Iz nase "Kupujem" sekcije... nije nista nepristojno - ali je zato smesno
Citat:
Kupujem 5 478 ploce
Kupujem 5 (i slovima pet) 478 ploce.
:d:d:d:d
Čini mi se da si promašio topic:d
PENTIUM IV 2.8GHz, 512MB DDR, 80GB HDD, ATi Radeon 9550, CD ROM, Combo, modem, tastatura, miš, zvučnici, 520 EUR.
Ako je ovo istinit oglas,onda je za**** Lubisu iz Panceva,ovo udara na onu populaciju koja je svojevremeno znala samo za pentijum III i pentijum IV,pa kad kupis recimo AMD Barton konfiguraciju,komsija te pita "jel to pentijum IV?" :dSvi znate da sam ja prvi protivnik ovakve rasprave o cenama, stoga postujem ovaj ogleas radi vaše zabave
Iz Halo oglasa![]()
Evo ga jos jedan dobar iz PC berze:
Na prodaju graficka kartica Gainward GF 7900GS Golden Sample 256MB DDR3 / 256bita.
Odlicna kartica (po performansama ~8600gt)
Cena: 85 EUR
![]()
Ako je ovo istinit oglas,onda je za**** Lubisu iz Panceva,ovo udara na onu populaciju koja je svojevremeno znala samo za pentijum III i pentijum IV,pa kad kupis recimo AMD Barton konfiguraciju,komsija te pita "jel to pentijum IV?" :d
Evo jedan sa PC berze:
ovo udara na onu populaciju koja je svojevremeno znala samo za pentijum III i pentijum IV,pa kad kupis recimo AMD Barton konfiguraciju,komsija te pita "jel to pentijum IV?" :d
osim sto je smesan, ceni ne fali nista, to se iscenjaka na 125 i to je to. vidis da Kaze Mara fan kontroler kosta 60e, sta bi ti ?![]()
Evo, Goran je ubo... :d@CAR
Da li si konkretno mislio na sklop recenice i promasen padez ili na "bizarnost" potraznje?
Da si ti meni ziv i zdrav, taj to prodaje vec cirka 8 meseci... naravno, poceo je sa cifrom od neke 2. glave...osim sto je smesan, ceni ne fali nista, to se iscenjaka na 125 i to je to. vidis da Kaze Mara fan kontroler kosta 60e, sta bi ti ?![]()
Ti ga pametni covece nabavi ovde za tih 40 dolara :wall:
O dir Gadi :S:
Pa za 130e ima da se kupi nova 4850!![]()
A u oglasu je još naglašeno i boldirano da je nemodovana!? A odmah ispod piše da se klokuje 100% stabilno!![]()
^^
Mozda je ta ispala iz kamijona.... :d
Gde ima nova 4850 za te pare ?? 1 € = 85 din ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari