ivan555
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.11.2007
- Poena
- 349
Ti si onda izuzetno poseban slucaj. Pa lag se oseti i bez, i sa vsync![]()
Nemam pojma, jedino sam povećao rezoluciju na mišu i to je sve, stvarno ne kapiram kakav je to lag.
Nekako mi fali horor efekat. Ne znam da li sam ja omatorio pa se ne strecam ko nekad, ili ga igra jednostavno nema u dovoljnoj meri.
Bolje i bezicni mis kome crkavaju baterije i oba dugmeta ne rade kako treba nego geyped. Ja sam pucacinu na geypedu probao jednom i pokajao se.
I ja sam upravo ovako razmišljao, ali dovoljno je sat-dva igranja da se navikne na analogne stickove. Od tada igram FPS-ove na Xboxu redovno (mada i dalje preferiram miš + WSAD).
ti si se navikavao na xbox, a ne na gamepad, da si mogao da biras ne bi se navikavao, znaci to je sasvim druga prica. Kao da mi pricas kako si se navikavao da sa manuelnog menjaca na dobrom autu predjes na automatik. Dobro je sto ne pokusavas da nas ubedis da je automatik bolji![]()
pa pomenuo si da si se navikao na fps na gamepad pa od tada igras fpsove na xbox redovno. Pretpostavljam da si se na FPS na gamepadu navikavao na xboxu, izvini ako sam pogresio.
Perfektna igra, zaista. Delovi tela na sve strane, krvi do kolena. Valjda se to trazi od igara?
kako se koristi energija u igri, neče mi svaki put napuniti energiju sa Q a kad nađem med kit piše da je full
Mali info neznam da li je vec neko postovao postoji animirani film Dead Space Downfall.Crtani je skroz ok mislim horor crtani sta reci pa ono kome se svidela igra neka pogleda.
Da!!!najjace oruzje u igri: NOGA !![]()
najjace oruzje u igri: NOGA !![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari