Šta je novo?

Dead Space

Ja samo sto sam instalirao. Je l' pogled onakav kroz ciavu igru!? Ona desno od desnog ramena varijanta!? Deluje mi katastrofa.

jes takav je. Ako se ne naviknes na njega, to je zato sto nemas 42" LCD tv. Ako imas 42" LCD tv i ne svidja ti se pogled i igra onda ili nisi normalan ili si skontao da je pogled glupav makar igrao i na 42" LCD TV-u. Ja sam se jadan i na 22" navikao.

Haha :), u pravu si, ovaj pogled se bas forsira u poslednje vreme, a i mene nervira...

Prvo treba pogledati Downfall (on je prequel za igru) a tek posle igrati. :wave:
Mnogo je bolje... sada sve one R2D2 filmiće gledam sa razumevanjem :). Neki od njih su security cam snimci scena iz crtaća, sa istim voice glumcima... Sjajno!

Odgledao sam Dead Space Downfall (1080p, naravno ;) ) Odličan je! Igra čeka da se vratim iz vojske popodne, ako je upola kao ovaj animirani film - sjajno.

Inače, od nekih scena mi je zastao dah. Od uvoda kada se pokazuje planeta okružena kosmičkim telima, pa sve do kraja, a atmosfera je fantastična. U stvari, možda su čudovišta najslabija strana igre :D Dobra je i zavrzlama sa buđavom crkvom i sl. U svakom slučaju, obavezno za odgledati! Svaka im čast na kvalitetnom objedinjavanju franšize kroz više tipova umetničkih dela (anime + igra).

Poslednja izmena:
Slazem se, odlican animirani film i svidja mi se sto te na taj nacin uvode u igru. Igrace se ovo za 15-ak dana..

Odgledao sam Dead Space Downfall (1080p, naravno ;) ) Odličan je! Igra čeka da se vratim iz vojske popodne, ako je upola kao ovaj animirani film - sjajno.

Inače, od nekih scena mi je zastao dah. Od uvoda kada se pokazuje planeta okružena kosmičkim telima, pa sve do kraja, a atmosfera je fantastična. U stvari, možda su čudovišta najslabija strana igre :D Dobra je i zavrzlama sa buđavom crkvom i sl. U svakom slučaju, obavezno za odgledati! Svaka im čast na kvalitetnom objedinjavanju franšize kroz više tipova umetničkih dela (anime + igra).

Onda obavezno odgledaj i ove stripove koji su prequel filma :). Meni su bolji i jeziviji i od filma i od igre...da ne poverujes da animirani strip moze da ima ovakvu atmosferu?! :)

Animated Comic: Issue 1
Animated Comic: Issue 2
Animated Comic: Issue 3
Animated Comic: Issue 4
Animated Comic: Issue 5
Animated Comic: Issue 6

Poslednja izmena:
Odgledao već, hvala puno u svakom slučaju! :)

^HAHAHA, word :D

Al opet, mozda i nisu musice, vetj nanoboti? :d

Poslednja izmena:
Сјајна је игра, али откуд мушице на свемирском броду?

Pa nije brod 2 sa 2 metra pa da nema musica, velik je ko ceo grad...ne bi me cudilo da hodnicima tumaraju i neki drugi insekti i zivuljke. :)

Па оно ово, хај тек јапански бродови, рудници у дубоком свемиру, а нису посаду отребили од бува и мушица :S:

Poslednja izmena:
lol da a zaboravili smo na grinje , ima ih na tone u igri al' se ne vide. Garant usput ima da se kupi `Kirby` za kredite, pa da se valjano opaja spaceship:d

jes takav je. Ako se ne naviknes na njega, to je zato sto nemas 42" LCD tv. Ako imas 42" LCD tv i ne svidja ti se pogled i igra onda ili nisi normalan ili si skontao da je pogled glupav makar igrao i na 42" LCD TV-u. Ja sam se jadan i na 22" navikao.

Ti govoris kao da je najminimalniji standard imati 42" LCD i igrati igre na njemu!?!? Ja, medjutim, imam najobicniji LCD 19" kojim sam prezadovoljan i nemam ambicije da ga menjam. Ali ako to da li ce mi se igra dopasti zavisi od toga koji monitor ili TV imam, onda to i nije neka igra. :)

Sve u svemu, pogled je blagi uzas tiha jeza. Mada, kada bih odigirao malo mozda bih i promenio misljenje. ;)

Ti govoris kao da je najminimalniji standard imati 42" LCD i igrati igre na njemu!?!? Ja, medjutim, imam najobicniji LCD 19" kojim sam prezadovoljan i nemam ambicije da ga menjam. Ali ako to da li ce mi se igra dopasti zavisi od toga koji monitor ili TV imam, onda to i nije neka igra. :)

Sve u svemu, pogled je blagi uzas tiha jeza. Mada, kada bih odigirao malo mozda bih i promenio misljenje. ;)

:lupko:
Sve si pogresno razumeo al nema veze :) Djura ce ti oprostiti sto te je tukao :p

hint: nisam to ja rekao za "veliki monitor" ;)

Па 22'' је сада стварно неки оптимални минимум с'обзиром да их има за 150е хрпа. Просто сам изненађен како глатко ради овај Dead space на 9600ГТ на максимуму детаља у 1680х1050, баш су га оптимизовали одлично.

^Jesu teksture malo slabije ali su senke i svetlo ok, ukupan utisak je sasvim pozitivan sto se mene tice. Mada se slazem da ne bi smela da radi lose na 9600gt...

pa i ne radi lose, covek kaze da mu radi odlicno :)

*** prso sam, nekako sam istripov'o da je starivuk hteo da kaze da igra izgleda lose. :S:

Fenomenalna igra. Pravi način da se pokaže da nije sve u grafici.

E ljudi, ozbiljno, pravac na onaj strip, pa posle toga skinite dead space animirani film, pa onda nastavite da igrate igru. Meni sad krivo sto sam uopste poceo pre svega ovoga :S:

Kako god bilo, animirani film je i sam za sebe odlican ! Cudno mi je da je toliko "anoniman", bar u mojim krugovima :|

Погледао сам и стрип и филм и више не смем да упалим игру, много је бре интензивна атмосфера , да имам мањи монитор вероватно би било лакше :)

E ljudi, ozbiljno, pravac na onaj strip, pa posle toga skinite dead space animirani film, pa onda nastavite da igrate igru. Meni sad krivo sto sam uopste poceo pre svega ovoga :S:

Upravo je to jedan od razloga zbog kojih neću igrati fallout 3. Jer nisam odradio domaći zadatak. Dead Space cartoon sam nabavio. Ali ko će da se cima sa time pored ovakve igre. Čitam i slušam sve logove tako da ne verujem da ću toliko propustiti.

Nisam znao da ima i strip, moram sad da iskopam link, a moze neko i na PM da pošalje. Film sam odgledao sinoć, i baš je dobra koljačina. Sad moram da se strpim još jedan dan za igru.

Tek sad vidoh linkove za comic na prethodnoj strani.

Poslednja izmena:
Погледао сам и стрип и филм и више не смем да упалим игру, много је бре интензивна атмосфера , да имам мањи монитор вероватно би било лакше :)

Sta bi bilo da se igra na Impossible tezini... em su one osnovne prokletinje jake ko celik em ce te se osvrtati na svaki sum posto vas mogu prepoloviti iz jednog udarca. I jos da ne pricam od nosenju svakog viska municije i medpackova do storea i odlaganja u sef...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno