i ne izgleda tako tragicno kad je kompjuter ugasen (tj nikad u mom slucaju)...

Na mom kompu najcesce Logitech M-BT58 black USB/PS2
WACP174.jpg

Kad je Logi zauzet tu je SAFEWAY
sw-4d.gif

Imash taj "novi" MX518 i u normalnoj varijanti, 1800 dpi-ja i novi klizachi, meni je iskreno taj Batman edition odvratan ali ukusi su razlichiti :)
ovaj batman koji sada koristim ima 2000dpi i neznantno je tezhi i da, ima bolje klizache...a to da li je odvratan..pa samo da ne rikne kao oni predhodni trash-evi jer upravo trecji chekam da mi poprave..i ako ga ne poprave prodacju nov koji dobijem i cjao zdravo...

najobicniji Genius 400 dpi,beli..meni vrsi posla..;)

800px-Logitech_Mouse.JPG

ali crni. Odlepljena nalepnica, pojma nemam koji je kosta oko 600 din

Poslednja izmena:
Logitech B85 UltraX
Veoma zadovoljan. Toliko sam brz na SWAT...

Logitech G5 a sta drugo...

Logi Gay5 od skoro...

Cini mi se da mi lagano umire lijevi klik na mx500. Koristim ga bar 6 godina, otkako je izasao u prodaju,)
Sta bi bilo dobro sad? G5, onaj hrapavi plavi?

A4tech swop 49 2 scroll-a
Vec 5,6 god shljaka extra :)
a4wop49a.jpg

Poslednja izmena:
bigimg.jpg

Sweex 4D Scroll Mouse Blue Line....Radi extra vec oko 5 godina. Nikada ga nisam koristio na podlozi, vec sam ga stalno "drljao" po stolu, i nikada mi nije pravio problem oko podloge. Jedino sto sam ga skroz izlizao "odozdole", jos malo malo pa cu poceti optikom da grebem po astalu :d.

smorio sam se od mx510 i hteo da kupim G7, al ga nisam nas'o. gled'o malo po netu i povezao (ne definitivno) da noviji a4tech Oscar misevi koriste isti philips laserski senzor kao i top razer modeli. sporta radi sam "bacio" 20e na XL-740K i ispostavilo se da je mis super.

dosta dugmica, fenomenalan editor, interna memorija, tegici (za koje sam mislio da su glupost, al na kraju sam ga izbalansirao po ukusu), kretanje smooth as silk!

prvo mi se nije dopalo sto je veliki, al izgleda da je to samo bilo pitanje navike. jos uvek mi se ne dopada sto svetlo od DPI switch dugmeta probija iz proreza izmedju drugih dugmica. al moze da se iskljuci u editoru, da ne bude konstantan podsetnik tajvanske izrade. :d

e da, ruzan je do bola! :d

XL-740K-2.jpg

off
Gledam danas jedna firma ovdje u Bosni ima mis Siverstone Raven. Mis ne izgleda lose, a i specifikacije su dobre (3200dpi). Narocito me privlaci sto je malo tezi 182gr. Jel se iko susretao s ovim pacovom?

Prilozi

• 1212641493_raven2.jpg
    1212641493_raven2.jpg
    96.5 KB · Pregleda: 91
Poslednja izmena:
od danas
deathadder_LRG6.jpg
prezadovoljan sam :banana::banana:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno