Šta je novo?

Nba 2k9

Posto mora da se registruje na ovom forumu za download slajdera, ja cu okaciti ovde ovaj file.
http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-sliders/275974-wonderlands-pc-sliders-settings.html

I obavezno procitajte sa prvog posta u forumu Sliders/Settings (CPU - Player) -> Spoiler -> Show, to su podesavanja, kao i -> For more detailed foul settings regarding different quarter lengths; updated 11/2 Spoiler. :wave:

Vidim niko nije do sad skinuo ove slajdere. Mnogo se cesce prave faulovi, comp. ispod kosa jako tesko daje poene, cesce sutira iz daljine, ne ide samo ispod kosa, bolja odbrana comp-a. Ovo je posle 2 odigrane utakmice na Pro tezini na 5 min, videcemo jos. Zato i vi igrajte, pa da menjamo nesto ako ne valja! :wave:

Koliko se ja razumem u NBA, a mislim da se razumem, kod njih ne postoji nameran faul, samo obican faul. Ako mislis kao kod nas sto postoji.

Ma ne bre, nego na kraju utakmice, kada vodim sa par poena razlike, namerno mi fauliraju igrače da bih odmah šutirao bacanja, ali igra to ne registruje, već komp svaki put siledžijski dođe do lopte.

Kod mene se dešava da sudije uopšte ne sviraju namerne faulove u završnici utakmice - pretpostavljam da se i to rešava brisanjem settingsa...stvarno bi trebalo da izbace patch!

Wonderland's S&S (4.1).zip‎ (okacio sam fajl u prethodnim postovima)
Sa ovim se resava to, sad sudija svira licnu gresku :wave:
Kompjuter planira akcije i stalno se dodaje, gameplay sa ovim slajderima stvarno me je odusevio, sada ni ziceri vise nisu 100% kos,
malo je vise faulova, ali to je i u stvarnosti tako, ispod kosa takodje teze dati poene, pasovi na daljinu se presecaju lako (vise ne mozes dodati loptu sa celog terena),
naravno tezina namestena na pro i 7 minuta bude oko 25 poena na cetvrtini utakmice (zavisi od vase igre naravno i igre kompa :p).
Instalacija:
Installation XP: open any folder and click Tools->Folder Options->View->check Show hidden files and folders.
unzip and put the files in _:\Documents and Settings\user name\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves
It won't overwrite any of your existing files and you can load them separately in the game.

Takodje morate i ucitati slajdove kada udjete u samu igru i idete na load, pa na te slajdere (videcete ih u opcijama).
Nadam se da sam vas makar malo naprzio! :type:
Pozdrav! :wave:

Poslednja izmena:
Recite mi koliko cesto comp. igra na centra i koliko cesto on to pogadja.
Na Default sliderima comp. gotovo stalno (70%) igra na centra , a uvaj skoro uvek (85%-90%) slucajeva to pogodi.
Na onim pre sliderima comp. je isto tako igra o centra ali je tad stalno masio zbog cega ga je bilo lako pobediti na Hall of Fame.

Dakle , recite nam koliko igra na centra , koliko pogadja i koliko ga je tesko pobedit na Hall of Fame tj. kakva je razlika u tezinu u odnosu na Default.

Skinuo sam igru, odlicna je. Jedino sto mi ide na zivce su kontrole, jer sam navikao na NBA live controls, sad moram ovde da se navikavam.

Inace stvarno je fenomenalna ,sto se tice grafike... ma kakav crni NBA LIVE. NBA 2K9 jede za dorucak NBA LIVE.

Ova igra je najbolja sportska simulacija koju sam do sada igrao!Do sada nisam savladao ni 5% onoga sto ona nudi!Kompleksna je, a to je sjajna stvar!O prezentaciji da ne pricam!Koliko je samo ispred svega sto se do sada pojavilo na PC-u!Samo treba pogledati offense i defense PLAYBOOK i sve ce biti jasno coveku!AI je sjajan i njegova kompleksnost ne moze ni da se poredi sa onom koja postoji u fudbalu koji je neuporedivo manje dinamican sport.KONAMI i EA mogu o ovome samo da sanjaju, a sada se namece i pitanje zasto je EA uskratio nas PC igrache za next-gen FIFU 09!Njihov razlog je bio navodno AI, resursi procesora a ne grafika...NBA 2K9 je pokazao da to nije tacno!A o KONAMI-ju i da ne pricam, oni su zaglavljeni na PS2 portu jos uvek, a kako stvari stoje mozda ce biti i sledece godine...
Na sasvim normalnoj masini ova igra kida svojom lepotom i "pamecu"!Hvala im sto su prestali da diskriminisu nas PC igrace!

Poslednja izmena:
Izgleda da svi potcenjuju prodaju PC igara (izuzev Rockstar-a i GTA serijala, kao i Blizzarda sa WOW-om, koji će se na PC-u prodavati kao alva), pa tako i 2Ksports. Ne samo što su zabrljali sa aktivacionim kodovima (samo u USA, doduše), nego je količina namenjena za prodaju, izgleda, planula. Zadnjih nekoliko dana nema šanse da je naručiš bilo gde, SendIt, Game.co.uk, newegg...svi sajtovi koji se bave prodajom igara je, jednostavno, nemaju na stanju i zalihama.
Ali, to je, možda, i dobro, jer kad se poradi na 2K10, ne bi trebali mnogo da se dvoume oko PC verzije...
Nadam se...

Ali, to je, možda, i dobro, jer kad se poradi na 2K10, ne bi trebali mnogo da se dvoume oko PC verzije...
Nadam se...

Siguran sam da im NBA 2K9 nije bio "one night stand" :) !Po meni svakako da ce biti i NBA 2K10 za PC, jer cemu toliko cimanja oko razvijanja PC verzije ako je ona samo za jednu sezonu.Najteze je naciniti taj prvi korak, a oni su to uradili!Kasnije je sve lakse...

Poslednja izmena:
Igra razbija,nadam se da se dobro prodaje.Bas cu da otvorim topic na 2K forumu da objave koliko su prodali.:) Jos kad bi se odlucili da portuju MLB i All Pro Football gde bi nam bio kraj.:p

Mnogo toga u igri je na najvisem mogucem nivou u ovom trenutku na ovoj platformi , ali su malo zeznuli sa nekim sitnicama.
Nismo dobili savrsenu igru ali smo dobili 95% savrsenu igru.

Izgleda da svi potcenjuju prodaju PC igara (izuzev Rockstar-a i GTA serijala, kao i Blizzarda sa WOW-om, koji će se na PC-u prodavati kao alva), pa tako i 2Ksports. Ne samo što su zabrljali sa aktivacionim kodovima (samo u USA, doduše), nego je količina namenjena za prodaju, izgleda, planula. Zadnjih nekoliko dana nema šanse da je naručiš bilo gde, SendIt, Game.co.uk, newegg...svi sajtovi koji se bave prodajom igara je, jednostavno, nemaju na stanju i zalihama.
Nadam se...

Zato kada se pojavi kod nas u radnjama ne treba da se dvoumimo!
Ja odmah kupujem, bez razmisljanja.
Ipak nas ceka sledece godine 2k10.

Pozdrav,kad sam zavrsio sa instalacijom igre i kad sam je pokrenuo ekran mi je bio crn,samo se cula muzika i nista vise,do cega je to,da nije mozda do grafe btw. graficka iz potpisa :wall:

Pozdrav,kad sam zavrsio sa instalacijom igre i kad sam je pokrenuo ekran mi je bio crn,samo se cula muzika i nista vise,do cega je to,da nije mozda do grafe btw. graficka iz potpisa :wall:

Nisam 100% siguran, ali mislim da jeste. Obavezan Pixel Shader 3.

Zato kada se pojavi kod nas u radnjama ne treba da se dvoumimo!
Ja odmah kupujem, bez razmisljanja.
Ipak nas ceka sledece godine 2k10.

Naručio sam pre više od 15 dana od SendIt-a i još mi nije stiglo. Nema. Niđe.

Mnogo toga u igri je na najvisem mogucem nivou u ovom trenutku na ovoj platformi , ali su malo zeznuli sa nekim sitnicama.
Nismo dobili savrsenu igru ali smo dobili 95% savrsenu igru.

Nijedna igra nije savršena. Jedino sam Mafiu i KotOR obrtao preko 20 puta i mogu da kažem da su najbliže, nekom mom, savršenstvu. Ali, NBA 2K9 je najbliža SPORTSKOM savršenstvu, što se tiče sportskih simulacija.

