- Učlanjen(a)
- 29.11.2006
- Poena
- 440
Pa pretpostavljam jer sam čitao na InsanelyMac o tome podosta i čini mi se da je izvodljivo.
Problem je sto imas AMDa. Drugi problem je sto verovatno nisi cekirao patcheve za AMDa. Treci problem je sto imas graficku za koju ne dolaze drajveri uz instalaciju (a mogao bi da napises i koja je instalacija...).Evo sta se kod mene desava prodje instalacija do kraja, i izbaci mi neki sivi ekran sa kursorom, i onda izadje u crni ekran sa tekstom, kao u DOS-u, i pise nesto kao shutdown error i jos nesto u drugoj liniji, nisam stigao da procitam i resetovao mi je racunar. Posle toga se normalno digao Windows (ali pre toga je pokusao ponovo instalaciju sa diska, ali sam ja prekinuo, jer nema svrhe ponovo da instalira) i u njemu ne vidim naravno macosx particiju. U cemu je problem?
Ok...
Sto da ne amd+ati? Pa ima mnogo ljudi koji imaju tu kombinaciju pa im sve radi odlicno(pricam o leopardu)...
Sta sledece probati?? Leo4all v4.1.1, ili iATKOS v4a, ili iDeneb v1.3??
@sirNemanjapro
U pitanju je iDeneb v1.3 10.5.5. I da, nisam cekirao patcheve za AMD. Probacu kasnije ponovo.
Gresis u tome sto i dalje drzis tu Biostarku. Eto, to ti je najveca greska. Prodaj je. Za iste pare kupi lepo GA-P31-DS3L i nauzivaj se u svim carima Mac OS Xa. Na MSI plocama takodje ne moze nikako da se odradi instalacija... Znaci GA ili ASUS. Na lupaj vise glavu zasto nece. Uradi sta sam ti rekao i videces...
pozz
Izabrao sam i instalacija se uspesno zavrsila. Tako mi je pisalo. Instalirao sam AMD patch, LAN, ac97 (mada ja imam realtek, ali to mi je bilo najpribliznije), aplikacije, X11 nisam, ati 3870 i jos nesto, ali se ne secam sada sta.
Dobro, a tebi, radi li?
iDeneb kazu da je najlakse instalirati, probaj sa njim.
Šta instaliraš ti? Otkud ti kernel 9.4?
Nisam razumeo pitanje. Kako sta instaliram? A taj kernel sam izabrao pri instalaciji, nisam znao sta drugo, pa sam njega izabrao. Sta treba da izaberem?
pitanje, probao sam vise verzija leoparda od kalyway-a preko iatkos-a itd ali nista da bi mi nakraju proradio leo4all v4.1 i to iz prve, jedino sto nemam driver za grafiku, lan i zvuk sve drugo radi hehe. Posto u verziji ideneb 1.3 postoje driveri za moju graficku i zvucnu a sam ideneb kad instaliram nece da bootuje dali postoji nacin da se nekako ekstraktuju i instaliraju driveri sa tog diska na ovaj sistem kad sam ga vec uspeo instalirati[/QUOTE
Odi u jutiliti ili programs (zaboravio sam kako bese) i izaberi programce koje omogucava prikaz svih fajlova. Kada njega aktiviras ubaci iDenen DVD i probrckaj po .kext bazi. Pokupi odnosno pokreni drajvere koji ti trebaju i instaliraj ih...
pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari