Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
realno pitanje je dal vishe vredi i 50e, jer ako je nov 9600GSO 75e, za koliko onda prodati polovan? :)

Ko shto rekoh ranije u ovoj temi ja sam u maju prodao moj 7900GT za 50e, prvo sam trazio oko 70e koliko je bila cena, i sem par nerealnih zamena nije bilo ponuda i onda sam skontao da mogu da spustim i da je prodam za 50e ili da je vuchem mesecima pa na kraju da je prodam za 35e li da je ostavim za ukras ;)

vredi 50e, sto da ne? ako se 7900GTO prodaje za 50e, ovaj XT sa 512MB je jos jaci od njega tako da vredi on itekako 50e. ne moze bas da ga poklanja za 40e. koliko onda 8600GT da kosta? 20e? a 7600GT? 15e?

vredi 50e, sto da ne? ako se 7900GTO prodaje za 50e, ovaj XT sa 512MB je jos jaci od njega tako da vredi on itekako 50e. ne moze bas da ga poklanja za 40e. koliko onda 8600GT da kosta? 20e? a 7600GT? 15e?

Sve je to pipavo.
Ja sam pre tri meseca trazio za Asus 7950GT u garanciji jos godinu sa Zalman VF900Cu LED ->60e. Posle nedelju dana sam trazio 50e i mahom su mi se javljali neozbiljni kupci. Na kraju sam skinuo Zalmana i prodao je za 30e.

E sad, ovo jos je i bez garancije tako da je pitanje i tih 50e da li vredi...

Ali nekome mozda i vredi, taj neka kupi. 60e je svakako previse..

Zao mi je ali i 50e je mnogo za tu kartu. To sto je neko dao 250e+ ne znaci da mora i doanas da vredi toliko. Graficke nisu vino pa da sa godinama dobijaju na vednosti. Ako je 9600GSO polovan bio za 60-65e u oglasima ova karta onda taman vredi 40e i to maximalno toliko, a on napisao da ne ide ispod 60e, nije nego. Ko ima tih 60e radije ce kupiti polovan 9600GSO, a moze i za 15e vise da uzme i novu, za za 80e ima polovnih 9600GT. treba li napomnijati da su ovde na forumu nudjene 8800GT karte za 90-100e? To sto neko npr. za 8600GT trazi 50-60e je cist bezobrazluk.

Evo jedne rezlne ponude:
Palit 9800 GT 512MB
Stara 1 mesec, originalno pakovanje ... 90 EUR

a za poredjenje jedne nerealne:
ASUS 7950GT Silent, ZALMAN 9700NT...
Grafika - 60€

E sad uporedi pa sam zakljuci. 1. za 90e bar 2x jaca karta sa garanciom, a druga 2x slabija bez garancije. Jeste da je 9800GT 50% skuplji, ali brate nisu u opste ni za poredjenje. Ako cemo realno da je nov 7950 treba da je 45e, a za polovan preko 40e je pljacka. ja sam jos pre 9 meseci Stormwatchu prodao galaxy 7900GS sa Zalmanom koji se nenormalno klokovao i bio drugi najbrzi7900GS u Srbiji (ne zato sto je moja), a prva je bila voltmodovana. To je bio jos jedan plus za tu kartu, a dao sam je za 50e jer tada u januaru 2008. nije vredela vise. sada bi neko u oktobru 2008.g 60e za slicnu kartu. To ne da nije uredu nego je bas, bas bezobrazno.

Poslednja izmena:
SLazem se sa ovim da je previse para za te karte trazeno...Ja sam 3870 sa Zalmanom VF700 prvo trazio 70e i tek prodao kad sam je stavio na 65e(znaci tih 5e je znacilo da se umesto 2 coveka jave njh 20...genijalno nema sta)

Anyway trazio sam da uzmem povoljno neku 7300GT/7600GT cisto iz sentimentalnih razloga ali posto vidim da ovde nece biti nikakvog ustupanja u ceni zaboravicu na to delanje...

JOsh cu na kraju da poludim i uzmem 4850 samo zato sto je razumno cenjen(polovan na oglasima) a ne zato sto mi treba...

Meni je smeshno to shto neko navodi da je hardware mazen i pazen i kao moj ( prvi vlasnik ), i da nikad nije overclockovan. Pa ako cu da prodajem moj E4300 ( a verovatno necu - pre cu ga staviti u fijoku i neka tamo stoji nego da ga poklonim za 35 € ) naveshcu da je overclockovan od prvog dana ( kao shto i jeste ) i nece biti nishta jeftiniji od onog shto kao nije overclockovan.

Zao mi je ali i 50e je mnogo za tu kartu. To sto je neko dao 250e+ ne znaci da mora i doanas da vredi toliko. Graficke nisu vino pa da sa godinama dobijaju na vednosti. Ako je 9600GSO polovan bio za 60-65e u oglasima ova karta onda taman vredi 40e i to maximalno toliko, a on napisao da ne ide ispod 60e, nije nego. Ko ima tih 60e radije ce kupiti polovan 9600GSO, a moze i za 15e vise da uzme i novu, za za 80e ima polovnih 9600GT. treba li napomnijati da su ovde na forumu nudjene 8800GT karte za 90-100e? To sto neko npr. za 8600GT trazi 50-60e je cist bezobrazluk.

Evo jedne rezlne ponude:
Palit 9800 GT 512MB

Grafika - 60€

E sad uporedi pa sam zakljuci. 1. za 90e bar 2x jaca karta sa garanciom, a druga 2x slabija bez garancije. Jeste da je 9800GT 50% skuplji, ali brate nisu u opste ni za poredjenje. Ako cemo realno da je nov 7950 treba da je 45e, a za polovan preko 40e je pljacka. ja sam jos pre 9 meseci Stormwatchu prodao galaxy 7900GS sa Zalmanom koji se nenormalno klokovao i bio drugi najbrzi7900GS u Srbiji (ne zato sto je moja), a prva je bila voltmodovana. To je bio jos jedan plus za tu kartu, a dao sam je za 50e jer tada u januaru 2008. nije vredela vise. sada bi neko u oktobru 2008.g 60e za slicnu kartu. To ne da nije uredu nego je bas, bas bezobrazno.

Naravno da je tako, a mene ovde naduvaju kad sam rekao da je i 40€ previse za 7800GT. Lepo sroceno Gorane.

Ja sam juceo dobio ponudu za scythe-a 2000 din, placen pre manje od mesec dana 60 evra... Mislim ono malo preterivanje ...

Ima neki lik na PC Berzi:

Graficka Club3d (najbrza u klasi) ATI Radeon HD2600XT GDDDR4 2200mhz GPU 800mhz 75e. Kuljena u Aprilu (placena 127e, racun) garancija jos 2god
Cena: 75 EUR

:D

Evo jedne rezlne ponude:
Palit 9800 GT 512MB

Grafika - 60€

sve to stoji sto si napisao ali ima jedna zackoljica. naime, sto je karta sporija, ona je skuplja u apsolutnom smislu. da je tako kao sto si naveo onda bi 8600GT trebalo da kosta 20e a 7600GT 15e kao sto navedoh u postu iznad, ali naravno nije tako i one se prodaju za vise para na forumu. pipavo je to...

Kosta 40+$ i to u USA.A on ne prodaje to tamo, nego ovde u Srbiji gde su cene dosta vece.A pritom nije neka stvar koja lako i brzo gubi na ceni...

Ja sam juceo dobio ponudu za scythe-a 2000 din, placen pre manje od mesec dana 60 evra... Mislim ono malo preterivanje ...

Pa šta hoćeš čovek pogledao na netu koliko košta i skroz normalno ti ponudio.

To što si ti dao 60€ je tvoj problem.

Inače je smešno što neki ljudi koji tačno imaju cenu u glavi napišu "ponude na PM", zato što pomisle da će da upecaju neku budalu koja će da im da 10€ više od cene koju bi stavili u oglas, pa kao ajde da puse udicu ...

E sad kad se javi neko ko nudi 10€ manje onda u jeee$ote što je bezobrazan ...

Jeb*te stvarno ne treba stavljati oglase u rubriku Kupujem... Treba je po hitnom postupku izbrisati ili naglasiti: "Kupujem i zelim da budem odran"

49% ljudi hoce da se resi krsha po jakoj ceni, a 50% hoce da se resi krsha i da te pritom bas odere... 1% ljudi ce ti ponuditi stvari po nekim normalnim cenama i izaci u susret potraznji...

Konkretno

mickk je napisao(la):
MB Asus P5PL2 i Intel 2.8 dual core D915
90 evra ako te zanima

Pa *** zar to nije max 40e realno???? OMG... I sta reci ovakvom biseru? Ploca sa 945 cipsetom koji je prevazidjen pre 2 godine i CPU koji se ne moze porediti sa najslabijim e2140...

o srbijo

Lol.. Evo taj isti user mickk mi danas pošalje:

PCIe graf Asus 7600GT 256 mb,128 bita-70 e
Ako te zanima javi na PM

rekao sam vam za kupujem...
znaci ko tamo oglasi nesto, nek ocekuje nebuloze od ponuda...
ko ima nesot normalno da proda, taj ce oglasiti u prodajem... za kupujem kad kupujete neku egzotiku, tipa stari redak hw, pa i nije toliko bitno sta kosta ili odmah naglasiti cenu (nisku) i onda gledati da li ce se naci neko da vam ne ponudi bas djubre...

Evo ima s.939 plocha + s939 X2 CPU u oglasima za 100 €. Mislim realno za te pare ima da se kupi nova s.AM2+ plocha i nov X2 sa trogodishnjom garancijom. Dobro ovde ima i chipset cooler ali shta to vredi kad novoj plochi ( tipa TA770 ) nece trebati taj cooler.

E jeste nepristojni, chovek vam 2x nudi, a vi nishta:)

Koliko moze da vredi agp 2600pro 512mb karta u Asusovoj izvedbi?

Velika je greska sto se cene navode u evrima.Tako kad npr kupujes graficku koja kosta recimo 150 evra, kad vam oni preracunaju u dinarima ispadne mnogo vise,a vi zelite da je uzmete na kreditnu karticu ,nemate izbora,Evo danas kod Altija je evro 86 .Drugo evro ide cas gore cas dole,50 evra nije isto sad i pre mesec dana.Ja bi to strogo zabranio,isticanje cene u evrima.Pa nismo u EU.Po meni cene bi trebalo isticati iskljucivo u dinarima a tako i kod dilera.A ne na pitanje koliko kosta oni odmah kao iz topa 100 erva itd.*** ja mislim da se preteruje sa srozavanjem cene za polovnu robu,koju kasnije prodavci uvale nekom kao novu..

Iz nase "Kupujem" sekcije... nije nista nepristojno - ali je zato smesno :D:D:D

Kupujem 5 478 ploce
Kupujem 5 (i slovima pet) 478 ploce.

:d:d:d:d

da nije tako napisao neko bi mu garant poslao PM da ga pita kakve su to 5478 ploche :) Mozhda bi mu i ponudio takvu HAHHA :)

@CAR

Da li si konkretno mislio na sklop recenice i promasen padez ili na "bizarnost" potraznje?

pogledaj na netu koliko kosta... :S: link

Pa šta hoćeš čovek pogledao na netu koliko košta i skroz normalno ti ponudio.

To što si ti dao 60€ je tvoj problem.

Inače je smešno što neki ljudi koji tačno imaju cenu u glavi napišu "ponude na PM", zato što pomisle da će da upecaju neku budalu koja će da im da 10€ više od cene koju bi stavili u oglas, pa kao ajde da puse udicu ...

E sad kad se javi neko ko nudi 10€ manje onda u jeee$ote što je bezobrazan ...

Ti ga pametni covece nabavi ovde za tih 40 dolara :wall:

O dir Gadi :S:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno