Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima, prelistaj malo oglase... A niko nije pričao kolike su cene u maloprodaji, gde kurs ima uticaj na cenu!!

Ma da ima... Bila ovde 4850 nova za 130 € bez pisane garancije i poshaljem liku PP odakle je i dali shalje poshtom on se naravno nejavlja... :wall:

Ali ja ocu novu sa garancijom za te pare. Gde ima nova sa pisanom garancijom za te pare ??

Evo ti oglas sa pcberze, jedan od poslednjih

Gigabyte Radeon HD4850 512MB DDR3, PCI-E GV-R485ZL-512H -125e
.
novo, garancija !

Jel problem malo pogledati ili sve mora na tacni?

A što ti pametni čoveče ne staviš cenu kad veće znaš i za koliko može i za koliko ne može da se nađe, nego prozivaš čoveka koji ti je ponudio manje nego što si ti zamislio.

Ako hoćeš 60 €, 50 € napiši tako.

Mene lično boli uvo koliko košta i za koliko može da se nađe jer mi ne treba i ne planiram ja da ga kupim, poenta je da ponuda koju si ti dobio nije bezobrazna, nego normalna u svetu cenjkanja

A ti i tebi slični što napišu ponude na PM a onda se ljute što neko hoće da se cenjka, mogu sasvim lepo da izbegnu situaciju tako što će napisati cenu.

PS: Inače taj famozni Scythe Kaze Master i u Hrvatskoj i u Sloveniji košta 40€ u prodavnici.

Ne mogu dalje da se smaram... KAd neko napishe ponudu na PM a ja vidim da neshto koshta 50 evra ja cu mu ponuditi 40 ili 35 ako je malo matorije... A ne na 60 da ponudim 25... Opet kazem ne zivim u Hrvatskoj, Sloveniji, Australiji, Uzbekistanu...
I ionako je kaze rezervisan te stoga ne mogu da se *ebavam u ovoj temi...

:wave:

evo, da zacinim, najnovija ponuda.. XFX 8800GT alpha dog 1GB za 140e...

Meni je i ovo tragicno

Powercolor x1900xt, 256bit, 512mb DDR3. Ponude na Pm. Nece ispod 60e da ide. Karta je dosla iz USA, nikada overclockovana i drndana.

posebno mi je smesno obrazlozenje. Eh ta Amerika. Treba li reci da za 75eura ima 9600GSO karti, novih sa garanciom, nikada "drndanih", koje ovu x1900xt "otresaju" kao svinja masan dzak.

Pala je cena na 59e :d

Ovo je vrh:

Iz faze kada sam se "zanosio" pravljenjem MM PC-ja, preostao mi je
Logitech UltraX Media Remote za PC.
Univerzalni daljinski upravljac za PC, sa prijemnikom (USB) i Logitech MediaLife 3.3 software-om.
U pitanju je radio daljinac (ne IC), tako da nije potrebna opticka vidljivost daljinca i prijemnika - tj. PC moze da bude "sakriven" iza (recimo) namestaja.

Software (proizvodjac je CyberLink) omogucava kontrolu TV kartice, radija, DVD reprodukcije, prikaz fotografija, video i audio fajlova.
Pretpostavljam da moze da se koristi i uz neki univerzalan software - girder i sl.

Cena za ovaj (samo isproban) primerak je 30EUR (Cene po internetu se krecu oko 40+EUR).
Moguce slanje express postom.

Izgleda je tip loše obavešten, s obzirom da se sada nabavljaju po 299 din :d

Bilo mi glupo da mu miniram oglas...

Ovo je vrh:

Izgleda je tip loše obavešten, s obzirom da se sada nabavljaju po 299 din :d

Bilo mi glupo da mu miniram oglas...

Ima nas sigurno jos gomila neobavestenih, prosvetli nas molim te gde to ima za te pare?!

To sto ti znas nesto sto on (ostali) ne zna, ne znaci da mu je bezobrazna ponuda, cevek trazio manje vise realnu cifru (stvar je nova koliko vidim), i ja bih trazio isto da sam na negovom mestu..

Ne mogu dalje da se smaram... KAd neko napishe ponudu na PM a ja vidim da neshto koshta 50 evra ja cu mu ponuditi 40 ili 35 ako je malo matorije... A ne na 60 da ponudim 25... Opet kazem ne zivim u Hrvatskoj, Sloveniji, Australiji, Uzbekistanu...
I ionako je kaze rezervisan te stoga ne mogu da se *ebavam u ovoj temi...

:wave:

to sto je tebe djolez ili neko drugi odrao za 60e ne znaci da to tolko kosta vec da si namagarcen ;) NHF

Ima nas sigurno jos gomila neobavestenih, prosvetli nas molim te gde to ima za te pare?!

To sto ti znas nesto sto on (ostali) ne zna, ne znaci da mu je bezobrazna ponuda, cevek trazio manje vise realnu cifru (stvar je nova koliko vidim), i ja bih trazio isto da sam na negovom mestu..

Licno, kada se informisem o cenama, pored cenovnika pretrazim i forum. Uglavnom se i nadje koliko i gde :)

Licno, kada se informisem o cenama, pored cenovnika pretrazim i forum. Uglavnom se i nadje koliko i gde :)

Ok, ti to uradis, neko jednostavno nema vremena za to (ili ga boli uvo) sto je potpuno ok. Ne znaci da mu je ponuda bezobrazna, osim ako covek naravno ne preprodaje tu stvar koju je platio tih 300din :) Racun na sunce! :D

opet ako je on kupio po 300din, moze i drugi da se snadje i kupi takodje po 300din.. ako drugi ne moze naci po toj ceni, zasto bi ovaj prvi davao po 300din? ja ne verujem u tu pricu da ima da se kupi za 300din

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
opet ako je on kupio po 300din, moze i drugi da se snadje i kupi takodje po 300din.. ako drugi ne moze naci po toj ceni, zasto bi ovaj prvi davao po 300din? ja ne verujem u tu pricu da ima da se kupi za 300din

Mogu i ja da uslikam racun ako neces ni meni da verujes na rec. Samo sto je moj racun po staroj ceni - 200din. :)

ja jos nisam video odgovor, neko je vec pitao, gde ima po 300din da se kupi?

Dao je vec neko link ka temi, ovde mu to dodje oftopic.
IMMO Centar, Novi Beograd, radnja BigBang...

Iz faze kada sam se "zanosio" pravljenjem MM PC-ja...

Iz faze kada sam kupovao u Eurolinku, a oni poklanjali ovaj daljinac uz kupovinu... :d:d:d

ja jos nisam video odgovor, neko je vec pitao, gde ima po 300din da se kupi?

Kupio sam i ja po 300 din negde u Beogradu ( stiglo mi poshtom ) i odmah sam uzeo 2 komada kad sam video da je tako jeftin, jedan koristim - drugi neka skuplja prashinu :d

U principu moze da se namesti nek kontolishe puno programa samo ja nemogu da provalim kako a da se nemeshaju komande. Ja sam meni namestio na DVBDream i na Winamp - meni dosta kad neumem vishe.

Evo neko prodaje northwood 3.0 i gforce 4 za 250 evra ...

Zar OVO nije nepristojna ponuda?

Taj monitor nov u Metrou kosta oko 9500 dinara.

Pa sta ocekujete?
Osoba koja je postavila oglas ima tacno 101 post...

samo sto je clan od 2002.god.. da mu je bitno zbog oglasa, ranije bi napucao taj broj postova.. mislim, ako je u radnji 10999din, ne odstupa bas mnogo od nje..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno