Šta je novo?

Wipeout HD!

Probao sam ja i smanjio Air brake sensitivity na 50%, al ne vidim neku znacajniju razliku i dalje se lupam ko lud! A vidim da i za ubrzanje ima isto da se namesti sensitivity? Hm hm hm?

Ne znam, meni kao da je pomoglo, mozda i umisljam, a to za za ubrzanje ne kapiram, ionako je "X" skoro pa skroz digitalan tako da ne vidim cemu tu sensitivity, mada u Zonama ni ne treba gas, trebalo mi je jedno 10-ak zonovanja dok nisam to provalio 😀

Poslednja izmena:
X skoro skroz digitalan? Ispitaj ti to malo bolje.

Tasteri (sa gornej strane Sixaxis/DS3 osim select.start i PS) imaju 10bit (1024 nivoa) osetljivost, samo nisu iskorišćeni dovoljno u igrama.

Daj za*ebavas me? 🙂 Oces da mi kazes da mozes da stisnes X do trecine recimo? :trust: Znam da su analogni ali imas li ti sposobnost da ga koristis kao takvog?

Da i to u recimo u trci gde juris ko lud, skreces, pucas, skaces, udaras, znojis se 😀, al kao pravi pilot ti doziras "x"? Ja tesko da to mogu, teorija je jedno, a praksa drugo sasvim! Barem u wipeout-u!

Čekaj bre... što vozite uopšte sa X i kockom... šta vam služe L2 i R2 koji su prosto keva za vožnju 🙂...

^^ To su vazdusne kocnice u Wipeoutu, koje jedino imaju smisla da budu analogne, gas ionako ili drzis skroz do kraja ili ga pustas skroz, a u Zone-u sam ide, bez gasa..

Čekaj bre... što vozite uopšte sa X i kockom... šta vam služe L2 i R2 koji su prosto keva za vožnju 🙂...

L2 i R2 su air brake u zavisnosti gde skreces levo il' desno. Prakticno rotira brod u krivini i jedan je od bitnijih stvari kojom treba ovladati u wipeout-u. Posebno dolazi do izrazaja pri velikim brzinama ili npr. u zone modu kada picis ko lud :smoke:

Vidi se da sam poslednji put vozio wipeout pre 10 godina 😛... Imam HD, ali ne stižem ni XMB da upalim 🙂...

Daj za*ebavas me? 🙂 Oces da mi kazes da mozes da stisnes X do trecine recimo? :trust: Znam da su analogni ali imas li ti sposobnost da ga koristis kao takvog?

LOL, pa to je bilo josh na PS2 🙂 Naravno da mozesh da dozirash i s obzirom na hod tastera, vrlo je upotrebljivo. Ja to koristim u igrama uvek kada je potrebno.

A da se vratimo na R2 i L2. Sta mislite o "Gioteck Real Triggers For PS3"?

http://gear.ign.com/articles/914/914947p1.html

Ja to uzimam obavezno, jedina stvar koja je losha u odnosu na x360 joypad.

Poslednja izmena:
Mogu i ja da doziram, samo treba da imam onaj bar kolko sam pritisnuo na ekrau. Vozio sam tako GT4, GT HD, GT5 dosta puta...

Zeza me kocenje u igrici.U pocetku to nije bilo problem a sada kako idem dalje i prelazim sve teze i teze kocim🙁 uvek se roknem u onome zone modu kad staza promeni boju u crveno drugi put.

Ja sam R2 namestio kao gas jer mi je neprakticno da drzim X i da koristim oruzje.Dok u Zone vracam na default.

Koristi li neko SixAxis za Wipeout, mislim na kontrolu nagiba letelice, skretanje levo desno...

Probao sam da vozim preko motion sensinga i jednsotavno stalno padam na dexterity checku
Inace, za one koji to ne znaju, u Wioeoutu se gas ne pusta nikada ako vozis dobro. Vazdusne kocnice skrecu SVE!!! Narocito sa doubletap forom.
Reall Triggers je veoma pozeljna stvar. Kao i Splitfish FragFX ali ovo drugo samo ako naletim bash povoljno da uzmem.

LOL, pa to je bilo josh na PS2 🙂 Naravno da mozesh da dozirash i s obzirom na hod tastera, vrlo je upotrebljivo. Ja to koristim u igrama uvek kada je potrebno.

Opet oni 🙂 Znam da su "analogni" ali na koju foru ti doziras hod od jednog milimetra, dva? :trust: Imate neke nadljudske moci pa da mozete da drzite izmedju prvog i drugog milimetra? Dajte bre..

Ma nije hod tastera samo u pitanju, vec pritisak. Ti kada stisnesh taster do kraja lagano, on nije stisnut do kraja, moze i dalje, tako da je otprilike ceo hod tastera 50% stiska, a ostatak je jachi pritisak. I u praksi to funkcionishe 🙂

Poslednja izmena:
Supersonic, konacno! 😀

Odradjeno uz pomoc Astral Projection - Mahadeva 😉

Poslednja izmena:
:zgran: bravo bravo ! Jel to sa onim podesavanjima za air brake na 50%?

Aha 🙂

Svaka cast!!! ja jos uvek ne mogu ni ZEN da dostignem 🙁 ali ucim se.
Na kojoj stazi vozis to? Ja vozim Anulpha Pass za zone zezancije.

Na Vineta K..

Nolife alert:
1zmla4k.jpg

Scary 😀

Koji najbolji prevoz za Sebenco Climb ... staza prosto frustrira...

Nazad
Vrh Dno