Šta je novo?

Crysis Warhead

Otkud ti to?Daleko od toga da si jedini...
Uostalom oni koji hejtuju ovo su hejtovali i Crysis i tamo su videli neke bug-ove...

Nisi jedini...

Igru sam preshao prvo na drugu, pa na trechu, pa na delta tezhinu... toliko o dopadanju0sad mozhe na gomilu sa ostalim igrama :D:D:D
A da lichi na Jason Stathama - majka ga crtala u maji (ili gde vech) :D
chekamo 3 deo...

e, dajte ljudi sta da izmenim a da mogu da zavrsim igru ko covek, stalno bre secka i ucitava, kad to ne radi imam 30fps, stavio sam onaj nenadov(22) konfig, malo je bolje ali opet se sroka pred kraj igre, tamo sam na onom vozu, presao njega, seckanje, pauze...uzas...Smanjim na medium,tj na gamer sve stavim ista stvar. :(

Kontam da bi dobar marketing potez bio da se uz warhead dobija i ekstra 2gb rama u kutiji, pa nek kosta i 4000din :D

Obavezno obrisi taj fajl pre poslednjeg nivoa.
Meni je deset puta tu pucala igra zbog tog fajla tek kada sam ga skinuo, poslednji nivo se ucitao normalno.

Da. Skini autoexec, radice normalno. Iskakala mi je redovno kad krene da ucitava posle voza. Cak mi je par puta izleteo i posle napucavanja boss-a. Cak sam video da mi jede i preko 2Gb memorije kada iskoci.

U slucaju da ne koristis njegov autoexec, obori graficka podesavanja. (***) Izgleda da je isti problem kao sa boss-om u Crysisu. Odjednom mu treba mnogo vise memorije nego u ranijem toku igre.

Poslednja izmena:
ok, hvala. I tako mi se cini da njegov autoexec pravi puno shimmeringa...

Probaj i sa r_texturestreaming=1 (default je 0) pa neka ucita unapred sve sto treba, mozda nece da drlja u toku igranja.

Kao što sam ranije rekao,ovaj "središnji deo" mi je bolji od osnovne verzije.
Interakcija sa svim i svačim je isto ok,ali...
Pade mi napamet,mogli su to da odrade kao foru,kad ne držiš oružje moglo je u "ledenim" nivoima da se omogući da se prave grudve. :S:
Ha,zamisli pukneš ga grudvom u facu....:banana:
He,he

Poslednja izmena:
Ja preso sinoc igricu :d Vrh je cela igrica, nisam odavno toliko uzivao u pucacini...
Jes malo kratka, al sad ce Far Cry2 :D

Osim sto na max podesavanjima bez AA (mada i kad ukljucim AA ne padne frejm skoro uopste) ne radi kako treba u 1680x1050px. Ima delova koji sibaju glatko, ali onda naidju neki i pljas 19fps :S

EDIT:
Probacu sa OC-om proca, nesto sam isprobavao pa je ovih par dana na defaultnih 2.66...

Poslednja izmena:
Ljudi,ajd jedno bzvz pitanje.Igra se zavrsava kad pokupite onaj kontejner na aerodromu i nashamarate se onom Koreancu i izbacite ga iz letelice?Posle toga ide neka glupa shpica i cao?

Ljudi,ajd jedno bzvz pitanje.Igra se zavrsava kad pokupite onaj kontejner na aerodromu i nashamarate se onom Koreancu i izbacite ga iz letelice?Posle toga ide neka glupa shpica i cao?

ma jok, ima jos, tj nema al bitje ;)

Poslednja izmena:
Jes vala, kratka igrica :d
Waiting for the next one... ,)

Poz. ljudi, imam problem.
Na prvom nivou posle tri cetiri sejva, kada dodjem na neku uzvusicu iz svih oruzja pocinju umesto metaka da izlecu kokoske, naravno instalacija je cista, nisam se igrao nisakakvim config fajlovima.
Ako je neko imao slican problem, molim da mi pomogne.

Hvala unapred.

Poz. ljudi, imam problem.
Na prvom nivou posle tri cetiri sejva, kada dodjem na neku uzvusicu iz svih oruzja pocinju umesto metaka da izlecu kokoske, naravno instalacija je cista, nisam se igrao nisakakvim config fajlovima.
Ako je neko imao slican problem, molim da mi pomogne.

Hvala unapred.

Joj samo da Storm ne vidi ovaj post :D
Daj snimi to frapsom da placemo malo :bottle:

Radi se o (prema nekim pricama) easter egg-u koji su ubacili u igru, da ako je cr**kujes, to pocne da se dogadja :D
Ili se neka od cr**kerskih grupa malo nasalila na racun "korisnika".

Dakle, ili pazari original, ili nadji drugi lek.

Dobra fora :d

http://www.youtube.com/watch?v=3GR7qoljlec

Inace, Warhead ima dosta easter Egg-ova.Zabice na crvenoj knjizi na primer.Neke eksplodiraju kao bomba kad se bace, neke znaju da se cloak-uju, veverica iz Ice Age-a i tako dalje :D

http://www.pcgameshardware.com/?menu=browser&article_id=661750&image_id=907669

Poslednja izmena:
Easter egg :D :D
Crysys Chickenhead.

Možda je i neki žbun easter egg. Zgrabi Storma za nogu i ne pušta. Sticky žbun. :D :D :d
Jel Stome, da slučajno nije taj žbun bio okićen k'o Božićna jelka? :d

Da bre što nemaju mapu za test pod imenom frog_ambush. :d
Veverica iz Ice Age-a: Pa zato su dešava najezda aliena. Ona je sigurno nešto pokrenula što ne treba i upalila sferu. Mora da je ona probudila psyho-a iz one ledare tako što je slučajno uključila nano suit na max. strong. :)

Da li je neko imao problem kakav ja imam.... Pri ucitavanju nivoa izbacuje me i vraca u glavni meni..... uopste ne mogu da udjem u igru......
Ako neko zna kako da resim......................zahvalan unapred :)

Da li je neko imao problem kakav ja imam.... Pri ucitavanju nivoa izbacuje me i vraca u glavni meni..... uopste ne mogu da udjem u igru......
Ako neko zna kako da resim......................zahvalan unapred :)

Koji driver koristis? Probaj sa najnovijim driverima za tvoju graficku...

Trenutno je 8.10 , mada sam probao i sa 8.9... isto se desava.... nisam pomenu da je sve na xp-u.... vidim da su jos neki imali problema .... mada ja ne mogu uopste da je pokrenem....

Trenutno je 8.10 , mada sam probao i sa 8.9... isto se desava.... nisam pomenu da je sve na xp-u.... vidim da su jos neki imali problema .... mada ja ne mogu uopste da je pokrenem....

Meni sa 8.10 izlazi iz igre i izbacuje send/don't send. HD4850 je u pitanju. Pre sa 8.9 koliko se secam to se nije desavalo :wall:

Bagovi ili nesto drugo....

Nakon uvodne spice sve je ok sem grafike.NEMA JE! Posle zavrsetka istog,ne vidi se oruzje,ne mogu da se krecem(ni na tastere,ni misem),ali zato skok radi,pucanje,zumiranje.. i jos po koja funkcija...

Dva puta reinstalirao igru,drajvere zamenio sa ATI CCC 8.10 i nov direct x....Nista se nije promenilo..zakrpa jos uvek nema.Trazio sam po netu,ali NIsam nasao resenje za moj problem. KO je imao iskustva.neka se javi...ODMAH SADA ODMAH!:wave:

Bagovi ili nesto drugo....

Nakon uvodne spice sve je ok sem grafike.NEMA JE! Posle zavrsetka istog,ne vidi se oruzje,ne mogu da se krecem(ni na tastere,ni misem),ali zato skok radi,pucanje,zumiranje.. i jos po koja funkcija...

Dva puta reinstalirao igru,drajvere zamenio sa ATI CCC 8.10 i nov direct x....Nista se nije promenilo..zakrpa jos uvek nema.Trazio sam po netu,ali NIsam nasao resenje za moj problem. KO je imao iskustva.neka se javi...ODMAH SADA ODMAH!:wave:

Probaj da sa Driver Sweeper-om obrises drivere za graficku, instaliraj potom neke za koje si siguran da rade.:)

Nazad
Vrh Dno