Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
onda milose sledeci put stavi: ja sam ovo platio 60e i hocu da i vi meni date toliko, jer cu smatrati za bezobrazno ako ponudite manje |>>

Evo ga jos jedan dobar iz PC berze:

Na prodaju graficka kartica Gainward GF 7900GS Golden Sample 256MB DDR3 / 256bita.
Odlicna kartica (po performansama ~8600gt)

Cena: 85 EUR

:)

Svi znate da sam ja prvi protivnik ovakve rasprave o cenama, stoga postujem ovaj ogleas radi vaše zabave

Iz Halo oglasa:D
Ako je ovo istinit oglas,onda je za**** Lubisu iz Panceva,ovo udara na onu populaciju koja je svojevremeno znala samo za pentijum III i pentijum IV,pa kad kupis recimo AMD Barton konfiguraciju,komsija te pita "jel to pentijum IV?" :d

Evo ga jos jedan dobar iz PC berze:

Na prodaju graficka kartica Gainward GF 7900GS Golden Sample 256MB DDR3 / 256bita.
Odlicna kartica (po performansama ~8600gt)

Cena: 85 EUR

:)

Odlicna, za 85evra dobijes kartu po performansama 8600gt koja vredi 30e haha

Ako je ovo istinit oglas,onda je za**** Lubisu iz Panceva,ovo udara na onu populaciju koja je svojevremeno znala samo za pentijum III i pentijum IV,pa kad kupis recimo AMD Barton konfiguraciju,komsija te pita "jel to pentijum IV?" :d

Pazi, znali su i za nabudženu "trojku" i skoro pa pentium 4.:D

Evo jedan sa PC berze:

Prilozi

• GTX.JPG
    GTX.JPG
    23.9 KB · Pregleda: 191
Ne morate se pozivati na PC Berzu, ima i obde dovoljno bisera :) . Uostalom, uporedite neke oglase tamo i ovde ... identicni su, samo copy/paste ili minimalne razlike sobzirom na broj znakova u oglasu.

ovo udara na onu populaciju koja je svojevremeno znala samo za pentijum III i pentijum IV,pa kad kupis recimo AMD Barton konfiguraciju,komsija te pita "jel to pentijum IV?" :d

Mislis da danas nema takvih,ja sam pola sata objasnjavao komsiji da imam Pentium E...I kad je nekako "skontao" da su to dva jezgra kojg imaju veci takt od njegove IV,otisao je u ubedjenju da je to sto ja imam Pentium VIII
:p

osim sto je smesan, ceni ne fali nista, to se iscenjaka na 125 i to je to. vidis da Kaze Mara fan kontroler kosta 60e, sta bi ti ? :)

Pa za 130e ima da se kupi nova 4850! ;)

A u oglasu je još naglašeno i boldirano da je nemodovana!? A odmah ispod piše da se klokuje 100% stabilno!:)

osim sto je smesan, ceni ne fali nista, to se iscenjaka na 125 i to je to. vidis da Kaze Mara fan kontroler kosta 60e, sta bi ti ? :)
Da si ti meni ziv i zdrav, taj to prodaje vec cirka 8 meseci... naravno, poceo je sa cifrom od neke 2. glave...

Ti ga pametni covece nabavi ovde za tih 40 dolara :wall:

O dir Gadi :S:

A što ti pametni čoveče ne staviš cenu kad veće znaš i za koliko može i za koliko ne može da se nađe, nego prozivaš čoveka koji ti je ponudio manje nego što si ti zamislio.

Ako hoćeš 60 €, 50 € napiši tako.

Mene lično boli uvo koliko košta i za koliko može da se nađe jer mi ne treba i ne planiram ja da ga kupim, poenta je da ponuda koju si ti dobio nije bezobrazna, nego normalna u svetu cenjkanja

A ti i tebi slični što napišu ponude na PM a onda se ljute što neko hoće da se cenjka, mogu sasvim lepo da izbegnu situaciju tako što će napisati cenu.

PS: Inače taj famozni Scythe Kaze Master i u Hrvatskoj i u Sloveniji košta 40€ u prodavnici.

Pa za 130e ima da se kupi nova 4850! ;)

A u oglasu je još naglašeno i boldirano da je nemodovana!? A odmah ispod piše da se klokuje 100% stabilno!:)

Gde ima nova 4850 za te pare ?? 1 € = 85 din ??

Evo bezobrazne ponude..

Oglasi u RS..
=======================================
Extra ponuda p4 FujitsuSiemens
Cijena: 540 KM
P4, 2,8GHz, 512MB RAM, 40GB HD,
DVD, Integr. Grafika Intel Extrem 96MB/AGP slot, (tastatura i optički mis)
Računar je odmah spreman za korištenje tj. postavljen je XP Profesional,
service pack 3.
=======================================

Sva sreca da je extra ponuda.... :D

Nepristojne ponude _BENCH_ trading, a vishe od 90% teme je o PC Berza oglasima :D Ovo nece stici dalje od urlanja staraca u birtiji ;)

Ja sam zato napravio novi sa poll-om i odmah su ga ubili, neki koji vole da stave oglas bez cene...

Bio prekjuce interesantan oglas na (opet) PCberzi: Prodajem ATI 4850/512, full pakovanje, cena 5000din. (!!!!!!!) Kontaktiram ga, misleci da je greska, medjutim nije bila greska!!!! Prodata za manje od minuta! Eto, ima i takvih primera.

^^
Mozda je ta ispala iz kamijona.... :d

Ma znash na shta sam mislio :d

Meni ne smeta ni da je ispala iz kamijona tj kamiona :D, za te pare ... ne znam sto se ljudi plase komponenata koje su iz kamijona, kao da ce neko nekad naci ...

i ja sam video taj oglas odmah kontaktirao lika i kaze to je cena. pitao zasto je prodaje kaze hitno mu trebaju pare
neko se lepo usrecio

A zamislite sledecu situaciju, prodao bih neke komponente iz masine a nemam predstavu koliko sada vrede (ne pratim cene i oglase kao neki ovde). Kako da znam koju cifru da postavim na oglas? Ako postavim oglas bez cene, ispascu bezobrazan jer pecam budale?! :S:

Malo je nezgodna situacija za ne-trgovce koji bi nesto prodali/zamenili na benchu...

@Falcon
Ispašćeš bezobrazan jer onda danijel00 neće moći od tebe da kupi komponente ispod realne cene.

@danijel - ako ti nije jasno zasto ti je ukinut poll (nisam ja, nisam mod, niti prijavio/zalio se), vrati se u prvi razred pa citaj malo vise... ne vredi objasnjavati.
A ako ti se ne svidjaju pravila igre - ***, imas druge sportove.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno