Šta je novo?

Little Big Planet

Vec si dobio? Na koju foru :) Ne znam koja je procedura za one koji su vec dobili, verovatno ces morati da instaliras patch cim se konektujes online...

Ajd onda neke opsirne utiske kad budes imao vremena.. ;)

Sto se tice odlaganja, izgleda da ce morati da povuku sve diskove, neverovatno, mogu da zamislim sada uzasnu atmosferu u Media Molecul-u i SONY-ju. Sigurno su vec odstampali barem 2 miliona diskova :S: Vec su napravili patch koji odklanja tu "uvredljivu" pesmu ali problem je za one koji nemaju internet konekciju, zbog toga ce izgleda morati da povuku sve diskove..
Kakva je*acina :wall: :wall:

Strasno! Pesmica je delo neke grupe iz Malija i sadrzi dva stiha iz kurana al je neki leek napisao na sony forumu da svako citiranje kurana kroz pesme vredja muslimane nakon cega je i sony reagovao. http://66.102.9.104/search?q=cache:...+"tapha+Niang"+quran&hl=da&ct=clnk&cd=1&gl=dk

Dakle realno nista uvredljivo samo po sebi, samo to sto je u pitanju citat...

Fanatici. Npr Sackboy-a da su obukli ko Isusa čak bi bio dobar fazon.

Poslednja izmena:
Kada postanem globalni lider, ukinuću sve religije :D

A ***, kad sam ovoliko čekao na ovo čekaću još malo. Sad sam se već oladio od brze kupovine EU verzije pa mi je svejedno i da poručim pa da čekam US verziju. Može li savet je pametnije uzeti US verziju? Driver je nešto pričao da je bolja podrška?

posle iskustva sa betom(americhkom), ja bi se drzhao EU verzije. mislim da ce biti ipak razdvojeni serveri, pa ce biti vishe laga ako idesh s US verzijom. mada ne znam, ipak ima lepshi box art...

*** box art vazno je da radi,od mene igrica moze da bude i zapakovana u novine i da mi tako isporuce:)

Taman sam se nadao nesto konacno da se igram ko covek kad prc cekaj jos 2. nedelje sad sam otkazao pre-order i necu ni da ga narucujem smucilo mi se vise stalno odlaganje.

Pokušavam da zamislim sebe kako besnim zato što je igra koju dugo čekam i koju želim da kupim kao original odložena za par nedelja i ne uspeva mi :)

Da. ni meni nije neshto over the edge. mislim igra sam betu, i video da sve to radi kako su obecali. jednostavno, stici ce. :)

"kao odgovor na namerno obaranje score-a LBP-a na metacritic-u koji iznosi 6.4 od strane xbox fanboys-a(dok su "pravi" kritichki review-ovi u proseku iznosili 9.5), ps3 fanboy zajednica je brzo reagovala, te sada mnogo hvaljeni Gears Of War2 ima metacritic score 2.8(u trenutku pisanja post-a), a kao sto znamo josh ni jedna od igara (zvanichno) nije otishla u prodaju.." xD ludilo

Poslednja izmena:
Haha, umesto da se igraju ko ljudi oni se zamajavaju glupostima :)

I opet sluchajno Xbotovi su prvi krenuli :)

"kao odgovor na namerno obaranje score-a LBP-a na metacritic-u koji iznosi 6.4 od strane xbox fanboys-a(dok su "pravi" kritichki review-ovi u proseku iznosili 9.5), ps3 fanboy zajednica je brzo reagovala, te sada mnogo hvaljeni Gears Of War2 ima metacritic score 2.8(u trenutku pisanja post-a), a kao sto znamo josh ni jedna od igara (zvanichno) nije otishla u prodaju.." xD ludilo

Rekoh ja, igrajte se na PC-ju, bicete mentalno zdraviji ;).

Zar je vazno ko je kriv, kad se vec sve to desi ...

Naravno da je vazno, da ovi nisu pochinjali, nishta od toga se ne bi desilo, a ako pratish poslednje tri godine deshavanja sa next genom, videcesh kako su vlasnici/fanovi Xboxa uvek prvi pochinjali takve besmislene stvari shto govori o strukturi korisnika konzole, i savrsheno se uklapa u plan Microsofta.

Poslednja izmena:
Američka verzija ima status "in stock". Koliko sam čuo, iz proverenih izvora, ova igra je stigla u neke naše radnje još prošle nedelje ali je još uvek ne vidim na stanju...:(

Proveravaju je pripadnici mudzahedina da li ima jos uvek famoznu pesmu ili ne :D

Vrh Dno