Meni je igra na ovih 40-45fps definitivno neigriva. Ne znam kako vi ostali uopste mozete da igrate u ovim uslovima (mislim da one koji imaju slican fps)?! Posle prve cetvrtine me zabole oci i iskljucim igru. Sto je najgore podesavanje u igri ne menjaju apsolutno nista. Stavio sam sve na low i i dalje isti fps. Definitivno losa optimizacija.
Jos neke stvari mi se ne svidjaju:
1. Fizika lopte je NULA! Lopta kao da ima 20 grama i brzinu metka. Uzas.
2. Meniji su toliko konfuzni da je to strasno.
3. Statistika posle meca uopste nije tacna. Ni blizu toga.
4. Ne znam zasto nemaju druge garniture dresova vec samo jedna, plus neki retro dresovi?!
5. Navijaci kod donje linije su bukvalno u terenu i uopste ne vidim kada odem u aut.
6. Nemogucnost da se stave tasteri za Offence i Defence po zelji, vec ono sto stavis za napad on ti sam postavi za odbranu. ******.
7. Vec pomenuta hardverska zahtevnost. Ovoliko mi ni Crysis ne secka. Sad sam gledao, pola Gb rama zauzima na samom pocetku igre.
8. Protivnici na Pro (druga po redu tezina od cini mi se 5) ne mogu da promase trojku. Jednostavno ako 20 sutne 18 ili 19 puta ce da pogodi. Mnogo iritira jer sve sto uradis u napadu oni prevazidju trojkom koju ne mase.
Ima verovatno jos toga ali ovo mi sada trenutno pada na pamet. Najvise me nervira sto je toliko zahtevna.
Okey , krenimo redom sa demantima! Ne znam zasto kukash na loptu, kao da je lagana i brza, pa kako se krece lopta u Evropi i u NBA ne mogu da se porede, plus u USA sama lopta je veceg obima, a igraci su nabilodovane zverine, kada bi ti bacio pas kako zna, izbio bi ti vazduh (K.Garnet na primer, pro igrac od 95 sav je u zilama)
Meniji jesu konfuzni, slazem se sa tobom, ali kada se naviknesh na njih videces koliko su funkcionalni!
Zar ti je toliko bitna statistika posle mecha? ako jeste uzmi pa sam racunaj, meni je samo gameplay bitan!
Dreseva ima da se ukakish, s'oprostenjem, doduse ne za sve timove, ali lakersi, boston, chicago i sl imaju najmanje 5 koliko sam ja izbrojao!
Stavish 2k Kameru i vidish sve sto te interesuje, tako je pregledno i mozes jako lepo da organizujesh i odbranu i napad, ja licno igram samo na 2k kameri i to sa max zoom out!
Kontrole, hmm. Ja sam navikao, i meni su skroz logicne i funkcionalne!
Zahtevnost, *** ... next gen basket zahteva next gen komp, to stoji, ali ako mom komsiji radi na AGP slotu ... zapitaj se kakvu napast imash na kompu, mozda ti nesto srce resurse!
Na PRO komp ne moze da me dobije. Igram onako frendly, cim postavim zonu 2-3 ili 3-2 forsiraju shut i mashe kao ludi ...
Sve u svemu, ovo je mojih 2 centa, i verovatno najduzi post ikada

Igra mi se mnooogo dopada, i ne smeta mi nista kod nje. PvP je extra, sezone su uradjene maximalno, *** otisli su toliko daleko da je cak i publika uradjena sa low-poly modelima, tj. nisu sprajtovi koji skakucu
No Comment za realizaciju. Besk B-Ball ever @ PC!!!