Sa tom kartom ne mozes da igras NBA 2K9 SM 3.0 je min,a i procesor te kolje Sempron™ nije namenjen igranju.

Poslednja izmena:
Ali glavni problem je ta matora grafika, svi koji nemaju SM 3.0 imaju crn ekran.

Jeste da je bezobrazno i nefer od mene, ali mali sa foruma SK me je silno nasmejao i oraspoložio, tako da moram ovde da podelim par njegovih postova. Dečko je suvi genije, a evo i par bisera (njegovi postovi su pod Q kao question):

Q : "E ljudi pomagaj te,uzeo sam nba 2k9 i instaliram sve lepo,ali posle kada krene igrica samo mi izbacuje zvuk sliki nigde nema sta da radim,zbog cega je to!Molim da neko odgovori!!!!"

A: "Skini najnoviji driver za graficku. Moze biti i da je problem kod verzije igre koju posedujes..."

Q : "sta da skinem? gde to da nadjem,nemam pojma ni koja mi je graficka.Pa ne znam koju verziju imam uzeo sam je gde inace uve3k uzimam igrice"

Posle par odgovora sledi Q : "Jel moze neko da mi da link ili adresu gde mogu da skinem taj program pixel shader 3.0,ja sam trazio ali nisam mogao da nadjem!?"

A : "Ne možeš da ga skineš jer to nije program, sama grafička kartica mora da ima pixel shader 3.0. Dakle tu ti pomaže samo kupovina nove grafe."

Najveći biser Q : "Cekaj kako onda mogu da se sini pixel shader 2.0 i 1.2 a ovaj ne moze?"

Znam da nije fer i da ima početnika u svemu, ali ja sam se baš lepo ismejao. Sad shvatam zašto su napravljene konzole za igranje.

Poslednja izmena:
Jeste da je bezobrazno i nefer od mene, ali mali sa foruma SK me je silno nasmejao i oraspoložio, tako da moram ovde da podelim par njegovih postova. Dečko je suvi genije, a evo i par bisera (njegovi postovi su pod Q kao question):

Q : "E ljudi pomagaj te,uzeo sam nba 2k9 i instaliram sve lepo,ali posle kada krene igrica samo mi izbacuje zvuk sliki nigde nema sta da radim,zbog cega je to!Molim da neko odgovori!!!!"

A: "Skini najnoviji driver za graficku. Moze biti i da je problem kod verzije igre koju posedujes..."

Q : "sta da skinem? gde to da nadjem,nemam pojma ni koja mi je graficka.Pa ne znam koju verziju imam uzeo sam je gde inace uve3k uzimam igrice"

Posle par odgovora sledi Q : "Jel moze neko da mi da link ili adresu gde mogu da skinem taj program pixel shader 3.0,ja sam trazio ali nisam mogao da nadjem!?"

A : "Ne možeš da ga skineš jer to nije program, sama grafička kartica mora da ima pixel shader 3.0. Dakle tu ti pomaže samo kupovina nove grafe."

Najveći biser Q : "Cekaj kako onda mogu da se sini pixel shader 2.0 i 1.2 a ovaj ne moze?"

Znam da nije fer i da ima početnika u svemu, ali ja sam se baš lepo ismejao. Sad shvatam zašto su napravljene konzole za igranje.

He he! :D

Cuti brate, ja radim u igraonici i veruj mi danasnja deca ne znaju da startuju igru, a kamo li da je igraju. Naravno, cast izuzecima, ali verujte mi da je mnogo dece koja ne znaju da stisnu Esc da bi prekinula filmice na pocetku igrice. Ja sam u njihovim godinama stelovao glavu kasetofona od c64 i spajao trake kaseta sa selotejpom kada puknu, a da ne govorim o samom igranju... :p

hehe .. pa ovo je zlo i naopako. Inace jeste istina da su danashnja deca vecinom ispranog mozga!
Igra se CS igra se WoW i za sve ostalo ... nije bitno ...

Danas sam prvi put počeo da igram Association mod i dešava mi se jedna čudna stvar. Evo primera: Počeo sam mod sa Hjustonom i želim da Alstona zamenim za rezervnog centra (samo je Ming centar u Hjustonu). Kako uđem u GENERAL MANAGER/ROSTER/TRADE pojavi mi se ekipa Spursa. Tamo vidim Thomasa, predložim trejd i sve prođe dobro. Posle prve tekme poželeh da menjam i Skolu (PF) za nekog jačeg i bržeg, uđem u TRADE, opet Spursi kliknem na strelice za promenu timova, kad ono - prc...ništa. Pritiskam mišem, tražim tastere za tu funkciju, ali ništa ne nalazim i ništa se ne dešava, zakucan sam za Spurs-e i nema mrdanja.
Da li je to samo kod mene problem ili se javlja i kod ostalih?? Ili ja nešto propuštam??

Je l' moguće nekako podesiti slajdere ili nešto drugo, da lopta ne prolazi kroz igrače? Ili se to samo meni dešava! A.I. ima visok procenat šuta zato što kroz igrače dodaje loptu pod koš i lako ponentira! Igram na default podešavanjima i mislim da su ona najrealnija, samo je ovo gore navedeno problem!

Je l' moguće nekako podesiti slajdere ili nešto drugo, da lopta ne prolazi kroz igrače? Ili se to samo meni dešava! A.I. ima visok procenat šuta zato što kroz igrače dodaje loptu pod koš i lako ponentira! Igram na default podešavanjima i mislim da su ona najrealnija, samo je ovo gore navedeno problem!
To prolazenje lopte kroz igrace i uposte prolazenje igraca kroz igrace je problem kod vecine sportskih igara.To nema veze sa procentom suta.Samo promeni slidere,probao sam mnoge do sada i ovi su definitivno najbolji,napravio ih je jedan od moderatora na 2K Sports forumu.:)

http://www.operationsports.com/foru...5-blue-lightnings-sliders-2ksports-forum.html

http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=189277

To prolazenje lopte kroz igrace i uposte prolazenje igraca kroz igrace je problem kod vecine sportskih igara.To nema veze sa procentom suta.Samo promeni slidere,probao sam mnoge do sada i ovi su definitivno najbolji,napravio ih je jedan od moderatora na 2K Sports forumu.:)

http://www.operationsports.com/foru...5-blue-lightnings-sliders-2ksports-forum.html

http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=189277
Reci mi, molim te, kako uspevas da skines te slajdere??

Jel neko resio problem sa zvukom na 5.1 sitemu ? Tapkanje lopte i zvuk hvatanja lopte se cuje samo kada kosarkasi idu uz aut liniju (blize ekranu). Takodje, glasovi komentatora se naprasno utisavaju.

Jel neko resio problem sa zvukom na 5.1 sitemu ? Tapkanje lopte i zvuk hvatanja lopte se cuje samo kada kosarkasi idu uz aut liniju (blize ekranu). Takodje, glasovi komentatora se naprasno utisavaju.
To za tapkanje lopte uz liniju je namerno tako.Isto kao i na TV prenosu,cuje se samo blizu mikrofona.

A zasto se glasovi komentatora na trenutke toliko utisaju da ih jedva konstatujem kad pricaju ?

BTW:

Neko je pitao u vezi alej upa, izvodi se tako shto se drzhhi Shift+Space, odnosno pivot+dodavanje.

Wtf je pivot ?! Na shift mi je sprint a dodavanje na x. Naravno ta kombinacija ne omogucava izvodjenje alley-oop.

Drzhi sprint i pritisni jedan od 4 ponudjena shuta. Mozhda mora da se drzhi duzhe, ja bar tako radim ...

Koja 4 ponudjena shuta ?

Poslednja izmena:
BTW:
Wtf je pivot ?! Na shift mi je sprint a dodavanje na x. Naravno ta kombinacija ne omogucava izvodjenje alley-oop.

Pivot/Post-Up iliti igra ledjima ka koshu (svojstveno 4-kama i 5-icama). Ja sam napisao kako se izvodi sa default kontrolama za tastaturu. Dakle drzhish post-up i pritisnesh dodavanje. To je ustvari lob pass, kad se igrach lepo otkrije/utrchi onda dobija pass za alley-oop.

[YOUTUBE]KvHFUyUzEMY[/YOUTUBE]
Koja 4 ponudjena shuta ?
nba2k92008110911245678zf2.jpg

U medjuvremenu sam nabavio gamepad pa sam mapirao na desni analog shuteve.
Default na tas. ti je 8, 4, 6, 2 (numerichka)

Nazad
Vrh Dno