Sada uđoh, pa da podelim detalje sa vama. Ova igra se
ne može igrati na konzolama. Pustite na stranu tehnikalije, pucanje je jednostavno nemoguće na iole većim nivoima težine. Zbog kretanja i sl. jednostavno mora miš. Ja praktikujem igranje ovakvih igara (Crysis, MGS4 i sl. klasike) na najjačem nivou težine (Infamous, u konkretnom slučaju) i bez problema odmah zaginem čim se skupe 3-4 neprijatelja. Što će reći, odmah se u drugom kampu gine bez problema. Prijatelj kod koga sam probao je još više pizdeo jer on nije mogao ni na medium da igra :d U svakom slučaju, ovo mora da se igra na PCju, ovde ne vredi. Bez obzira na tehnikalije. Samo napucavanje...šta znam, ja igram bez crosshaira, sa onim navlačenjem oružja na vizir. Ne vredi, mora PC verzija da se čeka. Pretpostavljam da će slično biti i sa PS3 verzijom, pa savetujem svima koji eventualno planiraju uzimanje ovoga da, ako ikako mogu, igraju na PCju.
Što se grafike tiče, Crysis je dosta ispred, ne samo po oštrini tekstura već upravo po tom realističnom šmeku. Bedak je što nivo detalja jako brzo opada sa udaljavanjem, ali verovatno je to nešto bez čega se nije moglo na XB360. Zauzvrat, igra radi odlično u smislu frejm rejta, makar ovde na početku. No, o tim stvarima ćemo ionako ozbiljnije da sudimo tek u PC verziji...

Prvo sam se nervirao što su konzole toliko ranije dobio Fallout 3 i FC2, ali sada sam se podosta smirio

Jedino mi je bedak za Fallout 3, koji je pravo malo remek delo.