Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je vrh:

Iz faze kada sam se "zanosio" pravljenjem MM PC-ja, preostao mi je
Logitech UltraX Media Remote za PC.
Univerzalni daljinski upravljac za PC, sa prijemnikom (USB) i Logitech MediaLife 3.3 software-om.
U pitanju je radio daljinac (ne IC), tako da nije potrebna opticka vidljivost daljinca i prijemnika - tj. PC moze da bude "sakriven" iza (recimo) namestaja.

Software (proizvodjac je CyberLink) omogucava kontrolu TV kartice, radija, DVD reprodukcije, prikaz fotografija, video i audio fajlova.
Pretpostavljam da moze da se koristi i uz neki univerzalan software - girder i sl.

Cena za ovaj (samo isproban) primerak je 30EUR (Cene po internetu se krecu oko 40+EUR).
Moguce slanje express postom.

Izgleda je tip loše obavešten, s obzirom da se sada nabavljaju po 299 din :d

Bilo mi glupo da mu miniram oglas...

Posto me vec prozivas:
1. Oglas nije sa Benchmark-a , sto je manje bitno
2. Daljinac sam kupio u julu mesecu ove godine, na Benchmark oglasima, od clana sa nick-om "podvarak" i, ako se dobro secam, platio sam ga 25EUR + troskovi slanja express postom, pouzecem.
Dakle, nije u pitanju losa namera kod prodaje, vec eventualno neobavestenost kod kupovine - pod pretpostavkom da je cena o kojoj govorite tacna...

Ćuti, ne talasaj... Sad će da počnu o DSu, DSSu i SRS. :d

Malo ga preterujete ovde u ovoj temi. Sad tek vidim što Gestapo, a kasnije i OZNA nisu imali šta da rade, sve su radili naši. :D
Da i komšiji krava bude čivava.

Ako dozvolite, paralela...
Sad ja treba da objavim u novinama što komšija prodaje raskantanog 35taka (i slovima tri'jespetaka) za 4k evra, dok u Vojvodini mogu da ga nađem za 2.5k evra.

Sad onome kome se isplati da to uzme, ok, nek uzme, svako drugi, može komonto da kaže, pa ovaj lud stoPosto (bilo koja sličnost sa reklamom i markom stoPosto, stočne hrane je slučajna).

Slažem se da treba napomenuti neke stvari koje zaista jesu van pameti, tipa prodaja neispravnih kao novih, porećutavanje grešaka, karakteristika...

Posto me vec prozivas:
2. Daljinac sam kupio u julu mesecu ove godine, na Benchmark oglasima, od clana sa nick-om "podvarak" i, ako se dobro secam, platio sam ga 25EUR + troskovi slanja express postom, pouzecem.
Dakle, nije u pitanju losa namera kod prodaje, vec eventualno neobavestenost kod kupovine - pod pretpostavkom da je cena o kojoj govorite tacna...

Pajo, ne znam što se vređaš, niti sam napisao ko je posavio oglas, ni gde je oglas postavljen, niti sam linkovao oglas...

Namera je bila da se malo našalimo, što smajli na kraju mog posta i govori.

Nema ljutiš :wave:

Po meni ova tema je stvarno korisna i treba da postoji, ali preterivanje sa prozivkama i posle svadjanje garantuju da cemo popasti lock...

samo kad bi se ljudi malo ogranicili sa prozivkama ponuda koje su vece 10-15% realne cene.. Primer Northwood-a za 250e je lep primer, PIV za 500 i kusur evra.. one druge "sitnice" da ostavimo malo po strani...

Akcent ove teme se polako ali sigurno prebacuje na medjusobno napusavanje.

Posto me vec prozivas:
Baš ti je zapržio svaka mu čast:d:d:d:d @SirNemanjaPro Nisam znao da "IMT 539"spada u hardware?!:trust:

Po meni ova tema je stvarno korisna i treba da postoji, ali preterivanje sa prozivkama i posle svadjanje garantuju da cemo popasti lock...

samo kad bi se ljudi malo ogranicili sa prozivkama ponuda koje su vece 10-15% realne cene.. Primer Northwood-a za 250e je lep primer, PIV za 500 i kusur evra.. one druge "sitnice" da ostavimo malo po strani...

Akcent ove teme se polako ali sigurno prebacuje na medjusobno napusavanje.

Baš tako. Ljudi nemaju šta da rade, a hoće da nešto da kažu na forumu i onda okreni oglase pa opleti...k'o neke babe. :d

@SirNemanjaPro Nisam znao da "IMT 539"spada u hardware?!:trust:
Ako se setite nastave u osnovnoj/srednjoj/višoj/faksu svi nastavnici/profesori su nam pričali da je hardware ono čvrsto, materijalno. I onda kad ovi drugi ne kapiraju, počnu to da povezuju sa loncima, šerpama itd... :p
Našalio sam se malo, a i rekao sam da je u pitanju paralela, da bih se ogradio.

Poslednja izmena:
Sa PC berze:

GAINWARD GoldenSample 7600GT 256MB AGP8X

Tacna oznaka je:GAINWARD BA7600GT-256-GS-TV-DVI 256MB DDR3
Takt GPU:575MHz
Memorija:256MB(GDDR3)
Interfejs:256bit
Takt mem.:1500MHz
Stara je godinu-ipo.
FEAR-ovi(SVE na MAX) rade perfektno a CRISYS radi na medium isto perfektno.
Cena: 100 EUR

Za ne verovati....:S::smash:

120x56

nije nepristojna ponuda al je ortodoksna laz:
4. Sparkle AGP 6600GT (900MHz/500MHz) (memorija radi na 1GHz bez problema), VGA i DVI izlaz.
da li radi na 500MHz realnih ili 1000MHz efektivnih ili 1000MHz realnih ili je prodavanje magle?

nije nepristojna ponuda al je ortodoksna laz:

da li radi na 500MHz realnih ili 1000MHz efektivnih ili 1000MHz realnih ili je prodavanje magle?

memorija radi na 900MHz na AGP verziji 6600GT tako da ne vidim u cemu je problem i zasto ne bi radila na 1GHz, prvo proveri pre no sto pljucnes.

moja greska, i'm sorry... obicno se prvo stavi klok gpu-a pa memorije.. ja sam citao 900/500 i nisam bas razmisljao..

upravo sam se iskrivio

inache oglas je za super nintendo, cena sitnica:70 jura

U jako dobrom stanju, deci od 6 god. sa 12 igara nova nekadašnja cena 1500 dem.

doshlo mi da nazovem i pitam da li se drogira

Zar ovde stvarno svi nemaju nishta pametno da napishu sem da se bave ispravljanjem krivih drina i komentarisanjem tudjih gluposti. Gomila ljudi ovde je pochela da prati ovu temu kao shpansku seriju, mislim odoste u ****nu krajnost sa svojim postovima, kao da imate svo vreme ovoga sveta da nadjete neciji oglas i onda ga ovde javno ismevate, a 99% i ne navdede makar odakle je oglas, ko je dao ponudu, vec samo napise nesto tipa " Presscot i GF MX400 za 300 eura"....
Evo, video sam i ja oglas, menjam korishten kurton, fino razradjen, nije mnogo lutao, mazen i pazen, menjam uz doplatu za neki novije proizvodnje, pozeljno Trojan, da nije mnogo preshao, samo realne ponude, placam do 10 eura... Strashno :)

Naziv teme je Nepristojne ponude - Bench trading. Nemojte vise da postujete stvari sa pcberze, jer svi znamo kakva je tamo situacija. Svaki shum ce biti obrisan.

da, ja dobih odmah upozorenje od novog nam moderatora za temu staru ne-znam-koliko-tacno-ali-staru za pogresan (pod)forum :d :d

Vidis ti kako ti je kad neko sedne u fotelju, pa odmah počne da se izivljava na nama običnima:d

Ne, ne pocinjem da se izivljavam. Samo naglasavam. Prelistaj zadnjih nekoliko strana ove teme, pa ces da vidis u sta se pretvorila.

Rekao sam najlepse sto sam mogao...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno