Evo ja uzeo ovaj novi nano, genious ti ustvari kombinuje iste zanrove sa onom shake kontrolom kolko sam skapirao, prvo sam bio razocaran zvukom al onda stavih senncx300 i sad je sve mnogo bolje, one glupe apple sam bacio u kantu.
Jel' to znaci da su iPod-i konacno stigli? Posto sam ja jurio ovaj novi iTouch i rekose mi pre par dana da ih jos nema... Gde si ga uzeo?
iTouch odlozise za sledecu nedelju...![]()
Aaa, ne mogu da verujem. Povecase cenu.Evo kako stoje stvari: http://store.apple.co.yu/IMC-Apple-Store/WebObjects/Asto.woa/1/wo/oAm8ab5oLemKCAzqrWYIx0/0.9.1.2.1.0.2.3.3.1.3.3.1
+2000 din i za stare i za nove modele
Sad je iPod Touch 8GB 1st gen - 18.890,00 RSD, a 2nd gen - 21.190,00 RSD
Kako su smeli uopste da objave cenu od 19k din?! Ubicu se stvarno. Ili je to bila ona fora - prvih toliko i toliko iPodova ce se prodati po ovim cenama, a onda gruvamo jace...?
sorry morao sampa to..da josh malo ode evro gore i onda necje biti ovoliko jeftin..ja kada sam pogledao cene prosto nisam mogao da verujem da je nova generacija toliko jeftina...tachno mi tu neshto smrdelo...isto kao kada naletish na neki hardware na net-u i odushevish se izmedju ostalog i cenom i naravno - nema na lageru...
Kada sam zvao broj sa sajta preusmerili su me na par resellera jedan od njih je Delta Citiju na drugom spratu.Npr kada sam uzimao svoj ipod classic u Ljubljani pitao sam ih za taj edukativni popust i trebalo bi da daju svima i sa manje od 18. godina dok ovi nasi ne daju...
Jel moze neko da mi objasni kako je moguce da je razlika u ceni izmedju Nano 16GB i Touch 8GB samo 30$(govorim o cenama u Americi,ne zelim nikakva razmatranja o razlici u cenama kod nas ili uopste u Evropi,jer to onda vise nije merodavno),ako zanemarimo kapacitet,sto mislim da bi pri ovom poredjenju bilo sasvim korektno,jer je Touch ipak proizvod mnogo vece funkcionalnosti,o cemu se tu onda radi,jel im proizvodnja novog Nano-a toliko skupa,ili pak Touch nije toliko funkcionalan???
Nemojte da mislite da ja mislim da bi novi Touch trebao da kosta vise,ili da Nano kosta manje,ali mi je stvarno cudna tako mala razlika u ceni.
Samo jos da kazem da planiram kupovinu novog Touch-a,pa bi bilo lepo da mi neko kaze gde se nalazi taj nas Apple store,jel kontam da ako budem kupovao preko neta ne mogu ostvariti edukativni popust 5%, sto na 37.490,00 RSD nije mala para.
Iskreno - Ne treba da nas zanima sve dok su cene koliko toliko pristupachne...to je IMBA bitno a njihovi prorachuni i slichno..ne interesuju me![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari